Екслидерът на БСП в Петрич А. Чопаков покани Сергей Станишев на 63-ия си рожден ден

19 февруари 2010 00:18   13 коментара   26093 прочита
А. Чопаков
А. Чопаков


А. Чопаков

Екслидерът на БСП - Петрич Андон Чопаков използва разширеното заседание на пленума на столетницата в Петрич завчера и отправи официална покана към лидера Сергей Станишев да присъства на рождения му ден този уикенд. Тогава Чопаков навършва 63 години и навлиза в пенсионна възраст. Той не уточни къде ще празнува, но коментира: Официално поканих Сергей Станишев да дойде в Петрич, да се види с актива, какво толкова има? Не виждам какво лошо има в това, че взаимно са си искали прошка с премиера Б. Борисов. 20 години политиците в България само се дебнат, само се преследват, скапаха държавата. 20 години само сменяме правителства, партии и лидери. В БСП - Петрич сменихме 5-6 лидери и какво постигнахме? Тодор Живков 36 години управлява и оправи България. По негово време държавата беше социална, заключи емоционалния си коментар Андон Чопаков.

Жестът на А. Чолаков към С. Станишев е бил в противовес с изказванията на няколко петрички социалисти, сред които Христо Малчев, ексдепутатът Андон Данаилов и Андон Станков, които поискали Сергей Станишев да си подаде оставката заради тежката ситуация в партията.

13 коментара
19 Февруари 2010 08:15 | макето
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

да не забрави да покани и вельо илиев с екипа си


19 Февруари 2010 08:54 | Mustafa Ibrahim
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

След като бастиса община Петрич като кмет, в момента др. Чопи ликвидира и кооперация "Златен лист" - една от най-старите в България. Този огражденски застрок - декламатор трябва да се скрие високо в планината - в с. Богородица, Донско дабе или Кукуряхцево и ИЗОБЩО да не показва в гр. Петрич.


19 Февруари 2010 09:55 | Ама да не забрави
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

да вземе и вельо илиев, който го надмина многократно в апашлъка.


19 Февруари 2010 10:16 | гражданин
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Поканил го е защтото друг не се е навил да му изкочи от тортата.Кво да ги правиш КОМУНИСТИ елементарни мозъчета крадливи.


19 Февруари 2010 10:33 | 123
Оценка:
-3
 (
19
 гласа)

Независимо от грешките, които е направил, Чопаков беше добър кмет. И се изненадвам от плюнките, които се хвърлят срещу него. А Малчев - на кого ли вече не се продаде пък той.


19 Февруари 2010 11:56 | БЕЗПАРТИЕН
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

МАЛЧЕВ ИЗЛЕЗНА НАЙ-ХИТРИЯТ И НАГЪЛ СЕЛЧО ОТ ТАЗИ ПАРТИЯ.НЯКОИ СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАХА ОТ БСП В ОБЩИНАТА ПРИ ПРИВАТИЗАЦИЯТА,НО НЕ ИМ СЕ ДАВАТ ПАРИ ДА КУПЯТ ЕДИН КОМПЮТЪР И ПРИНТЕР ЗА ОФИСА НА ПАРТИЯТА СИ,ОТ КОЯТО ПОЛУЧИХА ДОБЪР БИЗНЕС...ТОЛКОВА СКРЪНДЗИ.....ТАКА СЕ ГОВОРИ В КУХНЯТА ИМ....НО СДС СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАХА НАЙ-МНОГО И Е ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА.


19 Февруари 2010 13:48 | Мустафа Ибрахим
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

За сведение на селяните : Др. ЧОПИ разруши най-хубавата и поддържана детска градина и единствената работеща млечна кухня в града до бившето Летно кино. С една единствена цел - да гушне парцела, заедно с другия специалист-разрушетел - инж. Златко Радев. Е, сега е ГОЛ ПАРКИНГ, собственост на Коце Маце. Няма лошо, Чопи пак лапне някой лев. Този селянин донесе повече разрушения в Петрич от инж. Азис, който краде повече от него, защото разреши строителството...


19 Февруари 2010 17:11 | В интерес на истината
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Чопи беше верно "декламатор-демагог селяк", но за разлика от вельо илиев имаше отношение към градската среда.Вижте проектираните сгради по времето на Чопи /центъра, макар и неправомерно върнати/ и вижте безобразията вельови-киното и безбройните грозотии на 8-10 етажа разрешени за строителство на алчни "инвеститори".Тези строежи нанесоха тежки рани на градската среда, които не могат да се отстранят.Корумпирайки се, този кмет разбута града безобразно, за което пет пари не дава.Важното бяха комисионите, с които си вдигна къща под стадиона, за която странно защо всички мълчат.


19 Февруари 2010 18:29 | НЯМА КАК
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

4ОПИ Е ПИ4 НА НЕГО МУ ДАИ ДА ЛИКВИДИРА ДА ДЕМАГОГСТВА ДА ДЕКЛАМИРА И ДА КРАДЕ КОКОШКАРСКИ ТА ПРЕД АЗИС ТОИ Е ПЕЛЕНА4Е ВЕЛЪО Е ОЬИГРАН АПАШ ТОИ КРАДЕ КАКТО ГОВОРЯТ ХОРАТА ОТ ВСИ4КО ДОРИ И ОТ КАНЦЕЛАРСКИТЕ МАТЕРИАЛИ 4ОПИ ДА ПОКАНИ ЕКИЛ4ЕТО НА АЗИС ЗОЩОТО ВСИ4КИ СА КОМУНИСТИ ХРИСТО ГЮПКАТА ЬАТЕВ ЗЛАТИНСКИ ТУП4О КОЬУРОВ И ДР ТА ТЕ ЩЕ СА СИ ЛИКА ПРИЛИКА ПО АПАШЛЪК И ПО КОМУНИСТИ4ЕСКИ ИДЕИ ПА ДА ОЬМЕНЯТ МОЛКО ОПИТ ПО КРАДЕНЕТО ТОВА Е ОРИСИЯТА НА ПЕТРИ4 САМО СЕЛЯЦИ УПРАВЛЯВАТ Ш


19 Февруари 2010 19:25 | от борвичене
Оценка:
-4
 (
16
 гласа)

Чопи беше кмет един мандат, и за този мандат направи : газификация на града, борсата на кърналово, проекта за сметището, а вельо за три мандата какво друго направи освен кръговото.Може да комунист и декламатор и всякакъв друг но като кмет е на светлинни години пред вельо


19 Февруари 2010 21:12 | ТТ
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Премиера ще ги проверява всичките.Така обеща.иначе ще изгуби доверие и Костов това чака,да седне на мястото му в служебно правителство.Борисов да провери работата и далвберите на всички областни управители и кметове през тези 20 години


20 Февруари 2010 20:11 | Петричанин
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Чопак,земого,...рашетайго насам натам.Качиго и на Ограждено.Покажиму дек си пасел офците едно време.Селото на Антон Гюзенгюс ,Гега му покажи.Откарайго да види,ама сичко да види ти му покажи.Дръпни му една ДИМИТРОВСКА реч на баиро над Боровичене,..или не там.Качи го още по на горе,...покажиму дек са се крили вашите дедовци-шумкари.Ми така де,нали преди да слезите у градо шумкари сите комуноиди сте били.Чопак,в името на народа,удари с юмрук по масата,издекламирай му нещо за червените ескадрони,или за 5мата от РЕМС нещо му припомни.Ми така де,нека да ти се запомни този твой рожден ден,все пак,партия велика вас ви води,....да се хилите и празнувате ,за сметка на човешкитени незгоди.Чопак,земиго и се скрий барабар с него!


23 Февруари 2010 14:14 | ддд
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

да не го е погна ОКТОПОДА та го каниш в петрич,вие и двамата сте за ЗАТВОРА,,,,,,,,,,,,,,,,




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар