Новините на югозападна България
Красавица! Мъжете въздишат по Гришовата Никол Трагедия: Цяло семейство повито в черно! Двама братя и бременна жена загинаха под свлачище Уникален скандал в чалгата! Емилия за Коко Динев: Някакъв мухльо ме предал!
   РегистрацияЗабравена парола

Ето кой е кандидатът на ГЕРБ в Кресна! Собственикът на "Бриони" М. Караджов влиза в предизборната битка с кмета Н. Георгиев!


8 април 2019 14:08  99 коментара   37398 прочитаКандидат за кмет ще е и ексградоначалникът Илиян Кръстев


Бившият управител на ВиК, собственикът на комплекс "Бриони" Милчо Караджов е кандидатът на партия ГЕРБ за изборите през есента. Караджов, който преди време оглавяваше партия "Атака" в града е бил предложен на централното ръководство на партията и според запознати, кандидатурата му е одобрена.

Милчо Караджов влиза в предизборната битка с червения градоначалник Николай Георгиев и бившия кмет на града Илиян Кръстев, който ще се яви на изборите като независим кандидат. Изненадващо интересна ще е битката в Кресна, тъй като сегашният кмет Георгиев се радва на голяма популярност и привърженици, Караджов има своята подкрепа, както и Кръстев. Още сега са започнали совалките за преглед на електората.

Някои оптимисти твърдят, че на Георгиев няма да му е лесно да пребори Караджов, а ако отидат на балотаж Кръстев ще го подкрепи. Тези дни ГЕРБ Кресна ще проведе свое събрание и ще бъде съобщен официално кандидатът им за кмет. Изборите чукат на вратата, партиите се активизираха повсеместно.

П. Попов

Още за: Милчо Караджов  кандидат  избори Още от: Политика

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


99 коментара

8 април 2019 14:17 | шош
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

а Топанска нема ли да се кандидатира. тя е истински кмет


8 април 2019 14:18 | ГЕРБ=ГРОБ
Оценка:
17
 (
27
 гласа)

Долу мръсници. Свърши търпението на народа към тази муртенска групировка!


8 април 2019 14:29 | alfa
Оценка:
20
 (
24
 гласа)

герб се изложиха тотално с тая кандидатура, най осъждния човек милчо караджов, със конфликгт на интереси и десетки акгове за незаконно строителство, направо ужас, той никога не е бил гербер и цял мандат подкрепя сегашния кмет от бсп и взима всички поръчки за дървесина в общинската гора, пълва излагация на цветанов, поредния провал за герб ше е, май кръстев ше си стане пак кмет


8 април 2019 14:42 | atakist
Оценка:
19
 (
23
 гласа)

превзеха ги герб, не остана нищо от герб в кресна, сложиха лидерка която изигра всички, като наложи милчо, първия братовчед за кмет, пълен провал за герб ше е тоя обиколил всички партии


8 април 2019 15:13 | банкетска
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Георгиев - Банкетски не е ли в конфликт на интереси с Емилия Митова съпруга на първи братовчед, а и да не забровяме как бе назначил дъщеря си в общинато, но никога не отиде на работа защото трябваше да спи през деня, а нощем да връмчи с цигането. Има време и за Банкетски да върне парите като Караджов. Не си мислете, че ще му се размине.


8 април 2019 15:43 | план - програма
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

През пролетта на 2020 година г-н Караджов ще предоставена възможност на 40 % от настоящите кадри на общинска администрация Кресна да работят на полето я в Англия, я в Испания. Другите 10% ще могат пак да работят за Георгиев нощна смяна в магазина или на автомивката.


8 април 2019 15:43 | Бай Данчо
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

ГЕРБ е пред закриване....


8 април 2019 16:06 | Притемне ми
Оценка:
16
 (
22
 гласа)

Тая партия ГЕРБ са някакви мазохисти -самоубийци. От къде на къде вя? Няма ли грамотни хора, които да се нагърбят ?Как може да сложат човек, който е бил в комунистическите младежки отряди, кредитен милионер и много кратен нарушител на закона с финансови измами? С какво ще е по-различен от предишните кметове? Образован ли е? Специалист в европейските финансирания ли е? Има съвременни виждания и подход на работа ли? Ще допринесе за жизненият стандарт и ще докара инвеститори ли? Чисто и просто един дребен измамник, който води работниците си на 4 часа осигуровки и трови хората с мръсният въздух от фабриката му за пелети. Обречен на провал в изборният ден. Третото място му е в кърпа вързано. Ще стане пак съветник и ще гласува както е добре за бизнеса му


8 април 2019 16:49 | Хм
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Само трима кандидати? Мноооого зле


8 април 2019 16:50 | abv
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

тоэи път и съветни нама да стане това пълна измама мама кажа или муйте хора браво герб честито на банкетски


8 април 2019 17:07 | кифтенца
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Банкетски плаща по 50 сега да подготви по 100 Айде честито на гладните продажници. Лапайте сега ви се падна


8 април 2019 17:39 | батмиле ревизоро
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Както ми се издигнаха в очите, така и ми паднаха в очите тези от ГЕРБ с тази кандидатура. Май предизборният слоган "Европа ни чува", за Кресна ще бъде 'Бат Миле ни чу. к. а'. И както в старата българска поговорка 'Клин клин избива', ГЕРБ са решили, че ще избият сегашният Бай Ганьо с друг Бай Ганьо. Три години ще се учи да чете, а на четвъртата като чете ще си показва с пръстчето докъде е стигнал. Трагикомедията няма край.


8 април 2019 17:43 | Априлски глупак
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Това е общобългарски феномен - в политиката влизат главно бизвесмени. Първо плащат за постовете, след това си наваксват даденото умножено многократно. И винаги прецаканите са обикновените хора.


8 април 2019 18:36 | 1
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

За Струмяни кои са кандидати


8 април 2019 19:19 | abv
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

бат миле типичен бай ганьо браво55983


8 април 2019 21:25 | Неут
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Една корекция ако може към всички, дет си изливат отровата и се обаждат неподготвени. Що искате от Георгиев бе, кой от вас, дето е наясно с нещо, каквото и да е, може да му затвори устата, че не ви е подкрепил. Да обкръжението му Митова исие, да го хулите, но не и директно него. Митова ше се нагнезди при когото и да е, ако там ви е проблема. Тебват ви тя и Тъпанарска да се съюзят и дано ви затворят муцките пък тогава.


8 април 2019 21:25 | Селянин
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Само кютек по тоя селски бек.


8 април 2019 21:37 | Неут
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Доказвате го с пристотията си, че на прост народ, му требе управление като Митова&Тъпанарска, ама не и в Кресна, а да хванете и вие с тех на некъде дето нема да патят и разумни и невинни.


8 април 2019 21:51 | Aхил
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Много слаби кандидати за общински кмет. В Кресна е интересно само по време на избори, след това всичко си е по старо му. Кучето си лае кервана си върви. ЗАКРИВАЙ бедните общини. Централизация му е майката. В тези общини се създават местни дерибеи. Народе наказвай, вие знаете как!!!


8 април 2019 21:52 | При Алф съм
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Феновете на Георгиев (Чаушо) се активизираха след втората ракия. Много умен и начетен електорат са. Жалко, че Тапанска е слабо разпознаваема личност в цялата община. Иначе би се справила десетки хиляди пъти по-добре от сегашните кандидати и кметове. Що искаме от, Чаушо? Искахме да е кмет на всички, да не прави политически протести, защото пожертва общината в името на партията, да стабилизира финансово общината с привличането на инвеститорите, които ни обещаваше да доведе ако стане кмет, да доведе минералната вода и да има достъп до всички граждани, басейн, хотели. Вместо това братовчед му се нагнезди на банята .И много други неща искаме, които обещаваше за развитието на, Кресна. Това искаме ние .За разлика от, Вас, които искате само банкети да ви прави, за да си напикавате крачолите на панталоните от аванта пиене


8 април 2019 22:17 | Родител
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

По добре бизнесмен !За този човек думата е закон! Само човек, които има пари ще мисли за народа!!!!! Тои ще бъде вашия обединител и вашия победител!!! Кресна ще придобие друг облик !!!Не се карайте, а работете в името на Народа. Пожелавам Успех на всички кандидати!


8 април 2019 22:44 | Ккккккккл
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Простаци


8 април 2019 23:30 | до родител
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Ти си най-смахнатият родител, който изразява мнение. Абсурдното е заключението, което си направил, че -'Само човек, който има пари ще мисли за народа!!!!! Той ще бъде вашия обединител и вашия победител. 'Вкарваш ме в дълбоки размисли и дерзания. Опитвам се да се сетя за човек, който е имал пари и е бил обединител за народа, но не се сещам в исторически план. Сигурно говориш за чорбаджиите изедници за, които говори Ботев? А може би за цитата от библията:-При това ви казвам: По-лесно е камила да мине през иглени уши, отколкото богат да влезе в Божието царство. ' Слушай Матей 19:24. Матей 19:24 .


8 април 2019 23:45 | Буро
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

Да изчистим Общината от тея само забравили се хора Чаушев продавай си вафли на магазина за друго не ставаш само бат Миле може да оправи Общината.


9 април 2019 00:59 | Неут
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Тъпанарска, личи ти че си вълк в овча кожа и бълваш отрова тук като си инкогнито. Изчезвай си там дет те е майка ти раждала, Кресна е за местните, а не за гниди като теб. Рано или късно ше настъпи твоето прогонване от тук, направи го докато не съжаляваш че е дошло времето му.


9 април 2019 01:53 | Тапанска кмет
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Клинови ви пробиват празните черепни кутии при мисълта за Тъпанарска. Даже не сте способни да измислите собствени метафори цитирате нея. Споко и дишайте прахта й, че не можете да я стигнете. Тя е от друга епоха не е като вас родови примати от две жени деца от двама мъже вуйчо с леля. Хващайте баирите, от които слезнахте ощавски катунари. Евала Тапанска.


9 април 2019 04:00 | Неут
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Щото си много отворен (а) дай Боже децата ти да са като нея (Тъпанарска) щом ти е идол. Ма май по верно е ти да си тази, така че нема как да те е страх от Господ.


9 април 2019 04:09 | Неут
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Кой откъдето е слезнал, с радост и умиление се връща и ше се връща там, вие с нея си хванете тамо от дека сте, ама то ако е могло ке сте го направили, ама на чуждо место и керемидите бият, така че и иде времето, спокойно. И Димов почна да се чеше за главата и на него май като старее и тепърва му дойде свежката. Само че ке му светне убаво и на него.


9 април 2019 04:22 | Неут
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Нема институция в Благоевград, да не се похвалят че се отърваха от нея, та даже и от градо им се махна, ти се намери (простолюдие) да я \"Богопомазваш\"


9 април 2019 07:51 | Лов на вещици
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Чета коментарите срещу лицето, Тапанска и ми се чудя .Що за човек трябва да си, за да кълнеш по подобен начин? От средновековието ли сте изпаднали, толкова ли ви е капацитета? Използвайте факти, доказателства, примери за подражание. Кълнете, което не е никак християнско, а накрая използвате амин. Много грозно е да се молиш и кълнеш човек и бъдещите му деца


9 април 2019 08:16 | симпатизант
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

стига с тези глупости, хората ще изберат за кмет човек а не ламя


9 април 2019 09:46 | кресна
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Че е ЛАМЯ ЛАМЯ Е ЛАКОМ ЗА ПАРИ СЕГА И ВЛАСТ


9 април 2019 09:52 | старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Нищо не е последно в Герб. Само това мога да кажа на хората на Кресна. Динамиката на събитията е такава, че може за последен път да виждате Цветанов. Предполагам, че видяхте какъв прогрес натрупахте от манифестацията Георгиев-Паскалев. Нещо подобно Ви чака от Цветанов-..... Тепърва предстои търсенето на алтернатива за Кресна. Лично мнение.


9 април 2019 09:58 | Играч
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

Пожелавам Ви успех господин Караджов..... кучетата винаги ще си лаят


9 април 2019 10:40 | Тапанска кмет
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Силните хора винаги са срещали съпротива от простите и посредствени хора. Злобеят горките. Това им остава за утеха. Евала Тапанска.


9 април 2019 11:41 | 555
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

ЕХ ЛАМЯ, ЛАМЯ ТАЗИ ЛАКОМИЯ ЩЕ ТИ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА. НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ НЕ СТАВАШ ЗА КМЕТ.. ТИ СИ НЕГРАМОТЕН И ПРОСТ, МУЙТЕ И ТВУЙТЕ НЕ СТАВА ТИ ПРОСТО СИ ЕДИН СИЛНО ИЗОСТАНАЛ ЧОВЕК И СЕ ЗАМИСЛИ ДО КЪДЕ СА ТИ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ


9 април 2019 12:36 | до 111
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

НЕ Е ТРУДНО ДА СЕ СЕТИ ЧОВЕК КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА СКОРОСТНОТА КАНДИДАТУРА НАМИЛЧО КАРАДАДЖОВ. ПОНЕЖЕ ГЕРБ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ М. К. ЗАЩОТО И ТЕ ЗНАЯТ ЧЕ ПО СЛАБ КАНДИДАТ ОТ НЕГО НЯМА СЛЕД ЗАГУБАТА НА ЕВРОИЗБОРИТЕ ЩЕ Е ПОВОД ДА ГО СМЕНЯТ С ДРУГ.


9 април 2019 13:07 | До горният
Оценка:
-6
 (
6
 гласа)

Каква логика само, какъв блестящ политически анализ. Смех, смех. Евроизбори и Милчо Караджов? ГЕРБ слагат, Милчо Караджов, защото нямат друг кандидат, който си мисли, че има шансове срещу Чаушо. Караджов е властолюбив и малко му трябва за навиване. Ще има и някоя поръчка за стотици хиляди левове за компенсация


9 април 2019 13:44 | 123456
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

.. форум за екзалтирани кресненски простокеси и простаци.


9 април 2019 14:46 | аз
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА Г Е Р Б В КРЕСНА


9 април 2019 15:39 | Неут
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Върни си думите назад. Никой не кълне, а след като "Богопомазва" Тапанска, това са и пожелания, да си ги има в поколението и пожелание за да се сбъдне, също се казва Амин, а не е клетва.


9 април 2019 15:43 | atakist
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

след тази простотия на герб кресна да издигат милчо ламята, картинката е ясна, чаушя и кръстев са на балотажа и там какво сабя покаже, прогнозите са в полза н кръстев за балотажа, милчо ше го карат пак в спешна помощ от поредната загуба


9 април 2019 18:19 | Б
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Брезница става страшно новия кандидат кмет Йоргов направи много рано уговорката със Чеушо за изборите сега бат Миле кандидат


9 април 2019 18:21 | С
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Нищо старата кметица Вела Гонзовица ще му изяде главата на Йоргов


9 април 2019 18:28 | С
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Цуфката си е добре завзеха със Дивилски всички общински земи по Брезница нали Марио помака е техен човек а и мама помага много не знам до кога ли ще ги търпът хората окрадоха всичко и само им дайте да правят софри по рибарниците


9 април 2019 18:36 | 987
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Чаушо почна с кариерното развитие на Йоргов пияндето нали го направи преЦедател на читалището следва кмет да стане де що има власт се за нас хахаха


9 април 2019 18:53 | хасанчо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Хъй си Чауш банкет байрам колко цигани регистрира за изборите. Подсилваш електорато защото хората разбраха че лъжеш повече от циганин. Ние ще те изберев хавто пеле


9 април 2019 18:58 | 555
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Дори Милчо е по добре от Емилия Митова, защото сега тя е Кмет.


9 април 2019 20:11 | С
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Хубаво само че сега хората които записа Йоргов във Брезница със кметицата за кой ще са за Георгиев, Милчо или Илян


9 април 2019 20:17 | С
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Кога ли ще има една проверка един път и във тая Брезница кметицата Гонзовица си прави каквото си иска да не говорим за синчето и взмаше пари от Чеушо ушким да дава на хората да гласуват за него а си прибира парите за него


9 април 2019 21:39 | hes
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

А тая Тапанска, къде работи, от какво и как се издържа


9 април 2019 21:57 | hes
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Знае ли някой


9 април 2019 22:41 | До горният
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Ти да не си от (КПКОНПИ) -Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество, та толкова се интересуваш от доходите на Тапанска? Аз знам от какво се издържа. Издържа се като съди такива баламурници като теб и разни други, които се правят на много компетентни, а после като ги осъди бързо осъзнават, че не са и на нивото и на знанията. Така, че привардувай се


9 април 2019 23:30 | Неут
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Я бе, назови един който осъди и посочи сумата, дали е равна на всичко, дето имаш, или май се дължат доходите ти на пу.. ката ти, а главата ти е само за раздори. Ти не съдиш, ти трупаш актив при тоя отгоре, дето най добре съди. Проклето изчадие, изчезвай там дето те е хвърлила майка ти за пръв път, дори и там да не те искат. Мислиш си, че като си инкогнито тук и не се познава проклетата ръка, дето ги драска тия простотии.


9 април 2019 23:33 | Неут
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Изгонихме те от Благоевград и до ден днешен го празнуваме, ше ти дойде времето за линчуванье и в Кресна, даже ше е откъдето и не очекваш.


10 април 2019 07:47 | До горните
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Вие, госпожи не си ли изкарвате доходите с п-те и дебелите си зад-ци в общинската администрация? Като сте много моралистки кажете си имената да ви видим. Врътката ли се около кмета и искате да ви даде биберонка? Банкети има ли ? Тичате ли да седнете около Чаушо ?Та с какво си изкарвахте, Вие умните и красивите доходите? С пу-те, зад-ниците или с големите ВИ усти? Със сигурност доходите, Ви не са свързани с малкото, Ви умствен багаж.


10 април 2019 08:02 | Тапанска кмет
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Божке колко прости и злобни хора има в Крисна. Треските в очите на хората виждат а гредите не. Тапанска от какво се издържа ? Ами идете и я питаъте бе мишки. Или треперите от санката и. Прости и злгбни. Кълнете я колкото си искати всичко в пазвата ви пада. Евала Тапанска.


10 април 2019 08:12 | до всички
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

с кандидат кмет милчо честито на георгиев от това по добро няма


10 април 2019 10:04 | щъркел
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Стига сте ни занимавали с Тапанска. Я кажете нещо за резултатите от управлениято на Георгиев-Банкетски. Проекти, финансово дередже на общината, делото за Стоичков, арбитражното дело с Забелите? Кога и как се проведе обществената поръчка за асфалтиране на улиците къде с 3 см., къде с 2см. асфарт? Колко пари са събрани от вецовете в общинската хазна и колко бона е взел Банкетски от тях за общински празнинства и банкети?


10 април 2019 11:28 | МХ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

За управляващия се съди по заобикалящите престъпни лакей. Банкетски; Еми Чаушева; Йоргов; Цеца счетоводителка; главна икономиска; Буши ламята; Белята; Цапаревеца ;Председателя на Общинския съвет……….. и др. Граждани на Кресна помислете добре кой раздава и наляво и на дясно за да е чучуло………..?


10 април 2019 11:51 | матр
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Какво за Тапанска . .Добре че e Димов, иначе за нищо не става, освен да си преписва заслуги и по цял ден да се занимава с интриги


10 април 2019 12:01 | до всички
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА ЗАОБИКАЛЯЩИТЕ МИЛЧО ЛАМЯТА..... ЗАБЕЛИТЕ КОИТО СА ЗАВЛАДЕЛИ ЦЯЛА ДОЛНА ГРАДЕШНИЦА, БИНЧО КОЙТО ОБИКАЛЯ И ЧАКА ДА ЧИСТИ СНЕГА, КЪЛМИ С ЦИГАРИТЕ, СТЕФАН ЛЪЖАТА КОЙТО НЕ ИЗЛИЗА ОТ КАЗИНОТО, И ДР


10 април 2019 12:43 | я кажете
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Абе я кажете как Лозанка и Илиянка партизанка се биха за кмета хахаха Чаушо харем


10 април 2019 12:51 | я кажете
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Абе я кажети за харемския евнух на Чаушо Гошо Тъпото - юристо как цел бичи у фейсо, за да гледа кой кокво е писа хахаха После тича при Ема Мишелино да докладва какво е прочел


10 април 2019 13:00 | SSSS
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ако виждате у милчо морално запазения дълбоко се лъжете, и той живее с две жени но ..... едната в кресна а другата в долна градешница, живее и в кресна и тук


10 април 2019 13:16 | 1345
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Абе не ровете на Милчо в чершафите. Гледайте си жените къде се бият коя да биберони на Чаушо


10 април 2019 13:39 | Мравката от Мулетарово
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Тая тъпанарска не се спре да пише тъпотии! Ти колко пари събра ти от дедовия *****, дето ти купи и построи къща, за да му гледаш кучетата. Дай да видим твоите приходи от какво са– от з-ника най-вероятно или от казиното! при все, че не си пръва убавица, ама все парадираш колко си умна и колко акъл требва да имат другите и колко били зле! Не знам какво виде червивия от пари дедо у тебе – не си най-личната мома в с. Мулетарово, но за сметка на това си най-злобната и къде ли не пропишеха от твоя "интелект". кмета е щедър и дарява много от собствените си средства за общината, че дори и служебен автомобил няма, а си ползва личните, а ти говориш за банкети. Смешна си и с право хората те кълнат и те наричат с истинските ти имена! дай боже скоро да се отървем от наглото ти присъствие в Кресна! след привличането ти в предизборния щаб на ПП Гроб чакаме и те да пропищат от теб ..... Кресна може само да мечтае за такъв кмет като Николай Георгиев!


10 април 2019 13:59 | я кажете
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Абе Георгиев нали щеше да съди Тапанска. Какво стана та му свиха перките хахаха


10 април 2019 14:02 | 222
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Какво е направил за обжтината не разбрах освен каде работи целата му рода в обжтината,


10 април 2019 14:07 | я кажете
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Абе Георгиев нали щеше да съди и Кръстев хахаха Пълна му чоторицата с бръмбари.


10 април 2019 14:09 | Тапанска кмет
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Каквото пожелавате на Тапанска това да ви намери Евала Тапанска.


10 април 2019 14:17 | 222
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Хора зимайте пари ако ВИ дават и гласувайте по сьвест, Но тук сте на гибел, ако не изберете този който жте докара парите, Копуването на гласове е мода която остава, Жалко за такива кандидати, който не могат с акьл да спецелят, Достоино записват ьора от други села ЖАЛКИ СТЕ, МНОГО ЖАЛКИ


10 април 2019 14:23 | банкетско
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Тра-ла - тра-ла
на банкета ни ела.
Ще ядем, ще ядем
на Чаушо .. със крем.10 април 2019 14:27 | 111
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

У феиса седят само ...


10 април 2019 14:44 | 000
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Браво на Николай дано да е кмет завинаги,


10 април 2019 15:48 | ЧИТАТЕЛ
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

на заглавието кой е кандидатът на герб за кмет на кресна отговора еНАЙ ДОЛНИЯ ЧОВЕК В КРЕСНА


10 април 2019 16:55 | dd
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

То Тапанска незнае къде е къде е вратата на казиното, па камо ли да печели от залагания


10 април 2019 17:06 | до я кажете
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

още един грешен коментар и отец Георги ще ти каже последната молитва.


10 април 2019 17:12 | попадията
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тапанска и ГЕРБ Кресна много са ви ограничени представите за принципните хора. Е разбираемо е кото имате за примери политическите подлоги Божиново и Газалено партия не са пропуснаха. Та в този ред на мисли наркомано на Газилено дълги ли още пари на общината.


10 април 2019 17:18 | банкетско
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Цял мандат измино нищо и половина,
но да тропнем нии хорце
до Чаушкото софре
Иху, иху ..
а наесен тихо, тихо
че бай Миле ще го измете10 април 2019 17:47 | Неут
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Съдбата чука на вратата на Тъпанарска. Димов приклещен от семейството му самия той да я линчува, да не я лежат те у затвора. Кресна има последната дума. Преселници, дето са немили, недраги да одат да си терат потеклото. Кресна е с история и няма да се петни от такива.


10 април 2019 18:04 | сот
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ей евнух юрист Георги Тъпото спри да пишеш срещу Тапанска и да споменаваш Димов да не поникне коса на жена ти от зор


10 април 2019 18:16 | Неут
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Евнух Димов е тъпото. Кат се чуди коя да му изчеше миризливите топки, да иде у Ертънком, поне миризмата им еднаква с "пеперудките" там, а не да дава на миризлив плъх Тъпанарска, да ги хвърля у казиното. Бог казва да се помага на нуждаещите се, а комара е наказуем и от Библията.


10 април 2019 18:24 | Тапанска
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Профани


10 април 2019 18:29 | до неут
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Я кажи като толко много знаеш Тапанска с кой играе комар


10 април 2019 18:32 | я кажете
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Като от казиното парите не са богоугодни що взимате дарения от там госин Чауш или за банкетите с чужди невести и заплати за свинье е позволено хахаха


10 април 2019 23:14 | Неут
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

С Красо, на Зоро от моравска племеннико. На един акъл са и си пасват и той и клембари за зар... С парите на Димов отворения.


11 април 2019 03:54 | Неут
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

На Зоро фнук му, Кръсте от Моравска. "Даваш ли даваш улава Яно, с парите на Димов комарче да врътнем, а тия що те фалят и защитават, кат теб да живеят" ;) :)


11 април 2019 17:35 | Хм
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Янка в ГЕРБ? Не вярвам


11 април 2019 17:41 | До горните
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Тези цветущи клетви по адрес на гражданската Тъпанска са 100% или от Гена, или от Лозана. За други толкоз прости женички не се сещам. Брей, тц, тц като цциган+ки кълнете .Чудя се тая Тапанска, че е калпава е калпава, ама вие с Тея клетви и простотии я надминавате


11 април 2019 19:41 | Неут
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

На прага си, ама айде още малко дай и ке се сопнеш.


11 април 2019 22:28 | Неут
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Димов не е постоянно, Димов е замъглено явление, ке му дойде свежката и като се осра на секъде Тъпанарска и не искат да чуят никъде за нея, ке е \"Изкарай Яно говеата\" ама по Мулетарово, оти и тука не те искат и ке те линчуват.


12 април 2019 02:59 | Неут
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Не плюйте нито Милчо, нито Георгиев, а се радвайте че ги има, та дават работа и хляб на хората, в тая Кресна и най вече че и на двамата бизнеса им е такъв, че парите да идват от външни на Кресна, а не да се въртят само от един на друг. Да плюе некой дето е дал и направил много повече от тях, а вие освен да дрънкате глупости тука по тоя и оня, по начина ви на изказване си личи че сте просто мишки. От партии разбирате, от управление разбирате, от бизнес от всичко, ама само да критикувате, нищо друго.


12 април 2019 03:04 | Неут
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Плюете тия дето са достойни за уважение, че са си наваксали материално и вместо да си гледат кефа, са се юрнали и за дестинацията Кресна нещо да направят, както са и наясно, че колкото и да се стараят, празноглави неблагодарници и критици пак ше си ги има, плюете ги тях, а тръгнахте да защитавате Тъпанарска, дето с една миризлива слива разполага с жилище, дето кадърен с труд никога не може да направи. Ами станете и вие като нея бе, пълно е с въшлясали от пари, да си плащат за да им се чешат смръдливите им топки.


12 април 2019 03:16 | Неут
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Извлича я тая гнусна полза тя, защото няма от кого да се срамува, ни от деца, ни от семейство, ами като я \"Богопомазвате\" заради това и поведение, откажете се от всичко ви снислено и развейте задниците като нея бе. Не ви е срам, да зашитавате, без да мислите.


12 април 2019 08:25 | До горните
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Ако, ама много честни бизнесмени ги направихте? Ама се трудели, ама искали да помогнат на хората от Кресна. Ми нали един от Тея господа осигурява работниците на 4 часа? Нали същия има за хиляди левове неплатени данъци към Общината? Ми нали същия беше осъден за 80000 лева за конфликт на интереси? Ми нали същият трови с димни прахови частици хората от квартал Изгрев. Ми нали този има хиляди левове глоби да плаща към държавата Другия печели на гърба на държавата без да декларира продажбите на алкохол, зехтин, прахове, бонбони. Какъв е килипира на държавата и на нас обикновените хора от Тея "Честни и преуспели бизнесмени" ?Направете справка в общината и ще видите, че през последните 20 години, Тея и двамата бизнесмени са имали силни позиции в общината и са се облагодетелствали те и техните хора с общински поръчки и имоти за стотици хиляди левове. Вие подлогите им лъскайте имиджа, а те ще продължават да крадът. Ай сиктир.


12 април 2019 08:44 | jДо горните
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Я да видим Тапанска що е допринесла за тая община


12 април 2019 09:12 | 321
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Алоооо хаиде да си траете, не работят ли в момента в обжтината като главатари, Хора който продават канабис, цигари и алкохол фалшив ААААА не ви ли е срам


12 април 2019 23:46 | Неут
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Ай ся стига, че са вдигнали главите (не всички де) в общината, че има пияници и просто службари, само за заплата и ден да мине друг да дойде верно е, ама що го пишете тук в коментарите, една организация на цялото население пред площада и всичко това да се каже в очите на компетентните, точно даже Георгиев е винаги ЗАД тези неща. Вместо да му гледате в джоба и в софрата, т. е личния му живот.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

    
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.