Евродепутатът Мария Габриел и кандидатът за народен представител от ГЕРБ Калин Каменов се срещнаха със земеделски производители от Белица

08 май 2013 11:25   9 коментара   10119 прочита


Ние искаме справедлива и зелена селскостопанска политика. Това заяви на среща в град Белица евродепутатът от ГЕРБ Мария Габриел. Тя бе там по покана на кандидата за народен представител от oбласт Благоевград Калин Каменов и структурата на ПП ГЕРБ в Белица. Мария Габриел запозна присъстващите с успехите и политиките, които ПП ГЕРБ в нейно лице е защитила в Европейския парламент. Благодарение на общите усилия на българския евродепутат за страната ни има по-справедливо разпределение на евросредствата - повече пари за младите фермери и повече гъвкавост при програмите за развитие на селските райони. “Искаме пари за работна заетост и сектори със социално-икономическа значимост”, увери Мария Габриел.

Калин Каменов благодари на българския евродепутат за активната й работа за защита на тютюнопроизводителите в България през последните години. “Благодарение на нейната активност секторът тютюнопроизводство ще бъде водещ и през следващите години”, каза Калин Каменов.

Поредица от срещи направи кандидатът за народен представител от област Благоевград Калин Каменов с избиратели от селата на община Белица - Дагоново и Краище. Калин Каменов увери местните жители, че през следващия мандат на ГЕРБ основен акцент ще бъде осигуряването на повече работни места в областта на селското стопанство, което ще стане възможно благодарение на осигурените евросубсидии за България до 2020 година.


Още за: М. Габриел   новини   среща   Още от: Политика

Принтирай статия
9 коментара
08 Май 2013 12:08 | Павел Пишка
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Престанете да експонирате това леке Калинчо, омръзна ми да му гледам тъпата мутра. Те са вече прочетена книга!


08 Май 2013 12:34 | Кирил
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Браво!!!


08 Май 2013 12:55 | !
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Главният архитект на община Петрич Борил Божиков е поел ангажимент да изготви проекта за узаконяване и да узакони сградата !
няма ред за узаконяване ! с махтатите шайби тя е опасна и трябва да се осведетелства и събори това е реда ! 1 6000 лв. е броила държавата и сега за своя сметка трябва да я събори!!

защо прокуратурата не се самосезира



08 Май 2013 13:13 | от Белица
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Не съм привърженик на нито една политическа партия, а гледам кой какво е свършил. Имаме съвсем малка семейна ферма с животни и сега дори не смеем да се зарадваме като стана ясно, че ще има сигурно подпомагане и за такива като нас с животни. Дай боже постигнатото от евродепутатката в тази посока да не отиде нахалос, много се молим и стискаме палци.


08 Май 2013 16:28 | Радина
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Надявайте се, беличани! Надеждата умира последна, нали? Кой ще работи по нивите, младите хора бягат панически от полската работа, възрастните са на изчезване... Какви субсидии, какви голи обещания!!! Опомни се, бедни народе! Отново торби, пълни с опашати лъжи! Като досега... нищо ново под слънцето!


08 Май 2013 17:12 | ХА ХА ХААААААААААААА
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

ТАКИВА КАТО ГЕРБ И СДС УНИЩОЖИХА БЪЛГАРСКОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ В ПОЛЗА НА ГМО ХРАНИТЕ ОТ ЕС. ХИЛЯДИ ДЕКАРИ ПУСТЕЯТ. ВСИЧКИ НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ БЯХА РАЗВАЛЕНИ, ТРЪБИТЕ ДАДЕНИ ЗА СКРАП, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ. ОТ ПОДЛОГИ НА ЕС НЯМА КАКВО ДОБРО ДА ОЧАКВАМЕ, НАЙ-МАЛКОТО ПЪК ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО. А КАЛИН КАМЕНОВ НЕ МОЖЕ ДА РАЗПОЗНАЕ КРУША ОТ КАЙСИЯ, ТРЪГНАЛ СЪС ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ДА СЕ СРЕЩА. НАЙ-ДОБРЕ ДА ГО ПОЧНАТ И НЕГО С ЯЙЦА И ДА СИ ХОДИ ВЛАЖЕН.


08 Май 2013 17:24 | за Санданчани !!
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

за Санданчани !!
тоя човек Кмета поквари с своето безочие администрацията - хората в тоя град поквари ! уби мечтите на хората за едно по- човешко, по- справедливо управление !, Кмете ти требва да си одиш, ти и тия разбойници около теб сити също ! ДЕТО СЕ ЗАНИМАВАТ СО КРАЖБИ И ФАЛШИФИКАЦИИ ! ОКОЛО ТИЯ НЕЗАКОННИ ОЗАКОНЯВАНИЯ НА НЕЗАКОННИТЕ ГАРАЖИ ТВОиТЕ СЛУЖИТЕЛИ СМЪКНАЯ СУМАТИ бая ПАРИ, А ТИ СЕ ПРАВИШ НА ГОСПОД и на чул и ни видял ! ЩО ? ТА И ТЕ, ТА И ТИ СТЕ ЗА ПАТДЕЛАТА ! НЕМА ДА СЕ РАЗМИНЕ ! РАЗБОЙНИЦИ НЕДНИ ! ИЗНУДВАЧИ, ДОЛНИ ! ТЕБВА С ТОЯГИТЕ ДА ВЕ ПОДФАНЕМ ! НЕМА ПРОКУРОР ЗА ВАС ! нема държава нема и ГОСПОД !?!?!?
и господ и той гледа на това що става тих и невъзмутим ....господи и теб ли купиха ! тия уроди човешки !
Кмете направете и едно събиране на измамените от кметската администрация ! бая народ ке се събере ! да Ви се порадва

ГЕРБ - Вие крепите ТОТЕВ


09 Май 2013 16:33 | Кирил
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Браво, само чррез политическа партия ГЕРб ще успеем да вдигнем България на крака, така, както правиха до сега. на 12-ти с номер 15!


09 Май 2013 16:35 | мах
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Така трябва ако искаме да вървим напред и да променим старата система!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар