Ева Паунова: ГЕРБ няма да позволи спирането на еврофондовете за България

15 май 2014 13:10   4 коментара   10007 прочита


„ГЕРБ като част от най-голямата партия в Европейския парламент- ЕНП, има за свой основен приоритет подпомагане на малкия и средния бизнес, на предприемачеството и няма да позволи спиране на еврофондовете”. Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на ПП ГЕРБ Ева Паунова, която заедно с Андрей Новаков се срещнаха вчера с представители на бизнеса в град Сандански. Според двамата кандидати за евродепутати е важно да се работи в посока за по-лесен достъп до кредитиране и финансиране на малкия и средния бизнес от еврофондовете.

По време на срещата местните бизнесмени се оплакаха от политическия натиск, който се оказва върху тях от местната власт и потвърдиха, че някои от тях са били предупредени да не присъстват на срещата-дискусия с представителите на ГЕРБ.

”Важно е да се гласува на 25 май, защото тези избори са вот на недоверие за настоящето правителство. Подкрепата за ГЕРБ е гаранция, че гласът на България ще бъде чут в Европа, че проблемите на българските граждани ще бъдат част от дневния ред на Европейския парламент”, подчерта кандидатът за евродепутат Андрей Новаков.

„Трябва да се гласува масово на тези избори, защото всеки вижда колко назад отиваме през последната година и какво е доверието към правителството. Пак са спрените еврофондове, взимат се огромните заеми, които ще връщат нашите деца. За да спре това и България да продължи развитието си, гласувайте и подкрепете ГЕРБ на 25 май”, призова народният представител и областен координатор на партията Даниела Савеклиева.


Още за: евроизбори   ЕНП   спиране   Още от: Политика

Принтирай статия
4 коментара
15 Май 2014 22:43 | Жоре
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Е много фенове, много чудо! На това му се вика твърд електорат на герб. Броят се на пръсти! Изгоряха.


16 Май 2014 12:06 | ДОКТОРА
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

ОНЯ ГАБРОВСКИ КРАДЕЦ ЩЕ УЧИ ЕВРОПА КАК СЕ ПРАВИ ПРЕДАВАНЕ ПО РАДИОТОЧКАТА, ТЪЙ КАТО ТОВА ЧУДО Е НЕПОЗНАТО В ЕВРОПА . С ЧАНТИЧКА НА РАМО С ИНСТРУМЕНТИ ЩЕ СЕ КАТЕРИ ПО СТЪЛБОВЕТЕ НА ЕВРОПА И ЩЕ ПРАВИ ЦИРКОВИ НОМЕРА С ПРОСТАТА СИ ГОЛА ТИКВА . ЕВРОПА ИСКА И СМЕШНИЦИ И ГРОБ, КАТО ПАРТИЯ НА НЕУКИТЕ И ПРОСТИ БИВШИ КОМУНИСТИ ЩЕ ЗАБАВЛЯВАТ ГОСПОДАРИТЕ СИ И ЩЕ ИЗПЪЛНЯВАТ РОЛЯТА СИ НА ШУТОВЕ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ НА ПЪПЧИВИТЕ СИ ГУРОВЦИ !!! КАКЪВ СРАМ, КАКЪВ РЕЗИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ СА ТЕЗИ ОТРЕПКИ ОТ ДЕСЕТИЯ ЕШЕЛОН НА КЪРВАВАТА БКП !!!


16 Май 2014 12:41 | ЯЯ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

В КОЙТО ГРАД КМЕТА Е ОТ ГЕРБ ТАМ ИМА ЛАВКА ТА НЯМА ДА СИ ПИЯТ КАФЕНЦЕТО..... НО ВСИЧКО СВЪРШИ НЯМА ВЕЧЕ ЗАБЛУДЕНИ.....


17 Май 2014 09:35 | анна
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Ето това е отбор, който ще мисли за бъдешето на страната ни и ше преследва нейните интереси!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар