Ќовините на югозападна Ѕългари€
—узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

≈то ги и първите думи на оттеглили€ се јл. ћанолев


13 септември 2018 14:51  14 коментара   16328 прочита »скам от премиера номинаци€та ми за министър на транспорта да бъде оттеглена. ѕричината за това е координираната атака, ко€то се провежда срещу мен от една определена група. —ъс скалъпени твърдени€ и без доказателства се опитват €вно да блокират работата ми в министерство на транспорта.

ясно ми е че по този начин се атакувам не само аз, но и цели€т кабинет. ƒавам си сметка, че всички тези съшити твърдени€ н€мат нищо общо с истината, напротив, има доказателства точно в обратната посока. “ова за€ви на извънреден брифинг номинирани€т за министър на транспорта јлександър ћанолев. "ћного въпроси си задавам, —игурен съм, че и вие имате. Ќай-важни€т за мен е защо точно сега н€кой реши да съшива подобни твърдени€, при положение, че аз съм заемал ръководни позиции и преди.

явно обаче н€кой се притесн€ва от реформите и политиката, ко€то бих провеждал в ћинистерството на транспорта. Ќе мога да допусна да ме вкарат в об€снителен режим", за€ви ћанолев, цитиран от Ѕлиц. "ƒнес имах открит мъжки разговор с премиера и вицепремиера ¬алери —имеонов. ѕолучих над 6700 преференции.

—рещал съм се с много хора по време на последните парламентарни избори. явно е, че точно сега е моментът да се атакува. –азбирам каква щета се цели да се постигне с това и не мога да го допусна", каза още той.

—. ѕетров

 

ќще за: манолев  премиер  транспорт ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


14 коментара

13 септември 2018 15:25 | √ласувал
ќценка:
-22
 (
26
 гласа)

«ащо позвол€ваш на една"€лова овца" и шайка около не€ да ти съсипва кариерата? ¬сички сме зад теб!


13 септември 2018 15:28 | така
ќценка:
18
 (
22
 гласа)

„енгетата вън...


13 септември 2018 15:36 | ѕлешивмишотплоски
ќценка:
13
 (
17
 гласа)

ƒобър ход, —ашо! ƒа приемеш поста на министър, предвид предсто€щата оставка на орангутана от Ѕанки и крадливата шайка, ко€то се нарича кабинет е като да отвориш серги€ на залез слънце!


13 септември 2018 16:14 | в изгнание
ќценка:
27
 (
27
 гласа)

ўом и калинките вече отказват високите постове, значи кораба потъва със сигурност ! —рамно е, че не могат да намер€т подход€щ кандидат за министър с чисто досие - толкова ли е криминален контингента на герѕ ? »ли са бивши мутри, или бивши убийци като този или насто€щи неграмотни катили ! и н€как си очакваме от тази сива тълпа да излезне нещо добро за Ѕългари€ ? ≈ как ще стане ? „е цветанов като шеф на парламентарната им групировка е осъждан ефективно на две инстанции - това нормално ли е ? √арантирано от герѕ


13 септември 2018 17:03 | —с
ќценка:
19
 (
19
 гласа)

 акъв министър на транспорта питайте го колко камиона има в скандинавските страни баща му дс ћанолев старши


13 септември 2018 18:56 | ѕорно романс
ќценка:
21
 (
21
 гласа)

Ѕащата на ћанолев-ƒимитър беше комунист. —лед това стана седесар. ѕо времето на —ƒ— напрактика натрупа мнооого пари, но звездата му беше изгр€ла още преди това. »маше и има дебели връзки с комунистическите генерали и с т€х се фукаше навремето. “ой и ћарио ћинев са най- корумпираните и крадливи митничари в истори€та на митницата.
—ега синчето му е от √≈–Ѕ!!!!! √оспода от ѕѕ √≈–Ѕ, много ви мол€, проверете си кадъра, ако ви пука кой бутате към висока политическа кариера.


13 септември 2018 19:05 | Ѕелийски
ќценка:
15
 (
15
 гласа)

ј. ћанолев е по- нагъл и от баща си. “атьовото също премина през редица политически метаморфози.
—ега е ортак на ≈мбака от —анданск и му урежда субсидии за крави, разбира се чрез посредници.
ј службите спат...!


13 септември 2018 19:08 | Ѕраво
ќценка:
13
 (
15
 гласа)

Ѕраво на Ѕойко, че се усети навреме, че това момче не става за нищо. ѕърво е фурнажийска лопата, второ- корумпиран, трето- безподобен лигльо.


13 септември 2018 19:14 | јйййй
ќценка:
15
 (
15
 гласа)

ќуу колко гол€мама трагеди€ за —андански!!!! јз лично см€там, че —ашко е посредствено момче и много фанфари му би€т, за да изглежда сериозна номинаци€.
ј е просто син на незаконно забогат€л баща.
ћного правилно го махат


13 септември 2018 20:33 | ≈ƒ»Ќ
ќценка:
11
 (
11
 гласа)

“ќ«» ≈ ќ–“ј  — ѕ”’» Ќј ѕ–≈—≈¬Ќ»“≈ ¬ —јЌƒјЌ— ». ј ѕ”’» ≈ ќ“ ƒѕ—


14 септември 2018 00:05 | e 79
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

ј пресевнити край —имитли на кого са??


14 септември 2018 08:34 | ѕ
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

» ѕухи, този гений, и ≈мил ѕарванов- ≈мбака, убиец и крадец, са в зависимост помежду си, както и с нашата √ордост г-н ћанолев. ¬сички програми за субсидии на ≈мбака се дирижират от зам. министър Ќа транспорта


14 септември 2018 08:39 | ∆иката
ќценка:
11
 (
11
 гласа)

”чил в елитни колежи... и кво? “ати има откраднати десетки милиони. ћоже да го издъжа и в университет на ћарс. “ова не значи, че е кадърен, но със сигурност означава, че има много пари. ≈, “р€бва да се провери от къде са.


15 септември 2018 19:22 |  улали€
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

 акви елитни колежи, какви пет лева, та то€ едвам завърши средното си образование с парите от —олунската митница . ћного правилен ход на √≈–Ѕ . Ќе знам и защо го допуснаха в √≈–Ѕ въобще, не ти комунист, не ти седесар, па после и гербаджи€ . Ѕаща му - най курумпирани€ митничар в истори€та на  улата, се чудеше с пари къде ли да го бутне . ћанолев, вън от √≈–Ѕ, за нищо не ставаш, уронваш престижа на парти€та
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.