Дупнишкият магистрат Надя Георгиева е новото попълнение в предимно дамския състав на КОС – Кюстендил

14 януари 2010 00:12   5 коментара   53242 прочита
Н. Георгиева
Н. Георгиева


Н. Георгиева

Най-новият окръжен съдия в Кюстендил е младата и чаровна дупнишка магистратка Надя Георгиева.

След спечелен конкурс Надя Георгиева е била и младши съдия в Окръжен съд - Кюстендил, а преди няколко месеца след предложение на Висшия съдебен съвет е назначена за редови съдия в КОС.

Съдия Георгиева е дванадесетият магистрат, правораздаващ в Кюстендилския окръжен съд. Интересното в случая е, че освен председателя, съдия Мирослав Начев, в състава на съда има само още един представител на силния пол - съдия Юрий Маринов, който обаче е в дългосрочен отпуск. Всички останали съдии в Кюстендил са дами.

Наред със заместничките на настоящия председател, съдиите - Галина Мухтийска и Росица Савова, заедно с редовите магистратки в КОС Ваня Богоева, Диана Данаилова в Кюстендилски окръжен съд работят и съдийките Евгения Стамова, Йоланда Цекова, Пенка Братанова, Соня Кочова и Татяна Костадинова. 

На 4 януари с още един съдия се увеличи и съставът на Районен съд - Кюстендил. След като повече от две години районните магистрати в областния град работеха в намален състав, от началото на годината към тях се присъедини и бившият полицейски директор Пламен Деянов, който повече от петилетка се изявяваше като следовател в Разлог.

5 коментара
14 Януари 2010 14:34 | Смях
Оценка:
27
 (
43
 гласа)

Много е млада - има няма 43 години....


14 Януари 2010 19:24 | Dupan
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

До ,,Смях" . Правиш грешка точно с 12 години. Поздрави за повишението на кадърните хора!!! Успех Надя!!!


15 Януари 2010 00:24 | Стар пръч
Оценка:
3
 (
21
 гласа)

Ми ти ако си на 12 как нема ти изглежда на 43? Спокойно времето лети.


29 Ноември 2023 19:52 | Пешо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Нищо не прави с НОХД за Дупнишката каса, Близнаковите перачи и присвояване на милиони спестени пари от доверчивите си клиенти ...!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар