Екскметът Валентин Стоичков оглави ЛИДЕР в Кресна, нито един от 25-те активисти не е ренегат

30 април 2010 00:06   8 коментара   19044 прочита
Ив. Петров /правият вдясно/ представи В. Стоичков /до него/ на членовете на ЛИДЕР в Кресна
Ив. Петров /правият вдясно/ представи В. Стоичков /до него/ на членовете на ЛИДЕР в Кресна


Ив. Петров /правият вдясно/ представи В. Стоичков /до него/ на членовете на ЛИДЕР в Кресна

Отчетно-изборно събрание на бизнес партия

Бившият градоначалник на Кресна Валентин Стоичков оглави политическа партия ЛИДЕР в общината. На отчетно-изборна конференция той получи всичките 25 гласа на членовете на организацията. Стоичков бе предложен за лидер от областния координатор в Пиринско Иван Петров.

Екскметът ще работи в тясно сътрудничество с две дами - юристката Камелия Димитрова, която стана заместник-председател, и студентката по право в Югозападния университет в Благоевград Димитрина Андреева, която трябва да съвместява учебниците с организационната работа на партиен секретар. За членове на ръководството бяха избрани бизнесмените Евгени Николов и Мирослав Симов. Финансите в общинската организация ще следи училищният домакин Иван Димитров.

ЛИДЕР е първата партия, на която ставам член, защото съм убеден, че страната може да се стабилизира само ако бизнесът поеме управлението й, каза за “Струма” В. Стоичков, чиято кандидатура преди 2 мандата бе на независим кмет. Според него партията на енергийния бос Христо Ковачки е първа и за всичките останали членове на кресненската структура, защото главното изискване за прием в ЛИДЕР е кандидатите да не са членували в друга политическа структура.

8 коментара
30 Април 2010 08:11 | зелен
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Хей, както винаги, пак лъжеш. Кой ще заблуждаваш, че не си членувал в друга партия? Май забрави кога си хвърли партийния билет!?


30 Април 2010 08:53 | чочо от този град
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

БКП И БСП не се броят/ТЕ са си същите/!!!!


30 Април 2010 22:45 | До Стойчков
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Вие заедно със Ландо сте най - глупавите кметове, които някога тази община е имала. Тази партийка е частен случей на БКП то се вижда никаква демокрация и 25-те члена гласували за Стойчков. Нейният лидер енергийния бос Христо Ковачки е съден за какво ли не. Няма никакъв шанс тъпата партийка изобщо да направи нещо на избори. Едва ли бизнеса мисли по този начин г-н Стойчков. Един престъпник не може да преставлява целият бизнес. Това, че си правехте далаверки с този престъпник докато обяхте кмет на община Кресна не означава, че пак ще бъдете. Все пак нямали друг подъл начин да се докопате до властта както всички комунисти го правите под една или друга форма. Направо срам, вие думата бизнес знаете ли какво означава, с този корем голям бизнес правите особено докато бяхте кмет


02 Май 2010 18:35 | Вальо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Браво Вальо,честито .Имаш си Юристи около себе си - ще ти трябват.Поканил си за финансист Иван ,племенника на ДР.Илиев,а него кога ще поканиш ? ЧАО очаквам те...Т...


03 Май 2010 17:14 | санданчанин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

не знам каква етази кресненска злоба кои сте вие дето пишеге не ви знам но сте голями злобари в целия форум няма като вас самоизяждате се това не е добре


03 Май 2010 21:29 | До санданчанин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Злобата там си я има отдавна, както и при вас в Сандански, където е повече дори. Много прост и мързелив народ на всякаде. Но това за кресненските кметове си е истина и всички го знаят.


04 Май 2010 19:48 | декан
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Софричков кога бе миличък завърши поне бакалавърска степен?Та ти си тъп като галош.И пак искаш да управляваш ли?Ле ле ле.Нали си направи бедно хотелче какво още ти трябва?Наистина няма кой да те стигне/в кражбите/.А и как си се сдул и нов стол ще ти трябва.Ле-ле ле-ле ни срам,ни очи.


07 Май 2010 14:18 | мед.сестра
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Колкото по скоро се отърве тази партия от В.Стойчков,токова по добре за нея.В.С. ти освен крадец и с фалшива диплома си и престъпник.Ти ,Страхил Илиев и Живка Илиева скалъпихте интригата за Иордан Миланов и му причинихте смърта.Назначихте си г-ца Стоянова ,обичаната от Живка .Нека и дъщерите ви да имат толкова любовници колкото бяха на ДР.ИЛИЕВ .Поздрав за ДР.ИЛИЕВ от скъпата му докторка.Дано някой ви разследва...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар