Екссъветникът В. Личков стана експерт по евроинтеграция, екология и земеделие

05 март 2012 00:20   23 коментара   16695 прочита
В. Личков
В. Личков


В. Личков

Б. Марков днес сяда на бюро в Информационно обслужване

Екссъветникът Велик Личков от днес започва работа като специалист в дирекция “Евроинтеграция, екология и земеделие” в община Петрич. Заповедта за назначаването му е подписана от кмета Вельо Илиев в края на миналата седмица. Велик Личков е бивш общински съветник от партия Българска социалдемокрация, оглавявана от Розалин Хаджиев, която е втора политическа сила в местния парламент. Партията бе сред многото, които подкрепиха Вельо Илиев за четвърти мандат. Очаква се за директор на дирекцията да бъде назначена Мария Петкова, която в момента работи като специалист в администрацията и отговаря през последните години за изготвяне на проекти и през миналата година бе наградена в София.

Бившият заместник-кмет Борислав Марков от днес започва работа в дирекция “Информационно и техническо обслужване”. Предишния мандат Марков оглавяваше дирекция “Земеделие и хуманитарни дейности” в общината. В навечерието на местните избори той излезе в неплатен отпуск, който продължи до края на миналата седмица. Влезе в Общински съвет от партия Обединени земеделци, които също подкрепиха Вельо Илиев за четвърти мандат, но след три заседания напусна и неговото място зае бившият кмет на Марикостиново Костадин Герчев.

През тази седмица Вельо Илиев ще оповести 7-те директори на дирекции, съгласно новата структура в администрацията, както и новия главен секретар на общината и новата длъжност на досегашния Туфчо Сандъкчиев.


Още за: В. Личков   работа   дирекция   Още от: Политика

Принтирай статия
23 коментара
05 Март 2012 03:46 | срамота
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Още ли хрантутници ще назначавате бе хора . На тая беднотия не се ли накрадохте та още ще ни скубете ? Какви са тия щатове какво е това чудо . Вельо на народа ще му писне един ден и ще те изгони от този град да знаеш .Бах ти наглеците .....!!!!!


05 Март 2012 06:07 | buhal
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

Петрич е един свинарник без план и идея за развитие. Сградите са наблъскани една в друга като за емигранти. Големите улици с изкл на Ркф водят до НИКЪДЕ. Няма комуникация нито сев/юг, нито запад/изт. Никаква организац на движението. Вместо да облекчи трафика и увеличи пропускателна способност Ръководството нехае и освен свинщината с движението пред сев вх на Болн, допуска създаване на нова и опасна ТАПА 10 метра южно от светоф до ДИП. Недопустимо е паркиране за пазар на 7-8 м от оживено кръстовище- създава реална предпоставка за катастрофа, Разширете платното на ул от кметството до ДИП, преминаването там сега е ужасно. Проектантът малоумник, проектирал новите тесни улици в САМУИЛ е създал ненужни ядове на автом за години напред. Реконструираите работните места на служителките си и не принуждавайте клиентите да се навеждат до земята за да бъдат обслужени. Турското присъствие наближава, но все още не е дошло. Позиционирайте служителките с лице към клиента, а не под ъгъл 90 гр и повече.


05 Март 2012 07:16 | Калин
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Вельо си прави каквото му скимне, за него закон няма.
Пак гласувайте за него.


05 Март 2012 07:19 | 111
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

Боже, пази Петрич от некадърници!!! До къде доживяхме - един полуграмотен човек да се занимава с евроинтеграция! Гласуваш за Вельо - получаваш Розичката и неговите хора, нещастници!!! А кой ще освободи тротоара пред магазин Рай в Дълбошница за пешеходците? Къде го има това - тротоарът за е за щандовете и сергиите на Розичката, а пешеходците да ходят по уличното платно? Петричани, как допуснахте за пореден път това, как не видяхте истината, асе оставихте да бъдете купени? Срамувам се и ме боли...


05 Март 2012 07:33 | ррр
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Велкова завера, -такова кметство няма. Боби миризливиа селяк оправи земеделието и здавето сега ще оправи и инфото .Мариа бе наградена не за спечелен проект а за това че не е пропуснала нито една сбирка и кьор софра по софето. дано има прокуратура в петрич та както повлече крак туфата да завлече и велио и пилиоков у каущо.


05 Март 2012 07:39 | до 111
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Като те боли пий едно аналгинче! "Де го чукаш, де се пука" е казал народа. Каква е връзката с щандовете на магазина, не знам. А и в крайна сметка ако не са щандове, ще са паркираните автомобили на такива "айлякчий" като теб. Колкото до "розичките"-свиквайте с новата власт и оставете на мира момчетата, имаме нужда от нови и свежи кадри. И Папата да дойде да Управлява града ни, вие драскачите тук, пак ще му изкусурите нещо!


05 Март 2012 07:43 | Верка Пиперка
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Ами този дето го назначават за зам. кмет по хуманитарни дейности Н. Георгиев който беше шеф на ХЕИ и го уволниха за корупция и конфликт на интереси ?! Сега ще ни управлява в общината . Какво да правим народе ?????


05 Март 2012 08:03 | Запитване
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Как така преди е оглавявал дирекция “Земеделие и хуманитарни дейности”, а сега дирекция “Информационно и техническо обслужване”. Този човек по каква специалност има диплома?? Тези 2 дирекции вършат коренно различни неща. Не разбирам. Освен да разбира и от земеделие и от ИТ. Явно този човекк е много умен!!! Или по скоро Вельо почна да си изпълнява обещанията дадени преди изборите на определени хора и партии за даспечели. Розата преди го плюеше на Велко, а тая година обяснява колко добър кмет е ... егати пародията :)


05 Март 2012 08:10 | 111
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Ако не знаеш каква е връзката между тротоара пред Рай и назначението, нема смисъл да ти обяснявам, но всъщност добре я знаеш, но не ти изнася, защото и ти си на хранилка. Не използвай поговорки, които не разбираш. Има различка между щандове и паркирани коли все пак, нали мила моя служителке в кметство Петрич? Може би ти трябва да ги контролираш тези неща???


05 Март 2012 08:39 | ....111
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Почна се с теориите на вероятността!! Не, няма разлика. При всички положения не можеш да минеш, а ако си пък майка с количка..... невъзможно. А като слезем на платното да се движим, вие шофьорите недоволствате. Тия щандове са там от много години. Не си ме разбрал, прочети какво написах пак, бавно и няколко пъти, за да го асимилираш и приемеш. Колкото до службата в Общината-АМИН, дай боже! Ще бъде огромна чест за мен, някои ден, някога да има статия и за мен, а ти да си изкажеш "компетентното" мнение, защото ти моето момче ще си пак тук и пак ще драскаш глупости ;


05 Март 2012 09:00 | ...111
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Според теб правилно ли е да се разреши поставяне на щандовете на тротоара, ето това е въпроса и връзката с Розалин, с който Вельо се е прегърнал. А това че са там от много години е доказателство, че от много години ни управлява един и същи човек по един и същи начин. Да, трябвата млади и свежи кадри, но не полтически назначения!!! Така че преглътни валерианчето и вземи да работиш!!!


05 Март 2012 09:11 | Хоп
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Поет ангаживент- изпълнен ангажимент, добре е, че поне Кольо бандито не стана заместник- кмет. Ама Вельо разбра що за човек е и как го е псувал преди време. Лошо е обаче, че се търси ново място на Туфчо, вместо да го пратят в заслужена почивка. Колко кадърни хора има, леле, леле, та разни Туфчовци, Марковци ще се правят на бараби.


05 Март 2012 10:49 | Кольо Кафало
Оценка:
5
 (
5
 гласа)


Новата длъжност на Туфата е главен директор на дирекция" Вино и винени продукти"към кметство Петрич! А на здраве


05 Март 2012 10:53 | Чичо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Пишете едни и същи, а не направите младежите и др. от ГЕРБ и др. недоволни един свестен мирен протест пред кмеството. Дори и ние старите и болните ще дойдем, ако се съберете младите да си търсите правата. Петрич навремето беше чист и красив и децата ни с мерак си идваха от София, но сега багат и не се връщат. Освен, че няма работа, а и е мръсотия и анархия.


05 Март 2012 11:25 | точица
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Момчето, поне има интелигентна физиономия. Сигурно разбира от много неща. Каква е тази дирекция"Земеделие и хуманитарни дейности"? Май, само в Петрич има такава? За първи път чувам? Като гледам снимката този мъж ще се справи със задачите!


05 Март 2012 11:32 | аноним
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

а, пък аз искам да ме назначат за директор на Дирекция -" Отбрани вина и отбрани ястия ". Скоро ще има И такава дирекция.


05 Март 2012 14:39 | 222
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Хора, бдете!!! Вельо ни готви още изненади!!! Но и на него му готвят...


05 Март 2012 15:40 | Калин
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

В общината като започнеш от Азиз та Мендовски и Батев- Пилйоков- Гюпката- Туфчо- Марков- Кабуров и минеш през Божиков- Таседжиков- Петкова и така нататък всички са експерти- не им трябва шперц, за да краднат.


05 Март 2012 17:37 | 1010
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

НАЛИ ПОВЕЧЕТО ХОРА ВЗЕХА НА ИЗБОРИТЕ ОТ 20 ДО 50 ЛВ ОТ ТЕЗИ. КАКВО ОЧАКВАХТЕ? - СЕГА ТЕ СИ ГИ ВРЪЩАТ!!! ДА НИ Е ЧЕСТИТО!!!


05 Март 2012 17:46 | до 111
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Хората на Вельо съвсем изтрещяха! По цинизмите ще ги познаете!


05 Март 2012 19:15 | 123
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

с най много парички от 20 до петдесет лв изгоряха герберите и пак не им се хванаха . в тая община шанс никакъв нямат затова не се надявайте клапайте си каквото щете


05 Март 2012 23:51 | Емигрант в Германия
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Абе вас в Европа не ви искат, а имате служба за евроинтеграция! Егати и парадокса! По добре да заеме някой пост за балкано-ориенталска интеграция. С тая физиономия повече ми прилича на резан турчин, не на европеец.


07 Март 2012 12:53 | точица
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

А, ти като си Германия да не би да приличаш на европеец?. Кой знае с каква петричка, селска физиономия си и ти? Самото име Велик не ти ли говори нещо? Предполагам, че това момче е от бежанско семейство, което значи, че е умен!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар