Eвродепутатите: ГЕРБ - 6, БСП - 4, ДПС - 3, ББЦ - 2, Реформаторите - 1

25 май 2014 20:35   3 коментара   9384 прочита


ГЕРБ ще изпрати най-много евродепутати в Брюксел - 6-има. Според прогнозите на социолозите, направени в ефира на TV 7, куфарите стягат Томислав Дончев, Андрей Ковачев, Мария Габриел, Владимир Уручев, Ева Панайотова и Емил Радев от ГЕРБ. От БСП в Европарламента би трябвало да влязат Сергей Станишев, Илияна Йотова, Георги Пирински, Петър Курумбашев. Очаква се обаче Станишев да се откаже от мястото си и да го отстъпи на следващия в листата - Достена Лаверн.

ДПС ще има трима евродепутати, сочат първоначалните данни. Това ще са Филиз Хюсменова, Делян Пеевски и Неджми Али.

От "България без цензура” за Брюксел заминават Николай Бареков и Ангел Джамбазки от ВМРО. Миглена Кунева като водач на листата на Реформаторския блок отива в Европарламента, ако първоначалните резултати за Реформаторския блок излязат точни. Един глас остава на кантар и по-късно ще стане ясно към коя партия отива. /БЛИЦ/

3 коментара
25 Май 2014 21:17 |
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Отново победа за ГЕРБ. Долу БСП!


26 Май 2014 00:49 | БАНСКО
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

ДАЙТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ЗА БАНСКО И ОБЩИНАТА. ПАЧОВЦИ И КРАВИ ПЛЮХА ПРОТИВ ГЕРБ, НО ВИЖТЕ РЕЗУЛТАТА .КЪДЕ Е БСП, КЪДЕ СА БАШ БАНСКИТЕ ЦИГАНИ/ББЦ/ТАКЪВ ЩЕ БЪДЕ ВОТА И НА МЕСТНО И НА НАЦИОНАЛНО ВИНО.. ПЛЮХА, ПЛЮХА, НО ОПЛЮХА САМИТЕ СЕБЕ СИ.


26 Май 2014 11:35 | Нетуно
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

ГЕРБ-7! Андрей Новаков също е вътре! Един способен млад мъж даму е честито!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар