Елитът на Дупница застана зад кандидата за кмет на ГЕРБ Методи Чимев

01 октомври 2011 00:10   38 коментара   22022 прочита
Методи Чимев
Методи Чимев


Методи Чимев

17 души от елита на Дупница подкрепиха инженер Методи Чимев, вчера те категорично обявиха, че застават зад кандидата за кмет на ГЕРБ. Сред тях бяха управителят на "Автомагистрали Хемус" АД - Дупница Александър Пешев, заслужилият треньор по лека атлетика и дългогодишен спортен деятел Асен Шатровски, нотариус Сийка Милева, военният пенсионер Борис Джукев, дългогодишният директор на Механотехникума Иван Фулев, специалистът по вътрешни болести и кардиология д-р Стойка Крушовска, нотариус Ефтим Китов, лекарят хирург д-р Полянов, личните лекари д-р Лазов и д-р Николов.

Те са новото солидно рамо, на което ГЕРБ - Дупница ще се опре по пътя си към победата на вота. Ето какво изложиха на официална пресконференция те:

Ние, граждани на община Дупница, необвързани с политически партии, се обединихме около идеята да допринесем за по-доброто бъдеще на нашата община. Убедени сме, че предстоящите местни избори за кмет и общински съветници могат и трябва да се превърнат в повратния момент, от който нашата Дупница да се отправи към едно много по-достойно бъдеще.

Дупница се нуждае от едно далеч по-компетентно, прозрачно и инициативно управление. Необходим ни е кмет, който с последователните си професионални действия да пристъпи към решаването на натрупаните с години проблеми във финансовата и социална област, да създаде условия за прозрачен диалог с гражданите и бизнеса и да предприеме мерки за икономическо развитие на общината.

Бъдещият кмет трябва да бъде високоморална личност, реализирал се в професинолаен план човек, способен да работи в екип. Той трябва да умее да мисли стратегически, да има широк мироглед и да е готов да поема отговорност.

Убедени сме, че в лицето на представителя на политическа партия ГЕРБ инж. Методи Чимев община Дупница има кандидат за кмет, който отговаря напълно на изброените характеристики.

Инж. Методи Чимев е почтен човек, който по един напълно честен начин благодарение на своята инициативност и компетентност е създал и развил предприятие, което осигурява работа на близо 100 дупничани. Инж. Чимев е диалогичен и уравновесен човек с чудесно семейство. Той познава в детайли проблемите на община Дупница. Ползва се с уважението на хората и не на последно място има ясна визия за икономическото развитие на региона. За разлика от повечето кандидати на другите партии никога не се е проявявал като политически хамелеон. За нас като хора, отказващи да приемат странните превъплъщения, които често наблюдаваме в обществено-политическия живот на Дупница, това е от изключително важно значение.

Отчитайки всичко това, ние категорично заставаме зад кандидатурата за кмет на община Дупница на инж. Методи Чимев. Призоваваме всички честни и отговорни граждани на общината, които желаят да живеят по един по-достоен начин в един по-приветлив и проспериращ град, независимо от партийните им пристрастия, да проявят активност и да дадат гласа си за инж. Чимев. Той заслужава нашата подкрепа!

Ето пълния списък на "Новото Рамо".

1. Александър Пешев - управител "Автомагистрали Хемус" АД - Дупница

2. Асен Шатровски - заслужил треньор по лека атлетика и дългогодишен спортен деятел

3. Сийка Милева - нотариус

4. Борис Джукев - военен пенсионер

5. Иван Фулев - дългогодишен директор на Механотехникума

6. Д-р Стойка Крушовска - специалист вътрешни болести - кардиология

7. Ефтим Китов - нотариус

8. Д-р Полянов - лекар хирург

9. Д-р Лазов - личен лекар

10. Д-р Николов - личен лекар

11. Галя Събева - учителка по математика ПГОСУ

12. Виктория Стоянова - учител по история ПГ "Христо Ботев"

13. Даниела Миладинова - юрист

14. Христо Христов - директор дирекция "Социално подпомагане"

15. Людмил Найденов - мениджър на ВК "Марек Юнион Ивкони"

16. Найден Найденов - старши треньор на ВК "Марек Юнион Ивкони"

17. Христо Райчев - помощник-треньор на ВК "Марек Юнион Ивкони"


Още за: М. Чимев   кандидат   кмет   Още от: Политика

Принтирай статия
38 коментара
01 Октомври 2011 01:52 | дупничанин
Оценка:
-8
 (
28
 гласа)

Успех на инж. Чимев
Достоен за кмет на града ни човек


01 Октомври 2011 02:01 | пешо
Оценка:
22
 (
28
 гласа)

Когато чуя "Дупнишки елит", правя асоциация с водещият в елитарната листа, недостижимият Крумчо Милев. Неговата липса в спасъка ме натъжава, но тъгата ми е частично компенсирана от появата на сестричката му. Елиминирането на човекът, станал символ за демократична консумация, е грешка в предизборната кампания на послушния Чимев.


01 Октомври 2011 02:04 | Коко
Оценка:
18
 (
26
 гласа)

Достоен с какво? Досега вдигаше само ръка, нали? Готов ли е и крак да вдига?


01 Октомври 2011 02:26 | общинар
Оценка:
21
 (
27
 гласа)

Чимев е 3 в 1. Той слуша, одобрява и мълчи.
ТАКЪВ човек е достоен за доверието и подкрепата на ТАКЪВ елит.


01 Октомври 2011 06:51 | ВАСЕВА
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

А бе много убаво, ама оти нема подкрепата на бате Пламен, бате Геле и цар Кацо? Та оно баш елито не го е подкрепил. Дека е тръгнал да оди тоя без благословия?


01 Октомври 2011 06:57 | ХХХ
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

Не го познавам, нямаме и общи познати, нищо не съм чувал за него. Възможно е да има качества, но те избледняват като размит акварел след афиширането на партньорството му с Крумчо Милев и онзи народен представител от Яхиново, промоционалният телефонист.


01 Октомври 2011 08:01 | финансов анализатор
Оценка:
-3
 (
25
 гласа)

След петъчния парламентарен контрол министър Дянков обяви задълженията на община Дупница са 7 млн. лева. Къде видаха 20 млн. лв. герберите от Дупница се питам, след като техния министър обяви други резултати. Нещо не са май добри в математиката, или с лъжи се опитват да манипулират гражданите на Дупница. Самият арх. Пилев от тяхната листа говори за 16 млн. лева. Той самият като кмет остави задължения от около 6 млн. лева, но тогава държавата нямаше задължения към общината, за разлика от сега където държавата дължи на община Дупница по изпълнени проекти около 6 млн. лева. За времето на управление на арх. Пилев не се направи нищо за Дупница, освен някакъв колектор, от който се облагодетелстваха определени лица. През последните 4 години се направи много за Дупница, въпреки лошата финансова дисциплина на Янев. Така, че спрете с лъжите от щаба на ГЕРБ, хората не са слепи и виждат, а пък и паметта не им е толкова къса.


01 Октомври 2011 08:21 | СОКОЛОВА
Оценка:
16
 (
22
 гласа)

Кой каза, че това е елитът на Дупница? Как се определиха за елит?


01 Октомври 2011 08:21 | ivo
Оценка:
20
 (
26
 гласа)

само дето Иван Фулев - дългогодишен директор на Механотехникума -крадец пияница и мекере на Братята


01 Октомври 2011 08:40 | 567
Оценка:
18
 (
22
 гласа)

Фулев е срам за елита на ГЕРБ! ТОЙ ЩЕ ОТБЛЪСНЕ МЛАДИТЕ ХОРА ОТ ЛИСТАТА НА ГЕРБ! НЕ ДОПУСКАЙТЕ ТАКЪВ ПРОВАЛЕН ЧОВЕК, КОЙТО Е КРАДЕЦ ДА БЪДЕ СРЕД ВАС!


01 Октомври 2011 08:47 | Гошо
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

Къде е Гущеро, та той се самоопределя от елита. За това го канели на промоции за телефончета и коктейли. Не го елиминирайте


01 Октомври 2011 09:13 | ???
Оценка:
15
 (
21
 гласа)

Елит? Елит?! Елит...
Егати елита


01 Октомври 2011 10:10 | гоше
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

Какво ми се правят на ощипани моми герберите. Скачаха на площада да защитават модела Дупница. И до ден днешен скачат от джиповете на Галеви (само. че тайно де). Техни фирми като Тоби още лапат от общината, а сега се разграничават и правиат някаква нова политика. Смешници! Елитарно общество!!! пак смях!


01 Октомври 2011 10:53 | Пипи дългото чорапче
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

Боже, боже аз ли криво се молих, или ти ме криво разбра боже. Това ли е елита на Дупница-ако тава е "елит "ще се изселя от града. Но защо аз като това може да го направи този"елит", и колокото може по скоро. Вие ли, които пълзяхте, превивахте се превъзнасяхте"Дупнишкия модел"-и сега какво пробуждане от ваша страна, каква смелост, какви"херои"се извъдихте-браво само, че вашето време свърши просто сте дотук, но ние обикновените граждани на града ще ви търсим отговорност, бъдете спокойни, няма да ви се размине. ДУПНИЦА стани и ги изгони тези "подлизурковци"Да отидат в небитието и то скоропостижно. Амин дай боже.


01 Октомври 2011 11:48 | дупничанин
Оценка:
-8
 (
14
 гласа)

пипи ти не си добре.... то бива лошотия, но толкова, че да граничи с лудост е прекалено! Бог да пази града ни от такива като теб


01 Октомври 2011 11:58 | яхиновец
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Ами къде е цар Кацо? Та нима той не е елит? Не предвожда ли той тълпите рекетьорски? Той не е елит! Той е просто звезда в черното небе на Галевизма!


01 Октомври 2011 13:00 | електорална единица
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Егати елита.!!! Пременил се Илия па у тия. Ако АПОСТОЛЪТ НА СВОБОДАТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ БЕШЕ ЖИВ И ПИШЕШЕ СВОЕТО ТЕФ ТЕРЧЕ БЕШЕ ДА СЛОЖИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ВЪПРОСИТЕЛНИ СЛЕД ИЗРАЗА
НАРОДЕ????? Господа наричайте се РАМО, ЗАДНИК, ДУПЕ, КРАК И ДРУГИ АНАТОМИЧНИ ОРГАНИ НА г-н Чимев, но елит на дупница- бъдете ПО СКРОМНИ ИСТОРИЯТА И ЕЛЕКТОРАТА ЩЕ КАЖАТ КОЙ Е ЕЛИТА НА ДУПНИЦА НЕ ВИЕ.


01 Октомври 2011 13:10 | Политически анализатор
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Смешна и жалка картинка! "Елита" не можа ли по-рано да се сети че не са съгласни с управлението до сега а ЛАПАХА ЧЕТИРИ ГОДИНИ от паницата на общината и щом се заоткрива кампанията се сетиха да са против!!????? СМЕШНИЦИ!!!!! Хората не са лупаци и помнят обществените поръчки кой ги печелеше и заради кого са делата срещу Янев! Чимев може и добър и свестен човек да е но щом е в екипа на Чушкарите и Яхинските босове ясна ни е картинката! И КОЙ Е КАЗАЛ ЧЕ НЯМАТ ПОДКРЕПА! НЕ Е ВЯРНО ИМАТ НО ПЛАНЪТ ИМ Е ЛОШ НЕГРАМОТЕН И ЕЛЕМЕНТАРЕН ЗА РАЗБИРАНЕ ДАЖЕ И ОТ ПРОСТОЛЮДИЕТО!!!!!
ТОЧНО ТЕЗИ СА ХОРАТА С ПОДКРЕПАТА - СЪЩИТЕ ПОДКРЕПИХА ПРЕДИ 4 ГОДИНИ И ПРЕДИШНИЯ КМЕТ - ПО ТОВА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ !!!!!


01 Октомври 2011 13:11 | 8
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

КАКЪВ ЕЛИТ БЕ ХОРА, ТА МИЛЕВА ЛИ ДЕТО ГО ПРЕСЛЕДВА ОТ ГОДИНИ, ТА ФУЛЕВ С КОЙТО КРАДЯХА ЗАЕДНО, ТА ЛАЗОВ МОШЕНИК ОТ КЛАСА. ТА КРУШОВСКА К.... АТА, ТА НИКОЛОВ ДВУЛИЧНИКА, ТА ДРУГИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ЗНАЕ. СЪБУДЕТЕ СЕ ТИЯ СА ИДУХАЛИ ВСИЧКИТЕ, ЕГАТИ И ЕЛИТА СРАМ СРАМ


01 Октомври 2011 14:06 | обикновен човек
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

Е, аз понеже не съм от елита, ще гласувам за друг; -) Срамота е човек, който не е дупничанин да ни става кмет! Да оставим, че е наглост да бъде издиган от престъпниците от ГЕРБ. Забатачиха България, напапаха се, ошкембариха се и нагло примляскват по медиите. АМАН ОТ МУТРИ И ПРЕСТЪПНИЦИ!


01 Октомври 2011 15:28 | 111
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Методи, познавам те добре, не ти трябва този пост. Стой си там, където си.


01 Октомври 2011 17:25 | 111
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

леле, леле това ли е ЕЛИТА! ОБЩИНАТА СТАНА СЕЛСКИ ВИЛАЕТ-МИЗЕРИЯ, БЕЗРАБОТИЦА, САМОУБИЙСТВА, ЛИКВИДАЦИЯ НА ОБЩИНСКАТА БОЛНИЦАТА! АМА НАЛИ ГЕРБ И ЧИМЕВ 4 ГОДИНИ ГЛАСУВАХА АН БЛОК! ДУМИЧКА НЕ СЕ ЧУ! ПОНЯКОГА ХВАЛЕБСТВИЯТА ИМАТ НЕГАТИВЕН ЕФЕКТ!


01 Октомври 2011 20:17 | Кака Сиика
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Не съм от тия дето се интересуват, ама ако тоя на симката е кадидат кмета на ГЕРБ за Дупница-то явно се вижда, че е двуличник /до него в дясно надзърта още един с такава маска/. Каквато е Общинската организация-такъв е и кандидата им за кмет. Няма да се изненадам, като се разбере, че това е "подкрепата на дупнишкия модел", след като БСП Павлов беше подхлъзнат жестоко и се провали с девиза "да завършим започнатото". Нямате шанс нито ГЕРБ, нито БСП, нито СДС, нито ДСБ, нито Атака, нито Панчо. Бъдете разумни-не правете още разходи.


01 Октомври 2011 23:00 | Райчо
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

А тая Крушовска преди 4 години в спортната зала лижеше подметките на сегашния кмет, преди него на другите. Боже, боже


01 Октомври 2011 23:16 | Николов
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

СЕГА, ДА ВИ КАЖА ИСТИНАТА ДА ТАЗИ СРЕЩА С ГЕРБЕРСКИЯ КАНДИДАТ. ВСИЧКИ ТЕЗИ ХОРА БЯХА ИЗЛЪГАНИ, ДА ПРИСЪСТВАТ НА ТАЗИ СРЕЩА, КАТО ИМ БЕ КАЗАНО, ЧЕ ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЯТ С ПРОГРАМАТА НА ЧИМЕВ И ПАРТИЯТА МУ. НО КАКВО СТАНА, В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ СЕ РАЗБРА, ЧЕ ГИ ПРЕДСТАВЯТ КАТО ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ... СИИКА МИЛЕВА ЯВНО РАЗБРА В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ ИГРАТА ИМ, И НЕ ДОЙДЕ, НО ДРУГИТЕ КАТО д-р ПОЛЯНОВ И, ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ БЯХМЕ ИЗУМЕНИ ОТ ЛЪЖАТА И НАГЛОСТА, В ОСНОВАТА НА КОЯТО БЕ ШЕФКАТА НА БЮРОТО ПО ТРУДА НАТАША ИЛИЕВА, КОЯТО ЛОБИРА ЗА ГЕРБ, С ЯВНАТА ИДЕЯ ДА УРЕДИ В УПРАВЛЕНИЕТО ДЪЩЕРЯ СИ, КОЯТО Е НОВОИЗЛЮПЕНА ЮРИСТКА ОТ ЮЗУ! ЖАЛКА РАБОТА!


02 Октомври 2011 02:57 | Стоянов
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Понеже има много мераклии за благи службички и все търсят начина чрез ГЕРБ, аз за парашутисти няма да гласувам. Всички, които се въртят около ГЕРБ, БСП са кариеристи, тях не ги интересува просперитета на България и българското общество, / само погледнете идеите на тези партии и ги свържете с личностите/затова аз няма да гласувам за такива хора. Такива хитреци и блюдолизци не бива да са толерирани от нашето общество. Призовавам и другите гласоподаватели да се вразумят. Все още има надежда нещо да се оправи, но с чисти и доказани хора.


02 Октомври 2011 09:48 | Зрящия
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Виждам, че този човек-Чимев има благороди черти, ама това не е достатъчно за един кандидат кмет и то на ПОРОЧНА-та Дупница. Нямаше по-добър работодател и уважаван човек от Атанас Янев, но като ти "ЛЕПНАТ" един Агент Тони, 100-тина служители "под шапка" и 30-тина клакьори за общински съветници... иди та Кметувай. Като гледам този списък-виждам Много подобия на Дангов и Методи Стойнев /вълци, лисици, чакали, хиени/. Вярно е, че във всяко астадо има мърша, ама в твоето много бе г-н Чимев. Не те виждам скоро на кметския стол, а тях на обещаните вече постове. Народа Прогледна !!!!!


02 Октомври 2011 15:00 | Радослав
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Не разбирам как в Дупница все още се намират хора, които доброволно се стремят към съдбата на Атанас Янев.


02 Октомври 2011 16:37 | Пешо
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Янев с тази благовидна физиономия и криейки се зад общосъздаденото мнение/което обаче много му изнася/ че прави това което му кажат въпросните братя си гледаше само неговия интерес и за това се стигна до това финансово положение на общината. Дупничани не познават истинското лице на този селски хитрец!!!!!


02 Октомври 2011 17:57 | ДУПНИЧАНИН
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

С ХОРА В ЛИСТАТА КАТО ФУЛЕВ НИЩО ДОБРО НЕ ВИ ОЧАКВА Г-Н ЧИМЕВ. ЗА ДА ГО ПРЕДЛОЖИТЕ В ЛИСТАТА ТОЗИ МОШЕНИК И КРАДЕЦ ЯВНО НЕЩО ГНИЛО ВИ СВЪРЗВА ОТ ПЕРИОДА КОГАТО МУ БЯХТЕ НАЕМАТЕЛ. НЕ САМО Е В ЧЕ ЕВ ЛИСТАТА ВИ, НО И Е В ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ ОТ "ЕЛИТА" НА ДУПНИЦА Т. Е. САМОПОДКРЕПЯ СЕ. ДО СЕГА БЕШЕ С ВСЯКА ПАРТИЯ КОЯТО Е НА ВЛАСТ ЗА ДА СИ ПАЗИ ПОСТА, А СЕГА КОГАТО Е ПЕНСИОНЕР ГО ПРАВИ САМО ЗА ПАРИТЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК И ДА СИ ВЪЗВЪРНЕ САМОЧУВСТВИЕТО, ЧЕ Е НА НЯКОЙ В ТОЗИ ГРАД.


02 Октомври 2011 21:38 | милена
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Какъв елит бе смешници, не виждате ли кои са другите-Иван Фулев, Иван Павлов ....-пияници и пладнешки крадци. Не забравяйте, че града ни е малък и всичко се вижда. Ванката Фулев е крадец и мошеник, а Ванката Павлов обича да краде желязо. А като се напие стой та гледай-цирк. Така че не ни убеждавайте"ЕЛИТА", че подкрепяте тези хора, ВИЕ подкрепяте себе си -защото сте подлизулковци. А за елит Вие късно знаем Ви всичките до един. Ха, ха, ха


02 Октомври 2011 21:44 | мина
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Тази пък Наташа Илиева от бюрото по труда, тази, която черпи с баница на предишните избори, беше БСП а сега пък ГЕРБ. Позор за града и държавата ни..... Ако и тя е елит тежко и горко на България, е елит е но на друго поприще


02 Октомври 2011 23:14 | Елеонора
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Някой ще ми отговори ли на въпроса какво означава -"Елитът на Дупница" ?


02 Октомври 2011 23:42 | не сме глупави
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

до всички от ГЕРБ, НЕ СМЕ ГЛУПАВИ, тези дето са изброени за "елит" всичките за нищо не стават, а спортните хора там са по заповед на Ивкони, дето с месеци не е плащал заплати на шофьорите си, СРАМ за Дупница са тези хора !!!!!


03 Октомври 2011 16:39 | vandi2
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

С ГЕРБ напред, долу БСП долу БСП те са минало и връщане назад няма!!!


03 Октомври 2011 22:02 | 111
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

срам срамСРАМ!


04 Октомври 2011 09:21 | Бориславова
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Скъпи Дупничани в БГ има само псевдоелит. Нямаме си лидери, които да ни поведат през пустинята. Хората, които подкрепят кмета на ГЕРБ са доказали се в своята прафесия. Аз ще гласувам само заради добрия хирург, вие вероятно заради някой от другите, така че всеки различно разбира елита. Сред некачествения материал има и качествен. Нека да не мрънкаме постоянно, знам, че некачествения е повече, но трабва да се борим с посредствеността.


04 Октомври 2011 20:18 | Аз съм от другия елит
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Братя дупничани, Крушовска едно време не превъзнасяше ли Янев и Галеви в спортната зала? И сега какво й липсва, че се извъртя? При първия удобен момент ще се отрече и от герберите. Само да има келепир.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар