Ексгорският шеф Андрей Миленков назначен директор на ловно стопанство “Осогово”

02 декември 2009 00:20   1 коментар   63123 прочита
Андрей Миленков
Андрей Миленков


Андрей Миленков

Забърканият в компромати Васил Пуров напусна горската система

Бившият шеф на Държавно лесничейство - Кюстендил Андрей Миленков отново седна в директорски стол, този път на Държавно ловно стопанство “Осогово”. Вчера той беше официално представен на екипа лично от шефа на Регионалната дирекция по горите Петър Савев. Назначението на Андрей Миленков стана със заповед на директора на Изпълнителна агенция по горите Бисер Дачев. Миленков не е на изпитателен срок, както обикновено се процедира в системата, а на постоянен договор за управление, подписан от Бисер Дачев. Според коментарите в горските среди Миленков е харесан за поста от местните представители на ГЕРБ. Както “Струма” вече писа, Андрей Миленков загуби директорския пост в ДЛ “Кюстендил” преди около две години, след като бяха обединени двете лесничейства “Кюстендил” и “Осогово” в едно ловно стопанство. Новата структура бе поета от Васил Пуров, а Миленков остана без работа.

Малко след победата на ГЕРБ на парламентарните избори и смяната на ръководството на РДГ - Кюстендил инж. Андрей Миленков бе назначен за зам. директор на Дирекцията по горите в Кюстендил и стана заместник на новия горски цар инж. Петър Савев.

Изненадата в горската структура е, че преди броени дни доброволна молба за напускане от системата е подал дългогодишният директор Васил Пуров, около името на когото се завъртяхя доста компромати и дискусии.


Още за: А. Миленков   ДЛС   директор   Още от: Политика

Принтирай статия
1 коментар
09 Декември 2009 13:04 | az
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Не знам но този човек май беше от изявените лидери на ДПС и имаше доста негативно мнение за него а сега пак шеф. Умее да се подвира и нагажда.В края на крайщата целта е да не се допускат старите грешки, защото знаете приказката за новия дом със старите жрици. Проверете си човека




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар