Екскметът на Банско остава в ОБС като независим съветник

30 септември 2020 10:47   3 коментара   3913 прочита


Бившият кмет на Банско Георги Икономов се обяви като независим общинси съветник ,това стана днес на сесията на местния общински съвет "Избран съм от хората и ще   продължа да изпълнявам задълженията си като общински съветник, но независим до края на мандата на този общински съвет .

Думите му бяха провокирани от изявление на ОБС шефа Димитър Русков, който обяви ,че Георги Икономов е изключен от групата съетници на ГЕРБ .По рано ГЕРБ с декларация призоваха Икономов на напусне общински съвет .

Причината за това предложение на съветниците от ГЕРБ е фактът ,че Икономов стана част от новия политически проект на Цв Цветанов " Републиканци за България " и влезе в изпълнителната комисия на новата партия . 

 

3 коментара
30 Септември 2020 14:56 | Банскалия
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Ако имаше поне малко чест и достойнство, отдавна щеше да си се махнал от Общинския съвет в Банско. Жителите на общината ясно показаха, че не те искат!


30 Септември 2020 17:16 | Така се прави!
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Кой политик до сега след като се отцепи си е подал оставка??? Това е и в Н С, така е и по местните парламенти. Те се гледат едни от други. А и защо да напускат? Бидейки на местата си все пак ще могат да рекламират и новата си партия-"майка". Кога иначе Цв. Цв. щеше да има представител в местния парламент? И то още в началото на мандата-има още цели три години?! Другото е, че все пак ще падне и келипирец. А мили съгражданино, тук не говорим за чест и достойнство, защото тези качества ги гледахме цели два мандата! И не само на него, а и на всички, които сега го наобиколиха и чакат какво ще му падне от човката. Ама не пада-а-а!


30 Септември 2020 21:46 | член ха ГЕРБ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Ама аз гласувах за ГЕРБ, а не за първия в листата. Не искам независим съветник. а силна група на партията, чийто член съм.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар