Ќовините на югозападна Ѕългари€
«авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018   расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

Eкипът  амбитов напуска! «аместниците му ’ристина Ўопова, »во Ќиколов, «орница  ралева, ≈м. “унева с оставки


5 ноември 2019 16:24  3 коментара   48006 прочитаЌапускат още директорът на правната дирекци€ јнтони€ ћетодиева, слуховете вече съставиха екипа "“омов"


≈кипът  амбитов депозира оставки и напуска общинска администраци€. «аместниците му ’ристина Ўопова и «орница  ралева вече имат сериозни оферти за работа в —офи€, а »во Ќиколов заминава за јмерика, където са децата му.

јдминистраци€та напускат още директорът на правната дирекци€ јнтони€ ћетодиева, зам. кметът по строителството ≈мили€ “унева и още ресорни началници. “ази седмица е последната им работна и от понеделник кабинетите им са свободни за нови€ управленски екип на кмета –умен “омов.

–азвихриха се вече и оракулските способности на н€кои, които вече подредиха нови€ екип и предсказват с кои ще управл€ва нови€ градоначалник.

—пр€гат се разни имена на хора, които в предизборната кампани€ гравитираха около –умен “омов и такива, които го подкрепиха в балотажа. Ќапример, председател€т на инициативни€ му комитет ясен ѕопвасилев щ€л да стане зам. кмет по финансите, други обаче твърд€т, че това все още е в сферата на слуховете и ѕопвасилев н€мал такива намерени€. «а този пост гладил панталони войводата и шеф на “опливо »ван –изов.

—лагат ¬алери —миленов на поста на ’ристина Ўопова, като зам. кмет  ултура и ’уманитарни дейности, имат и готов кмет по строителството, рокади предсто€т и в пиар отдела на общинска администраци€, където вече има набел€зани хора..

¬ърнати€т от съда главен арх. ¬асил “инчев също щ€л да намери м€сто в нови€ кметски екип. “ърси се подход€що работно м€сто и на д€сната ръка и зам. кмет по времето на  остадин ѕаскалев - ¬иктор јсиски.

¬еро€тно за сигурността на кмета и общинска администраци€ ще се грижи бивши€т полицай Ћюбен ћилев, председател на Ѕ—ѕ в областни€ град. “ой дни наред след победата стриктно съблюдава реда в общината, разхождайки се по коридорите, за да не направ€т н€ко€ "бел€" в последните си дни хората на  амбитов.

¬сичко това е в сферата на градските легенди, все още н€ма нищо сигурно. »нтересна ще бъде съдбата на другите работещи в общинска администраци€, които също тръпнат в очакване на "метлата", макар, че нови€т градоначалник се зарече да не уволн€ва на партиен принцип. ўе следим....

ѕ.  остадинова

ќще за: екип   амбитов  администраци€ ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

5 ноември 2019 16:32 | в изгнание
ќценка:
65
 (
71
 гласа)

 ато ц€ло герберската картина след местните избори изглежда така:  метове, които не пре€доха с власт и не използваха позици€та си да създадат ( със съдействието на ÷ветанов) собствени мафиотски кръгове, спечелиха изборите. ƒруги се €виха на поправителен изпит и б€ха скъсани. ƒа не забрав€ме и авторитета на областните координатори пред членската маса, какъвто ƒаниела —авеклиева в Ѕлагоевград н€ма. “€ ще бъде запомнена единствено като изключително близка до ÷ветанов партийна фигура и поради този факт лансирана от него.


5 ноември 2019 16:33 | ќфф
ќценка:
17
 (
43
 гласа)

ј ћитко-√радевеца какъв ще е


5 ноември 2019 16:39 | ..
ќценка:
72
 (
78
 гласа)

—амо да не върне най-жалки€, алчен и подъл арх. ¬асил “инчев, че тогава €сна работата. —трума напишете какви оферти има зам-кметицата-много интересно от къде € търс€т?
   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.