Единствената “жертва” на К. Нинова е, че нагази в калта на Банско с луксозните си обувки

20 май 2010 00:20   30 коментара   20811 прочита
В. Смиленов
В. Смиленов


В. Смиленов

Губернаторът В. Смиленов брани честта на Б. Борисов от БСП депутат

Областният управител на Благоевград Валери Смиленов скочи вчера да брани честта на премиера Бойко Борисов след пиперливото изявление във вчерашния брой на в. “Струма” на червения депутат Корнелия Нинова, която при посещението си в Банско, където бе да се запознае с щетите от наводнението, каза: “На Бойко Борисов му е лесно да открива всеки ден нови обекти, финансирани от предишното правителство, но явно му е трудно да дойде в Банско и Якоруда и да поеме ангажименти за възстановяването от щетите”.

Губернаторът изстреля следния словесен отговор: Депутатката Корнелия Нинова огледа постфактум щетите от пороите в Банско и хвърли начаса упреци към държавата. Приемам нейните реплики по-скоро като политическо говорене, а не като желание за реално вършене на работа. Като изключим голямата “жертва”, направена от г-жа Нинова, да нагази в калта с луксозните си обувки, тя би трябвало да се е информирала, че още в неделя рано сутринта на място пристигнаха двамата заместник-областни управители г-н Баханов и г-н Михайлов. Те създоха щаб и координираха дейностите за по- бързото възстановяване на прекъснатите важни пътни връзки и отводняването на залетите имоти.

Веднага след това аз и директорът на Национална дирекция “Гражданска защита” Стефко Боруджиев направихме среща с кметовете на засегнатите райони, проведохме инструктаж как да се оформят документите за щетите и им дадохме 14-дневен срок да представят протоколите в Министерски съвет. Т.е. държавата не е абдикирала, както внушава г-жа Нинова. Има и отпускане на средства за изграждането на защитна дига, но чакаме да се представят нужните документи и ще питаме как са усвоени парите и какво е свършено, и защо Банско отново е залято. Има факти, които не могат да бъдат подминати, а вместо това да прехвърляме по стар български обичай всички отговорности само и единствено на държавата.

Това, което е нейно задължение, ще бъде направено и без политическите и демагогски заигравки на опозиционни депутати, заключи губернаторът Валери Смиленов в отговора си към Корнелия Нинова.

30 коментара
20 Май 2010 05:40 | не е фер
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Пеперудата Орнела Инова станала червена? След като беше синя приватизаторка? Пази е дупетатския имунитет, иначе ако някои хора сепоразровят ще замирише на мърша.


20 Май 2010 06:41 | Гражданин
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)

А не мога да разбера,защо този се обяснява като проститутка.Значи е нещо гузен,това направил онова направил,по-добре си замълчи.Знаеме ,че и Вие не сте в ред/ГЕРБ/ама и ония са още по-зле.Така,че тихоооооооооооо,не говори.


20 Май 2010 06:43 | фен
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

браво на курнелия


20 Май 2010 06:53 | вихър
Оценка:
-11
 (
21
 гласа)

всичките гербаджии са простаци и не могат да стъпнат на малкия пръст на Другарката НИНОВА!!!!


20 Май 2010 07:44 | трубадур
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Другарката Нинова вместо да гази кал я накарайте да дава показания !!
За калта има време и място !!


20 Май 2010 07:55 | до читателите
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Драги ми читатели,не разбрахте ли най сетне за Курнелия Нинова,че грам не и пука за народа в пиринско.Постоянно идва тук за да покровителства разни мошеници.Тя е изпращана от софия за да наглежда далаверата в пиринско.


20 Май 2010 09:21 | ЧЕЧ
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Г-Н СМИЛЕНОВ, калта в Банско, в Благоевградско и в цяла България е сътворена от БКП-БСП и производните и !!! А другарката КУРНЕЛИЯ НИНОВА, червено синя приватизаторка ходи като цветарка из Пиринско да защитава далаверките на К.Д и кохортата му. Бавно и методично, с доказателства и в Прокуратурата. Но е редно да мерите с един Аршин!?! В банско калта си е тяхна, кмета Краваров да не се прави на мъченик ? Природата не прощава........................


20 Май 2010 09:44 | Pirin
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Хора, стига с манипулации...виновен е само Кмета на Банско, случилото се е на негова територия. Общината прибра милиони левове от разрешения за строеж и акт 16 за многото строежи, а няма пари да направи една дига, а????
А за другарката Корнелия мога да кажа че е най-големия срам на Благоевградското БСП, защото е пример за порочния начин на спускане на парашутисти директно от София!!! А областа има много качествени личности!!!


20 Май 2010 10:01 | Mustafa Ibrahim
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Всички избиратели на БСП/БКП би трябвало да се засрамят от избора на др. Курнелия за дупетат от Благоевградски район. Тази стара чанта не трябва да се показва даже по телевизията, защото децата получават уплах от нейния прекрасен вид... А какви глупости ръси непрекъснато - направо да умреш от смях. Иначе другарката е просто една обикновена милионерка в евро. Не знам дали мъжлето й е още митничар на Калотина. По едно време беше шеф на Кулата.


20 Май 2010 10:08 | ХУБАВОТО БАНСКО
Оценка:
-7
 (
15
 гласа)

Г-н Пирин, никой не е посмял да обижда планината по този нелеп начин /ако разбирате за какво става реч/. Хубаво е да знаете, че гората е територия на Парк Пирин, а реката е държавна собственост. Изсрелите, насочени към Кмета са израз на некомпетентност. За да звучите сериозно, посочете поне частица принос от Ваша страна за Банско или селището Ви от всичко, което е направил г-н Краваров за нас ! Упреци може да има, но това е друга тема. Който не работи, той не греши!!


20 Май 2010 10:10 | ???
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

“На Бойко Борисов му е лесно да открива всеки ден нови обекти, финансирани от предишното правителство, но явно му е трудно да дойде в Банско и Якоруда и да поеме ангажименти за възстановяването от щетите”.
Интересно много интересно каде беше К Нинова като се правеха безобразията в Банско или сега дойде да си види в какво състояние са имотите язък за хубавите убувки,на некое младо девойче ще му стоят много добре


20 Май 2010 10:15 | избирател
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

курнелиа нинова раздаваше пари на изборите за да се гласува за нея и бсп.парите лично се даваха от кирил добрев и грузинската групировка на володя тутбиридзе,който в момента отдава по наем помещението на БИЛА в благоевград и който е в много близки отношения с кмета паскалев.парите бяха дадени на бриндо,за да ги раздава.това е истината.


20 Май 2010 10:43 | Избирател
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Само полицейски таен отдел на Държавата за 1-2 години ни трябва,но само от честни и достойни хора,да прилагат законите за всички равноправно и съгл.Конституцията ни.


20 Май 2010 10:46 | до ХУБАВОТО БАНСКО
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Здравейте, г-н Краваров.


20 Май 2010 11:24 | URSA MAJOR
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Като никога рекацията на властите (в лицето на областният управител и заместниците му, както и на кмета на Банско, а и на обикновенните хора доброволци) беше бърза и качествена.
И тази неадекватна Нинова - вие като гладно псе. Крайно време е да я посетят и нея г-дата с качулките и да я проснат на пода.
Г-жо Нинова, ние не сме забравили колко адекватно действаше тройната ламя по време на кризи. И по ваше време имаше наводнения и всички знаем как действахте. Ами г-жа Етем къде беше когато България бедстваше по време на големите снегове - караше ски някъде в Алпите и казваше, че и тя е човек и иска да си почива.
Толкова сте отвратителни, че ми се повръща от вас. Бляк.


20 Май 2010 13:09 | ИЗГНАННИК
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

ДО ИЗБИРАТЕЛ: МНООООГО СИ ПРАВ ИЗБИРАТЕЛЮ !!! На Другарката КУРНЕЛИЯ, да и услужат електората с едни ботушки следващия път та да не си цапа хубавите обувки в калта, за която нейната партия столетница има най много принос??? Прекрасното Банско го направиха ЖК. Природата им го върна? Откраднатите пари ги помете. Напомни им че следващия път не само първите етажи, всичко. БОГ ДАЛ,БОГ ВЗЕЛ ! Но НАРОДА си е все така гладен, жаден уморен и кат няма прокопсия, плюл съм в тая орисия..... Следващия път да мислят като гласуват за червените олигарси? Г-Н СМИЛЕНОВ, носят се слухове, че г-н Хаджигаев е облъчен от същата червена олигархия, пък и този концерт на площада, звучи като ПИР ПО ВРЕМЕ НА ХОЛЕРА /КРИЗА/. Г-та която съдейства за концерта е съпруга на В.Тутберидзе. А тя да вземе да си плати стената на вилата в Симеоново на строителя, след това да прави концерти!!! Бедното момче с 6 деца, 2 от които близнаци инвалиди, потъна с 35 000 лева и мнооого сладки обещания... ГОСПОД ИМА И ГЛЕДА Г-ЖО Ш...


20 Май 2010 17:22 | До ПИРИН
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

Кметът ни няма време за подобни "важни" дискусии, уважаеми Господине. Пак объркахте нещата, но... бъдете жив и здрав! Ако желаете да му кажете в очите мнението си, той винаги ще Ви приеме и изслуша, но днес е просто невъзможно, защото е в столицата, действително по важни въпроси.


20 Май 2010 18:15 | някой
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Ако такива като Корнелия са бъдещето на България по-добре да се изнасяме в чужбина още от сега, пази Боже от такова бъдеще !!!


20 Май 2010 21:30 | вв
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Защото е платена и си плаща да гласуват за нея до В С .Да!
Курнелия ще я има-.Такъв заблуден като вас....


21 Май 2010 09:59 | ХУБАВОТО БАНСКО :))))))
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

ХУБАВОТО БАНСКО Ха-ха ха-хал - отдавна не съм се веселил така :)))))))))))))))))) Тоя май не живее в Банско ха-ха-ха-ха, а че не могат да се разберат как да си разпределят новопридобитите земи след корекцията е факт - затова няма дига


21 Май 2010 10:06 | ХУБАВОТО БАНСКО :))))))
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

голям смях. Да бяхте дошли през зимата в ХУБАВОТО БАНСКО та да видите какви ХУБАВИ 15 сантиметрови коловози имаше в ХУБАВОТО БАНСКО и ХУбавите гръцки туристи как се забавлялаха по пътищата с ХУБАВИТЕ си колички с летни гуми, което между друго според статистикта е най-богатата община в България (смятано на глава от населението). Мило Банско...


21 Май 2010 10:30 | ХУБАВОТО БАНСКО :))))))
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

а ХУБАВОТО БАНСКО изключително добре трябва да знае, че не псевдонима Pirin е най голямата обида за Пирин...


21 Май 2010 10:31 | ХУБАВОТО БАНСКО :)))))
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

точно ХУБАВОТО БАНСКО е най-голямата обида за Планината


21 Май 2010 11:52 | До хубавото Банско
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Аман от черногледи глупаци!!!!


21 Май 2010 15:15 | ХУБАВОТО БАНСКО :)))))
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Охо някой май се засегна :)))))) Но не съм съгласен, че съм черноглед...


21 Май 2010 19:00 | за
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

изя6те се бе куçета няма управиа в таз комитска даржава


21 Май 2010 19:41 | мая
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Когато природата се унищожава безугледно природата не прощава!!!!!


22 Май 2010 13:58 | rs
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Какво сте се разджавкали,т'ва да не ви е кучкарник?! Не виждате ли, че каквото и да стане, Нинова винаги ще е контра. Такава им е стратегията на комунистите. Колкото и човек като Смленов да си върши съвестно работата, все ще се намерят ЧЕРВЕНИ ПЛЮЕЩИ ПОМИЯ ИЗМЕКЯРИ... те са си направили играта отдавна, остава им да сеят омраза и допълнително да разклащат общественото мнение.


23 Май 2010 17:50 | ЛИЦЕТО
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ОНОВА ЗА КОНТРАБАНДНИЯ КАНАЛ ЗА 50-те милиона, ЗА ЦИГАРИ, май се отнасят за ВЕЛИКАТА ДЕПУТАТКА, КОРНЕЛИЯ НИНОВА !?! СКОРО ОЧАКВАЙТЕ НОВИНИ ЗА УСПЕШНА АКЦИЯ!?! Но както винаги ще изгорят мишоците. Тези угоени котараци в парламента не ги стига нищо? Дано тях, ГОСПОД ГИ НАКАЖЕ !!! АМИН..................


24 Май 2010 07:03 | Замунда
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Вальо Нубиеца пак целува чепа на шефа си. Но очаквахме повече енергичност, липсва емоция, липсва импровизация, абе какво да говорим - липсва стил.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар