Ексгубернаторът Вл. Димитров оглави администрацията на ВСС

22 декември 2009 00:20   23 коментара   44933 прочита
Вл. Димитров
Вл. Димитров


Вл. Димитров

Доскорошният държавен мъж №1 в Пиринско уточни: Нямам секретарка и служебна кола, но ангажиментите в новата служба ми допадат, защото всяка работа е добра

Бившият управител на Благоевградска област Владимир Димитров стана началник на отдел “Административен” във Висшия съдебен съвет. Службата му е в отдел “Обща администрация” на ВСС и е на пряко подчинение на главния секретар на съвета Славка Каменова. Длъжностната характеристика на Димитров включва контрол на администрацията, опазване на реда и хигиената във ведомството, организация на весели мероприятия като коледни и новогодишни банкети и техническо обезпечаване на администраторите с компютри, принтерна хартия и канцеларски пособия.

Отговарям за нормалната и ефективна работа на администрацията във ВСС, обобщи по телефона за “Струма” Вл. Димитров. На въпроса колко души са му подчинени отговорът бе още по-кратък: “Достатъчно”.

Ексобластният управител призна, че няма нито секретарка, нито служебна кола, но настоящите ангажименти му допадат, защото “всяка работа е добра”.

23 коментара
22 Декември 2009 10:03 | Джумалия
Оценка:
8
 (
42
 гласа)

тоя В Димитров е пълен боклук


22 Декември 2009 10:52 | !!!
Оценка:
6
 (
54
 гласа)

Абе само той ни липсваше


22 Декември 2009 10:55 | Факт Неоспорим
Оценка:
-3
 (
29
 гласа)

Сега с гл.секретар Велев ,клатикурците станаха двама!


22 Декември 2009 11:23 | g.delcev
Оценка:
1
 (
43
 гласа)

това е един от наи кадарните хора в благоевградско какво го плюете .ами сте стане началник нама някои таксижия да сложат я или строител . БРАВО БРАВО кадърните хора си могат и тои стего докаже отново. успех в новата работа .


22 Декември 2009 12:21 | Безработен
Оценка:
0
 (
40
 гласа)

Познавам го лично,но защо само тези които са били управилели, началници, деректори и др.държавници които са получавали високи заплати-винаги им намират пак хубава и платена работа,да си клатят краката.Защо това не става с по-низшите държавни служители от държавната администрация,, полицаи, митничари, пожарникари, всички уволнени или съкратени за да изпълнят бройката за намаляване раб.места в държавната администрация.Ние нямаме ли семейства за хранене,за плащане на сметките които са необходими за живеене.Да ставаме ние ли пазачи и таксиджии? Защо такива които са си оправили положението,не дават местата за по-добра работа за децата ни,за децата на всеки гражданин на тази държава,които са по-способни от тези политически кадри.Няма значение кой от коя партия са-те се уреждат,а ние тичаме да гласуваме. Малко ли млади кадри с висше обр.стоят без работа. Малко ли др.кадърни полицаи стоят на ниски заплати и т.нВсе едни и същи се уреждат. Бил кадърен. Само той ли е кадърен. Ние пазихме Държават


22 Декември 2009 12:36 | g.delcev
Оценка:
1
 (
23
 гласа)

прав си . но точно местото на в.димитров ли сте оправи дережето. искахте нова власт етович ходете сега на герб се оплакваите . те стеви намерчт работа и безработни нама да има . да ама друг път подиграха се с пенсионерите почнаха да сакращават хора от всчкаде бсп не е на власт затова не се наглеждаите на димитров сигорно ако беше станал депутат в благоевград друга песен стесе да пеяъ ама сега е изван партията такаче не го намесваите в тия работи могал е оредилсее а на колко хора е помогнал а ама сега малчат като п..ки нали. тарсете работа и реализация от новата власт сами си я избрахте оставете ги старата власт само не обвиняваите човека че е кадърен и работи здраво. питаите новите кадеса работните места кадеса от срам пенсионерите кадеса 13тите заплати стото незнаят как се поравлчва даржава и почнаха от народа да зимат задаим излязат сметките. весели празници


22 Декември 2009 12:56 | do g.delcev
Оценка:
4
 (
28
 гласа)

Господине,незнам каде работите,но сте много зле с правописа.


22 Декември 2009 14:37 | ОБЕКТИВЕН
Оценка:
-4
 (
38
 гласа)

Кадърното си е кадърно - спор няма! На фона на сюрията нескопосници назначени от ГЕРБ на възлови за областта и държавата места, В. Димитров е като баш комита сред сополанковци. Дано повече свесни да застават начело на важни институции иначе тежко и горко ни. А на другарите от ГЕРБ ще кажа - ей тъпчовци айде да си гледате читанката, айде да си свалите тигана от ръбестите кратуни, защото елката не е компутър и шеф на учреждение не е еднозначно с шеф на силова групировка.


22 Декември 2009 15:56 | руен
Оценка:
-5
 (
31
 гласа)

Има във форумите един двама които пишат един на друг с различни псевдоними и на които комунистите са им виновни за всичко в живота.


22 Декември 2009 16:30 | Мустафа Ибрахим
Оценка:
5
 (
35
 гласа)

Този милиционер да не би да е преминал към бате Боко ??? До сега беше праверен БКП/БСП-ист. Голям изрод...


22 Декември 2009 17:29 | Габи
Оценка:
3
 (
29
 гласа)

Да попитам 'струма' какво стана с информацията, която изнесохте, че щял да работи във фирма за внос на лекарства? ехоооо? онемяхте ли?


22 Декември 2009 17:34 | Петричанин
Оценка:
-1
 (
33
 гласа)

Много хора си смениха партиите през тези 20 години демокрация,само и само да са на възлови места с големи заплати,или да не им проверяват фирмите от които направиха големи пари.Постоянно скачат от партия на партия/поне в Петрич е така/.Заради празниците да не ги споменавам,те си знаят,а и хората които се интересуват ги знаят.В ГЕРБ също са едни от първите членове,но Б.Борисов да му мисли.Защото не всеки който е бил недоволен от програмата и реда в една партия,сменява и отива в друга сцел да прави политика и се отдаде със своите качества,а за икономически итереси,да ползва облаги.И най-лошото е,че забравят кои са и от къде са тръгнали,на кого дължат уважение и помощ,трябва ли да правят блоготворителност?


22 Декември 2009 21:10 | александър филипов
Оценка:
0
 (
30
 гласа)

Габи
Да попитам 'струма' какво стана с информацията, която изнесохте, че щял да работи във фирма за внос на лекарства? ехоооо? онемяхте ли?
Този освен да слухти,за друго не става.Ушев!


22 Декември 2009 21:36 | Stoni
Оценка:
1
 (
27
 гласа)

Мита за антикомунистическия ГЕРБ, борец със статуквото, агентите и ДС ченгетата ...как ви се струва на фона на такива "новини"


23 Декември 2009 15:30 | Владимир Димитров-Майстора
Оценка:
0
 (
40
 гласа)

По партийна линия е назначен в Инспектората на ВСС със заплата 2000лв. Но това назначение стана не без помощта на инспектор Незабравка Стоева. Стига с това безсрамие!


23 Декември 2009 18:59 | Българин
Оценка:
2
 (
34
 гласа)

Ако така продължава,няма да гласувам за никой вече.Нито за партия,нито за личнот.Всички се променят,само заблуждават избирателите.


23 Декември 2009 23:13 | Червената Соня
Оценка:
7
 (
29
 гласа)

Това назначение е поредното доказателство, че съдебната система е една от крепостите на комунистите и техните клонинги. 20 г след избухването на демокрацията , червените кукловоди продължават да контролират живота на българите , които са най-бедните, най-болните хора в ЕС и вегитират в условия на бедност, престъпност и липса на справедливост.


24 Декември 2009 21:13 | Кирил
Оценка:
7
 (
39
 гласа)

Напусна всички постове в БСП,защото не можа да стане депутат,а това бе мечтата на живота му.На предишните избори спуснаха с парашутнеговия приятел Георги Юруков.То и без това като областен се грижеше само да минават незаконните решения на ОбС в Сандански,за да не се накърнят нечии интереси /естествено на тези,с които ходеше на лов/.Сега може би ще се грижи оплакванията на санданчани да не стигат до ВСС.


24 Декември 2009 21:57 | TOVA E GERB DRUGARI!!!!!
Оценка:
3
 (
29
 гласа)
26 Декември 2009 16:20 | баба тонка
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Длъжностната характеристика на Димитров включва контрол на администрацията, опазване на реда и хигиената във ведомството, организация на весели мероприятия като коледни и новогодишни банкети и техническо обезпечаване на администраторите с компютри, принтерна хартия и канцеларски пособия.
Опазването на реда и хигиената във ведомството – хигиенист
Организация на весели мероприятия- официални напивания – виночерпец
Обезпечаване на администрацията с канцеларски пособия, тоалетна хартия за по-младите задници и по един език.
Да му е честита новата служба, нека работи човека цял живот работи ,,усърдно,, сега за някоя година няма да го потърпим какво са 2000 бона за това племе от данъкоплатци.
Арам да са му за лекарства на деца и внуци да ги дава


26 Декември 2009 20:46 | боби
Оценка:
61
 (
65
 гласа)

Докато не се прекършат връзките на политиците с Държавна сигурост няма да се оправим.На ключови позиции се назначават ДС-кадри.Случая с В.Димитров е показателен.Зависимостите в политиката са много лошо нещо.


27 Декември 2009 02:14 | ИИВАНОВ
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

БОБИ ПРАВ СИ, НО ВЕЧЕ СЕ РАЗПИСВАТ ВЪРХУ ПРАТКА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ.. НЕКА СИ ,,ИЗКЪКРЯТ,, СТАРИНИТЕ И КОТЕЛ В АДА ДА НЯМА ЗА ТЯ, ЗАЩОТО НА ШИШ ДА ГИ ВЪРТАТ ПАК ЩЕ КРАДЪТ ОТ КАРТОФИТЕ ПОД ТЯХ, ЗА ГАРНИТУРА




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар