Ежбите в БСП излязоха на светло: Юлиян Гошев се отказва от битката за областен управител, заяви го официално в декларация

28 юни 2013 14:28   36 коментара   28889 прочита


Номинираният за областен управител от БСП Юлиян Гошев се отказва от битката за областен управител, научи Struma.com преди минути. Снощи бизнесменът е взел решението си, което обяви днес официално с декларация. Според наши източници Гошев е разговорял  и с премиера Орешарски, на който е съобщил решението си. С това тлеещите от месеци ежби и разправии в социалистическата партия на Пиринско излязоха на светло. Запознати твърдят, че голяма част от БСП е скочила срещу лидера си Емил Костадинов с искане на оставката му . Броят на поддръжниците му е намалял драстично.

Гошев се почувствал използван в битката за областен управител и подведен довериха запознати.Както многократно съобщавахме, Костадинов не изигра добре картитите си в консултациите за губернатор на Пиринско и ДПС победи с назначаването на Муса Палев. Веднага след това БСП се разцепи. Костадинов се зае с депутатстването, зарязвайки терзанията на местните структури около оглавяването на областта, загрижен единствено и само за работата си в парламента. Миналата седмица той направи пресконференция и обяви, че БСП в негово лице не подкрепя Палев и прави всичко възможно за детронирането му. Това не стана, което изостри отношенията вътре в партията. Очакваме становището на Гошев с личните му мотиви за отказ от областна управа.

 Ето декларацията на Гошев :


ПО ПОВОД  НАЗНАЧЕНИЕТО НА ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ В БЛАГОЕВГРАД


ВЕЧЕ 15 ДНИ  МЪЛЧА И СЕ СРАМУВАМ,  КАКТО СЕ ИЗРАЗИ ГОЛЕМИЯТ СТЕФАН ДАНАИЛОВ.

КОМПРОМИСИТЕ В ИМЕТО НА ЗАПАЗВАНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ВЛАСТТА ИМАТ НЯКАКЪВ МОРАЛЕН ПРЕДЕЛ. ТОЗИ ПРЕДЕЛ Е ПРЕМИНАТ И НЕ НИЕ, НАРОДЪТ НЯМА ДА НИ ГО ПРОСТИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ. ПОПРАВЯНЕТО НА ГРЕШКИТЕ НЕ ИЗМИВА СРАМА ОТ СТОРЕНОТО.

РЕШЕНИЕТО ДА СЕ ДАДЕ НА ДПС МЯСТОТО НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ В БЛАГОЕВГРАД Е ЕДНА ОТ ТЕЗИ ГРЕШКИ.  ТОВА Е КОЩУНСТВО СПРЯМО РЕВОЛЮЦИОННИТЕ ТРАДИЦИИ НА ТОЗИ ИСКОННО БЪЛГАРСКИ КРАЙ,  ВОДИЛ ЕПИЧНИ БИТКИ ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО КЪМ МАЙКА БЪЛГАРИЯ, „ПОМАКЕДОНЧВАН” ПОРАДИ  КОМИНТЕРНОВСКИ ГРЕШКИ, ИЗТЕРЗАН  СЛЕД  ИСТОРИЧЕСКИТЕ ПРЕВРАТНОСТИ НА СЪДБАТА.
  ПОРАДИ ВСИЧКО ТОВА ПОЛИТИЦИТЕ ТРЯБВА ДА СИ ДАВАТ СМЕТКА, ЧЕ В ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ, КЪДЕТО ЖИВЕЕ  ОСОБЕНО  РОДОЛЮБИВО НАСЕЛЕНИЕ  ИМА ЗНАЦИ НА БЪЛГАРСКОТО НАЦИОНАЛНО ДОСТОИНСТВО, НА КОИТО НЕ БИВА ДА СЕ ПОСЯГА.  ТАКАВА Е  ПОЗИЦИЯТА  НА ПЪРВИЯ ДЪРЖАВЕН МЪЖ В ОБЛАСТТА.

ДПС  СА ИМАЛИ ЗАМ. ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ И ДИРЕКТОРИ НА НЯКОЛКО ВАЖНИ ДИРЕКЦИИ,  НО ТОВА НЕ Е ПРЕДИЗВИКВАЛО ПОДОБНА ОБЩЕСТВЕНА РЕКЦИЯ, ЗАЩОТО КОРЕСПОНДИРА С ОТНОСИТЕЛНАТА ТЕЖЕСТ НА ТЕХНИЯ ЕЛЕКТОРАТ СПРЯМО ОБЩОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ОБЛАСТТА.
ЗАЩО ИМ Е НА ДПС ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ В БЛАГОЕВГРАД?  ДА ДЕМОНСТРИРАТ СИЛА И ПОЛИТИЧЕСКА МОЩ , ПОСТАВЯИКИ  КАДРОВИ МАРКЕРИ ВЪРХУ НОВИ ТЕРИТОРИИ НА ВЛИЯНИЕ?  ТОВА НЕ Е БЕЗОБИДНО  ЗАНИМАНИЕ . ТО НЕ СЕ ПОДКРЕПЯ И ОТ ЗНАЧИТЕЛНА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ- МЮСУЛМАНИ В ОБЛАСТТА.  ЩЕ ИМ ПРИПОМНЯ КАКВО ОТГОВОРИ НА ЖУРНАЛИСТИТЕ ПРЕДИ ВРЕМЕ ТЕХНИЯТ ЛИДЕР АХМЕД ДОГАН, ПОЛИТИК С ОСОБЕНА  ЧУВСТВИТЕЛНОСТ КЪМ ПРОЦЕСИТЕ В ОБЩЕСТВОТО.  КОГАТО ГО ПОПИТАХА ГОТОВ ЛИ Е ДА СЕ КАНДИДИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ, ТОЙ ОТГОВОРИ: АЗ СЪМ ГОТОВ, НО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ Е ГОТОВ!!!
В НАШИЯ СЛУЧАЙ, БЕЗ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМЕ МОЖЕМ ДА КАЖЕМ- ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ НЕ Е ГОТОВА ДА ПОНЕСЕ ЗА ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ МУСА ПАЛЕВ.  ДНЕС ТОВА Е РЕАЛНОСТТА. И КОЙТО НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА С ТАЗИ РЕАЛНОСТ, С ОСОБЕНАТА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ НА НАСЕЛЕНИЕТО В ОБЛАСТТА, ТОЙ НЕ Е НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРЕН ПОЛИТИК.   НЕ МОЖЕ ДА НЕ СИ ДАВАШ СМЕТКА, ЧЕ СЕ ДВИЖИШ ПО МНОГО ТЪНЪК ЛЕД!  ВЕРОЯТНО СЛЕД 50 ГОДИНИ, СЛЕД ЕДНО, ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ  ВЪЗПРИЯТИЯТА НИ ЩЕ СА РАЗЛИЧНИ, ТОВА МОЖЕ И ДА СЕ СЛУЧИ, НО НЕ СЕГА.

ДНЕС ВЗЕМАМ ДУМАТА И ЗАЩОТО В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ СЕ  ЗАГОВОРИ ЗА „ВИСОКАТА ОБРАЗОВАНОСТ И ЕКСПЕРТИЗА” НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ,  КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ  АРГУМЕНТИТЕ ЗА НЕГОВИЯ ИЗБОР  СЕ ПРЕНЕСОХА  В ПОЛЕТО НА ЕКСПЕРТНОСТТА И УПРАВЛЕНСКАТА КОМПЕТЕНТНОСТ, А ТОВА ВЕЧЕ Е ОБИДА ЗА МЕН.
АЗ НЕ РАЗБИРАМ, ЗАЩО  МОЕТО ИНЖЕНЕРНО  ОБРАЗОВАНИЕ В ТЕХНИЧЕСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ В СОФИЯ И АКАДЕМИЧНОТО МИ ОБРАЗОВАНИЕ ПО ИКОНОМИКА В МОСКОВСКАТА АКАДЕМИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНИ НАУКИ, НЕ ТЕЖИ КОЛКОТО СОЦИАЛНАТА ПЕДАГОГИКА В ЮЗУ БЛАГОЕВГРАД.   КАК НЕГОВОТО СV, КОЕТО Е 10 ПЪТИ ПО КРАТКО ОТ МОЕТО, ГО ПРАВИ  ПО-ДОБЪР УПРАВЛЕНЕЦ ОТ МЕН.
 
ВСЪЩНОСТ СЪСТЕЗАНИЕ ПО ЕКСПЕРТНОСТ  НЕ Е ИМАЛО. ИМАЛО Е ДОГОВОРКА НА ЧЕТИРИ ОЧИ МЕЖДУ ДИМИТЪР ДЪБОВ ОТ БСП И ПРЕДСТАВИТЕЛ НА  ДПС.  НАЛИЦЕ Е  ЕДНО ЧИСТО КВОТНО ПОЛИТИЧЕСКО НАЗНАЧЕНИЕ.
ОТГОВОРНОСТТА ЗА ТОВА Е КОНКРЕТНА И ВИНОВНОТО ЛИЦЕ СЕ НАРИЧА ДИМИТЪР ДЪБОВ, ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС НА БСП.   АЗ СНЕМАМ ПОЛИТИЧЕСКОТО СИ ДОВЕРИЕ ОТ ТОЗИ ПАРТИЕН БЮРОКРАТ, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ПАРТИЯТА ДА Е ВИНОВНА ЗА ПЕРСОНАЛНИТЕ ГАФОВЕ НА НЯКОИ НЕЙНИ ФУНКЦИОНЕРИ.

В СЪЩОТО ВРЕМЕ ИСКАМ ДА  БЛАГОДАРЯ НА ОБЩИНСКИЯ И ОБЛАСТЕН СЪВЕТ НА БСП ЗА МОЯТА НОМИНАЦИЯ И ЗАЩИТА НА КАНДИДАТУРАТА ДО СЕГА!

СЪГЛАСИХ СЕ НА  ТАЗИ НОМИНАЦИЯ С ЯСНОТО СЪЗНАНИЕ ЗА ТЕЖКИТЕ ОТГОВОРНОСТИ, КОИТО МЕ ОЧАКВАТ.   НО  НИКОГА НЕ СЪМ ДАВАЛ СЪГЛАСИЕ ДА БЪДА ЧАСТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ПАЗАР

36 коментара
28 Юни 2013 14:43 | 11
Оценка:
11
 (
33
 гласа)

РЕШЕНИЕТО ДА СЕ ДАДЕ НА ДПС МЯСТОТО НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ В БЛАГОЕВГРАД Е ЕДНА ОТ ТЕЗИ ГРЕШКИ.

НО НЯМАТЕ НИЩО ПРОТИВ КОГАТО ДПС ВИ ПОДКРЕПЯ КАБИНЕТА, НА ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ИТ. Н. .....?????


28 Юни 2013 14:45 | 123
Оценка:
36
 (
48
 гласа)

Е това трябваше да знае и Станишев. Следващите избори ще бъдат катастрофа за БСП.


28 Юни 2013 14:47 | петричанка
Оценка:
40
 (
60
 гласа)

Ю. Гошев е с класи пред М. Палев. Жалко, че в България не се назначава по компетентност! ~


28 Юни 2013 14:49 | избирател
Оценка:
25
 (
53
 гласа)

Познавам Гошев от много години и смея да твърдя, че много добър ръководител.


28 Юни 2013 15:14 | До петри4анка
Оценка:
-36
 (
54
 гласа)

А ти познаваш ли Палев 4е да твърди6 кой пред кои е с класи напред????


28 Юни 2013 15:27 | ...
Оценка:
12
 (
36
 гласа)

С НЕГОВОТО ОБРАЗОВАНИЕ НЕ БИХ ГО ОСТАВИЛ ДОРИ ДА МИ БОЯДИСА ОГРАДАТА!


28 Юни 2013 15:30 | Българин Второ качество
Оценка:
-20
 (
44
 гласа)

И от това дълго излияние става ясно само едно-всичко се върти около произхода на Муса Палев. И сега искате да се върнем пак в ония времена когато на военната ми книжка пишеше "българин" с белязка една точка накрая за да се знае че сам Българин ама второ качество, демек "помак. Я публикувайте официалните данни от последното преброяване за да видите колко всъщност са второкачествените българи, турците и циганите в тая борческа Благоевградска област


28 Юни 2013 15:37 | pod dagata
Оценка:
7
 (
35
 гласа)

Гошев Гошеввв стара парантия си ама тея младите излезна по от теб и те пуснаха на пързалката ...имал дал пари сега бегай при Станишев и целувай та поне да имаш задна на парите! Ако не моли Радулов да ти подпре един за некоя поръчка та да избиеш.. и умната с Костадинов, Балабанчетата и останалата тайфа.... изучили са се как требе ама са дребни мишленца спрямо цар Плъх.. наздраве и честито ... мачка се клеца с чалъм.. хахахаха.... честито на мачката


28 Юни 2013 16:01 | Пепи
Оценка:
27
 (
43
 гласа)

Много точна и навременна декларация от страна на Гошев . Свалям му шапка и за смелостта да посочи и истинския виновник за това за областен да бъде назначен Муса Палев . Ако това е дело тоя шембар Димитър Дъбов, то тоя не е желателно да идва в града ни. Долна дебела червена свиня . Той ще кадрува в областа - Дъбовата тиква и алкохолик


28 Юни 2013 16:07 | мнение
Оценка:
19
 (
31
 гласа)

Че Дъбов ми изглежда като излязал от филм на Francis Ford Coppola - то е ясно. Даже не като шеф на мафията, а като онези, които първо стрелят, после питат и след като стрелят им казват: Говедо, защо уви човека!
Но вие защо допуснахте хора като него или като двойника му Гергов да определят политиката на БСП, бе идиоти?
Глупави ли сте, кьорави ли сте или сте като Дъбов и Гергов?
Да, вие цялата "червена сган" сте едно и същи! Вие никога не сте живели с род и родина! Вие живеете със собствения си интерес и заради него сте в състояние да продадете и родната си майка.
Лапахте, мърсувахте, сега просто вървете на майна си, продажни копелета!


28 Юни 2013 16:14 | хахаха
Оценка:
-3
 (
25
 гласа)

земи си боядисай сама оградата, комплексаркооо oт Петрич :D


28 Юни 2013 16:15 | БСП Г.Делчев
Оценка:
8
 (
22
 гласа)

Не се мотайте и не се вайкайте другари а се вземете в ръце и сменяйте навреме докато не са ви сменили вас. Какво още прави в РИО Златанов. Веднага вън от РИО. Назначете си Соколов за да се оправят бакиите на този некадърник и политическа проститутка-Златанов. Такива като него и прислужник не е достоен да бъде. МАХАЙТЕ ГО ВЕДНАГА ЗАЩОТО НА ИЗБОРИТЕ ЗАРАДИ НЕГО И ЗАРАДИ ОБЛАСТНИЯ НЯМА ДА ИМАТЕ ПОВЕЧЕ ОТ 5 ГЛАСА!


28 Юни 2013 16:49 | АБВ
Оценка:
13
 (
27
 гласа)

Доблестна постъпка. Юли бъди сигурен, че не само Дъбов е в играта. Сега ще видиш как за нула време Костадинов ще назначи свойте хора на възлови места, т. е. няма как назначението на областният управител да не е станало със знанието на Емил. Действията му в момента са само прах в очите и колко по бързо го разберете толкова по бързо ще се излекува БСП. Партията е БОЛНА и този бацил се казва ЕМИЛ КОСТАДИНОВ. Докторе, Гошев отворете си очите. Заедно да се излекуваме от бацила.


28 Юни 2013 17:01 | БКП
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

Браво, на АБВ защо им даваш джокер, директорите вече са определени пак на, експертно'' ниво в София на дедовия го е Емил за Благоевград. Да си трошат тиквите бсп, важно е да вземеш кинтите и дим да те няма. Може след няколко дни или месеци да паднат е.....


28 Юни 2013 18:24 | петри4
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

тоа работи в Об. Сандански


28 Юни 2013 20:05 | Т. ЖИВКОВ
Оценка:
5
 (
25
 гласа)

ВИЕ ОТ БСП (БКП) КАТО НЕ СТЕ СЪГЛАСНИ С НАЗНАЧАВАНЕТО НА ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ ОТ ДПС ЗАЩТО НИКОИ НЕ ИЗЛЕЗЕ ПРЕД ОБЛАСНАТА УПРАВА ДА ИЗРАЗИ ТОВА НЕСЪГЛАСИЕ,
ЯВНО ВИ Е СТРАХ, МЕСТАН ДА НЕ ИЗВАДИ ДОКАЗАТЕЛСТВА КАК Е "ОБИЖДАЛ" МНОГОКРАТНО ВАШИЯ ЛИДЕР СЕР"ГЕИ" . ТО НА МЕСТНО НИВО И ВАС ЩЕ ВИ "ОБИЖДАТ"


28 Юни 2013 20:47 | Пери4анке,
Оценка:
2
 (
24
 гласа)


та ти мили4ка бе6е съгласна един прост пожарникар да те управлява 3 години и половина, един у4ител по физкултура да отговаря за националната ти сигурност, сега, ВИДИ6 ЛИ, не си била съгласна да ти е областен управител някой само защото бил завър6ил ЮЗУ, ми затворете го това ЮЗУ... ама не щете, защо ли???? сигурно защото и ваште КАДЪРНИ де4ица у4ат там, ААА??? така 4е не рипай мнного....


28 Юни 2013 20:50 | Кръстьо Крънджилски
Оценка:
15
 (
25
 гласа)

По абсолютно същия начин БКП е продала на Югославия през 1946 г. българите от Пиринска Македония. Следват учителите от Скопие и македонизиране на най-измъчените българи - бежанците от Егейска и Вардарска Македония. Това е ДВОЙНА гавра с тези хора, след като гърци и сърби за запалили къщите им, убили са част от роднините им, и те идват с по една бохча... в Петрич, Св. Врач, Горна Джумая,.. Сега остава и да ни потурчат, да ни сменят имената, да ни намажат с вазелин. Знаете какво следва. Пак гласувайте за тези изроди БСП, другарки и другари.


28 Юни 2013 20:51 | 123
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Въртят сучат все Емил Костадинов им е виновен. Имам чувството че на тези от Струма им се плаща само и само да търсят под вола теле. Разследванията в националната преса още преди две седмици разкриха каква е причината за гафа в Благоевград, Пловдив и Пазарджик. И общинския и областния съвет на БСП декларираха каква е истината и че протестират срещу това решение. Но не това не е достатъчно. За струма махленските клюки с АБВ и ексМВР-произход са с предимство и приоритет.


28 Юни 2013 20:55 | !!!!!
Оценка:
-7
 (
21
 гласа)


Поздравления Г-н ПАЛЕВ, поздравления скъпи братя и сестри мюсюлмани, за поред път доказахме, че сме толерантен и миролюбив народ и не се поддадохме на евтините провокации на 20 бр. платени жалки „хорица” блатотото на БЛ-Д, които визирайки себе си като големи „родолюбци”си позволиха да „препишат” Благоевградска област и нейното 370 000 население на република МАКЕДОНИЯ наричайки и тръбейки по медиите областта -ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ, срам и позор за България, Г-н Палев ГОРДЕЕМ СЕ С ВА


28 Юни 2013 21:19 | срам
Оценка:
-4
 (
22
 гласа)

а бе Гошев ли си какъв си - не те ли е срам бе дъртофелник такъв на стари години да ламтиш за държавни постове та ти ке започнеш да се напикаваш на бюрото бре - къде си тръгнал


28 Юни 2013 22:13 | До петри4анке
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Браво, много точен коментар! Ако на тая тетка бяха наместили синът и или дъщеря и, завършила ЮЗУ, дали щеше да реагира че не е за тоя пост само защото е завършил/а ЮЗУ?


28 Юни 2013 23:12 | Защо???
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Защо г-н Гошев не написахте вие такава декларация когато президента Първанов връчи мандата за сътавяне на правителство на ДПС, а г-н Доган даде мандата на Станишев, за да може правителството да бъде съставено от БСП???? Защо когато всички мюсюлмани гласувахме за кандидат-президента на БСП, а не подкрепихма кандидата на ГРОБ, Плевнелиев не писахте декларация??? Защо не писахте декларация когато ДПС подкрепи кабинета Орешарски??? ЗАЩО????? Или вие сте толерантни и ни обичате само когато можете да ни използвате????


28 Юни 2013 23:52 | Че ГОБАРА
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Ти на мене, аз на тебе! Такава е играта, комунистчета! Взехте мандата на ДПС, налапахте се, сега иде ред да си притрайкате като ви го слагат! Сус! Слава на Бога, че народът излезе на улиците и че ще ви изметем, барабар с лудото копеле Волен! Стига ви! А ти, дърт пергишино, вземи си московската диплома и си заври в..., знаеш къде! Вас ви няма!!! Няма ви! Иде ми да го разцелувам, това недоразумение Станишев! Направо ви закопа! Аре, метла!


28 Юни 2013 23:58 | малката Бойка
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Ю Н А К С И !!


29 Юни 2013 00:22 | Лъв Балкански
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Приятелю Юлияне, познаваме се от много години, не взимай присърце дребните страсти на деня ! Махни с ръка и родължавай напред! Успех! 0


29 Юни 2013 03:25 | Джумалия
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Гошев ли, дали го познавате добре? Ако той е най кадърния, значи България е затова на това дередже. Този кареарист, дали знаете как се издигна още от време оно? Дали знаете как заработи първите милиони, на какъв начин, нищо не знаете, на това разчита. Смел бил, той е една страхлива мишка която никой не е настъпвал до сега. Неговия покровител вече не е между живите, но засилката която получи е достатъчна. Може някой да обясни по-подробно защото не ми се занимава със неговите мърсотии. Смел бил, доблестен бил, ха, ха ха....,.,.


29 Юни 2013 05:40 | до АБВ и компания
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

Господин Гошев, вие сте употребен от този душевно болен човек и уж твой приятел Костадинов. Сигурна съм, че сега ще назначи своите хора на желаните постове-капитанов и банския лидер за заместник областни управители, други на важни служби. Този човек е истенската беда за бсп в окръга, той работеше против своята листа, скри парите за кампанията, разцепва общинските организации и ще предаде и станишев.


29 Юни 2013 09:06 | didi f
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

В политиката всичко е пари, явно някой много яко се изръси, за да назначат Палев за ОУ, а сега предстой Палев да си върне дълга за сметка на Благоевград. Скоро ще разберем кой е най-облагодетелстван от това назначение.
Г-н Палев вашата цена е 30 сребърника. Само се надявам скоро да се обесите на въжето от самонадеяност, което сам си изплетохте.


29 Юни 2013 09:11 | didi f
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

Г-н Гошев, Благоевград щеше да ви прости, ако се бяхте съгласили да Ви употребят при изритването на М. Палев от Благоевград, но благоевградчани няма да ви простят, че се наведохте и свалихте гащи пред ДПС-арските пащачите и оставихте М. Палев на власт. Вие сте по-сервилен и от него, защото се задоволявате с по-малко, а това означава, че не сте по-добър въпреки образованието и CV-то Ви.
Единственото, което виждам в разпределението на властта в България е сервилност, алчност и наведени политици със свалени гащи.


29 Юни 2013 14:38 | Джумалия
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Господин Гошев ли? Другарю Гошев, другарю, така трябва да се обръщате към него! Него го карат цар да стане а той се крие във тръните, таралежа де. Будали, се търсите някой да ви оноде, и то най некадърните, къса ви е паметта ако този народ въобще има памет.


29 Юни 2013 14:58 | петричанка
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Няма в областта човек с по-голям управленски опит от Юлиян Гошев. Познавам го добре и смятам, че той беше най-подходящият човек за този пост- с инженерно образование, с различни школи в България и Москва, с организационен опит, директор на телевизията в Благоевград, бизнесмен, уважаван от обществеността. Жалко, че БСП не оцениха тези му качества, а предоставиха властта в ръцете на човек, който стои на много стъпала по-ниско в йерархията на управлението.


29 Юни 2013 15:01 | БСП Разлог
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Веднага сменете Началника на РИО Златанов иначе глас няма да видите тук. Той изпълни всички мокри поръчки на ДПС. Замаза куп престъпления на директори и учители спрямо учениците. Вън това мекере от РИО Вън/


29 Юни 2013 20:12 | Доктор Боко
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Ха сега, червени боклуци, си мерете пишките/и тапиите/ с Ахмед ага и с неговия пророк Лютви, и отрочето Му Муса Пехливан. Янлъш!!! Те одавна са ви го затапили в оня отвор, където свършва разделителната линия на гърба ви! Не стига това, ами в устата ви е горчивия вкус на третия Член на Тройната коалиция, та сега като викате, от там се разнася фашизоидна воня и истерични крясъци. Хак ви е!.


01 Юли 2013 12:39 | 12345
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

На 62-3 години- дядка?


01 Юли 2013 16:41 | ДПС
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Колега Костадинов не нагнетявай повече обстановката в областа. Принудени сме да кажем, че ти си в основата на зделката за поста губернатор срещу ПРЕДСЕДАТЕЛСКОТО място на комисия в народното събрание и бонус от 800 лева върху заплатата. Спри се за да не кажем цялата истина! Ти подготвящ почвата за падането на правителството.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар