Ексшефът на Здравната каса д-р А. Каркелев преизбран за общински лидер на НДСВ

05 октомври 2010 00:16   1 коментар   33765 прочита
А. Каркелев
А. Каркелев


А. Каркелев

Ексдиректорът на РЗОК - Благоевград д-р Ангел Каркелев бе преизбран с пълно мнозинство за общински координатор на жълтата партия в областния център на Пиринско по време на проведена общинска отчетно-изборна конференция.

Д-р А. Каркелев ще продължи да работи с досегашния си екип. Двамата му заместници - бившият шеф на Спортния тотализатор Красимир Цветанов и Надежда Михайлова, си запазват управленските постове. Секретар е Даниела Милчева.

Започваме активна подготовка за предстоящите местни и парламентарни избори. Отворени сме за съвместна работа с всички неправителствени организации, радвам се, че се виждаме отново тук, което означава, че във всеки един от вас гори пламъчето на либерализма, каза на конференцията д-р А. Каркелев.

НДСВ има работещи структури в почти всички общини на Благоевградска област, заяви областният координатор на жълтата партия в Благоевград Красимира Тагарева. НДСВ доказа, че има личности, и поредното потвърждение на това е изборът на д-р Антония Първанова за евродепутат на годината, допълни още Кр. Тагарева.

Бе подчертано, че въпреки отлива на партийни членове в национален мащаб НДСВ в Благоевград има своите позиции.

Един нов член прие в редиците си местната партийна организация на отчетно-изборното събрание. До няколко месеца ще бъде открит нов партиен офис.

На форума в Благоевград присъстваха още членът на Политическия съвет на НДСВ Николай Мавродиев, както и жълтият активист д-р Красимир Спасов.

1 коментар
05 Октомври 2010 23:14 | гост
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Теа нали изчезнаха бе .....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар