Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

Eто с кого ще управл€ва нови€ кмет на Ѕанско »ван  адев


9 ноември 2019 10:17  8 коментара   10654 прочита—ашка ¬ъчкова, —тойчо Ѕаненски и  остадин јтанасов са новите заместник кметове на община Ѕанско, с които ще управл€ва новоизбрани€т кмет »ван  адев.

—ашка ¬ъчкова и Ѕаненски б€ха част от екипа на √еорги »кономов в първи€ му мандат, но в последствие депозираха вкупом оставки и напуснаха ръководните си постове. ¬чера кметът  адев ги съобщи пред администраци€та, но от понеделник те влизат официално в длъжност.

ѕ. »ванов

ќще за: »в.  адев  постове  Ѕанско ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


8 коментара

9 ноември 2019 11:48 | ѕърво впечатление
ќценка:
9
 (
11
 гласа)

«а сега нищо ново под "слънцето √≈–Ѕ"! —амо това, че зал€за "ћонтофонското слънце" н€къде на запад от река √лазне, в покоите със златни бидета!


9 ноември 2019 16:08 | Ѕай –еджеб
ќценка:
9
 (
9
 гласа)

√енерална пром€на😀 😀 😀 😀.
ѕременил се Ѕай »ли€ па в ти€


9 ноември 2019 16:48 | ј в понеделник сутрин...
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

ўе им преле€т с менчето вода и ще се наклопот€т в старите си кресла! “ака "новото" ръководство ще поеме кормилото на властта и ще потегли напред към нови хоризонти.


9 ноември 2019 18:25 | Ѕанскалийка
ќценка:
9
 (
9
 гласа)

ћоите почитани€ и уважени€ към ¬ъчкова и Ѕаненски, но ако ќбщина Ѕанско ще следва лозунга √енерална пром€на, то тогава от себеуважение и достойнство, не би било редно да се включват в нови€ екип. “е имаха сво€ шанс и своето време в общината, дадоха каквото можаха и напуснаха.
ƒа, имат н€какъв опит, може би много повече от мнозинството нови общинари, но това не бива да ги кара да си мисл€т, че са незаменими.
„естно казано, сега като гледам екипа около √-н  адев.... не виждам с кого може да направи работещ модел на общината и на кого може да разчита
¬се пак, за да се осъществи ц€лата тази пром€на, на него му тр€бват знаещи, можещи, работещи и честни хора. ј, като тегл€ чертата....
∆ела€ силна вол€ и непоколебимост в действи€та на нови€ кмет, дано късметът е на негова страна. ”спех!


9 ноември 2019 22:05 | «агрижен
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

√-н  адев, когато гледате несвалените си предизбрни плакати по улиците, замисл€те ли се върху внушени€та на логото ¬и "√≈Ќ≈–јЋЌј ѕ–ћяЌј", с което спечелхте доверието на избирателите, или това е просто демагоги€? ћай така излиза. — назначени€та на "старите муцуни" доказахте, че ни подведохте. «а кой ли път обикновени€т електорат, благодарение на който станахте кмет, остана излъган.


10 ноември 2019 08:10 | ”„»“≈Ћ
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

√-н  мете, никой от тримата зам. кметове не разазбира от образование. ќбразованието не свършва с зам€ната на директорките и постав€нето на верни хора на т€хно м€сто. ƒецата ни учат в –азлог и Ѕлагоевград това е един от проблемите, които не търпи отлагане. ќбщината има механизми да задържи това изтичане или да го намали до минимум. Ќе остав€йте образованието на автопилот!


10 ноември 2019 09:51 | откровен
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

Ќищо ново, положително не очаквам да се случи, не в€рвам че ще има н€каква √≈Ќ≈–јЋЌј ѕ–ќћяЌј. ѕреди всичко гласувах ѕ–ќ“»¬ »кономов и понеже н€ма как казах ƒј за  адев. «а да гласуваш ѕ–ќ“»¬ те карат да кажеш ƒј за н€кой друг.


10 ноември 2019 12:43 | Ќов
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

Ќе е нужно да разбираш от образувание за да си подредиш училищата тези директорки какво направиха до сега построиха √ерб..... е сега даваме шанс на другите маже и да се постара€т веднага да даваме констатации
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.