Ексчервеният депутат от Гоце Делчев Георги Юруков се скри “на топло” като съветник на президента Георги Първанов

07 юли 2009 00:10   6 коментара   63774 прочита
Г. Юруков
Г. Юруков


Г. Юруков

Юристът ще работи в отдела за анализи на вътрешната политика, където преди години бе сегашният кмет на Благоевград Костадин Паскалев

Без сътресения посрещна края на мандата си като народен представител от БСП неврокопският избраник Георги Юруков. Броени дни след като с вътрешнопартийни маневри бе преместен на неизбираемото четвърто място в червената листа за Пиринско, юристът започва работа в президентството. Вчера бе първият работен ден на Георги Юруков при Георги Първанов в отдела по анализи на вътрешната политика. На тази позиция преди няколко години работеше настоящият кмет на община Благоевград Костадин Паскалев, който напусна президентството заради търкания с Г. Първанов. Името на Юруков преди изборите бе спрягано за посланик в Полша, но пред “Струма” тогава той категорично отрече.

6 коментара
07 Юли 2009 06:36 | той е за затвора
Оценка:
43
 (
389
 гласа)

Георги Юруков трябва да потегли по най- бързият начин към затвора . Гошо - комисиона е най-куромпирания червен буклук от старото народно събрание. Кръв пропикаха от неговата алчност строителните предприемачи от гоцеделчевско . Той е мутра и е част от руският димамантет бизнес . Бойко Борисов много сериозно трябва да се заеме с този плазмодии , да му изкара наяве всичките далавери в гоцеделчевско това ще е подаръкът и благодарността на избирателите че са гласували за ГЕРБ.


07 Юли 2009 08:11 | съгласен той е за затвора
Оценка:
39
 (
399
 гласа)

в полицията на гоце делчев работят неговите хора ,които колегите им наричат юрукчетата,а това са повече от 30% r и неговите поставени лица братя пашови едни прости момчета без образование да се разследват откъде измъкнаха толкова пари


07 Юли 2009 12:21 | Ударете слабия
Оценка:
-40
 (
256
 гласа)

Браво господа! Отлично хулите Гошо. Да, той вяероятно има и по-големи престапления от тези, за които вие споменавате. А каде бяхте ваички, когато този същия "плазмодий" беше в парламента? Натидкахте му се като магистрални труженички, нали? И кой ако не вие, избирателите дето гласувате за БСП го вкарвахте няколко мандата в парламента? Каде бяхте до сега? Защо не предприехте мерки? Сега удряите падналия. Много добре знаете, че на него изобшо не му дреме какво говорим и пишем тук! Той има за какво да носи отговорност но нито има кой, нито ще му бъде потърсена! С ГЕРБ направихте легална организираната престъпност! Все пак желая успех на новото правителство!!!


07 Юли 2009 16:29 | До жорето
Оценка:
-26
 (
122
 гласа)

Ех Жоре, има още доста да драпаш докато стигнеш до съветник. Що не си кажеш, че си едно обикновено служителче в президентството. Толкова си заслужил, и комисионите не са ти били като хората.


07 Юли 2009 16:29 | CERVENA ZVEZDA
Оценка:
25
 (
187
 гласа)

ISKAM DA IZKAJA OTKROVENNI BLAGODARNOSTI NA BRINDO OT STRUMSKO I NA TEZI KOITO MU POVIARVAHA ZIVELA IOS 10000000 GIDINA BSP EVALA NA GRADSKOTO RAKOVODSTVO ZA IZBORNIA REZULTAT SAMO BRINDO OLELE


08 Юли 2009 14:57 | независим
Оценка:
32
 (
192
 гласа)

Еееей, аман от "смелчаци", дето освен да плюят по хората нищо друго не могат :))) А вие какво сте постигнали, господа смешници :)))




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар