Ексслужителката в “Актавис” Е. Малчева назначена за вр.и.д. директор на новата общинска фирма “Паркинги и гаражи”

07 април 2010 00:18   2 коментара   15166 прочита

Кметът на Дупница Атанас Янев разкрива нова фирма в общината - “Паркинги и гаражи”, за тази цел вчера той назначи временно за изпълняващ длъжността директор бившата служителка на фармацевтичния гигант “Актавис” Елена Малчева. Тя поема ръководството и още днес започва дейността по формирането на платени паркинги и гаражи в централна градска част на Дупница.

Поетапно с обособяването на платените паркинги ще бъдат назначавани и служители от порядъка на над 20 души, каза кметът.

Първият паркинг, който се сформира, е точно пред Учителския институт. Следват пред Спортната зала, на Минчовия площад, “Развесена върба”. До броени дни паркомясто за един час в Дупница ще струва 50 стотинки. Но първата работа на общината е да очертае паркоместата и реда за влизане, каза кметът.

Новото предприятие ще се помещава на втория етаж в сградата на Социалния патронаж в Дупница. Заплатата на директора Елена Малчева ще бъде от порядъка на 500-600 лева, каза кметът. Служителите й ще получават малко над минималната за страната заплата.

2 коментара
07 Април 2010 07:57 | ***
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

и на всички входове на дупница ще има схема с паркингите, надявам се, защото дупница е труден град за ориентиране за външните посетители...


08 Април 2010 13:04 | Гепи Тарикатски
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ПОЛОВИНАТА КОЛИ ДЕТО ВИСЯТ ПО ЦЯЛ ДЕН ПО ПАРКИНГИТЕ ИЗ ЦЕНТЪРА, СА НА СЛУЖИТЕЛИ В ОБЩИНАТА... ;) ТА, ЗА ТЯХ ЩЕ ИМА ЛИ БЕЗПЛАТНИ ТАЛОНИ, А И ЗА ИНВАЛИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМА... И ЗА КОНСУЛТАНТИТЕ...;) И ТО МАЙ НЕ ОСТАНАХА МЕСТА ЗА ДРУГИ КОЛИ.... СМЯХ В ЗАЛАТА, И ТОВА ЩЕ СТАНЕ КАТО С РЕКЛАМАТА, А НА БАС..:))))))))))))




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар