Дупничанинът Р. Радославов стана дясната ръка на лидера на Българска социалдемокрация

23 септември 2010 00:18   2 коментара   20573 прочита
Р. Радославов
Р. Радославов


Р. Радославов

Дупничанинът Радослав Радославов, който е областен координатор на Българска социалдемокрация, е новият заместник-председател на партията в столицата. Това стана по предложение на лидера на партията Александър Томов. Радослав Радославов ще отговаря за идеологическите въпроси и идейното развитие в социалдемократическата формация.

Радославов стартира кариерата си като член на БСП, после общински съветник на партията в Дупница три мандата - от 1991-2003 година, бивш председател на групата съветници на БСП и заместник-председател на Общинския съвет на БСП - Дупница, дългогодишен член на националното ръководство на обедиенинето за социална демокрация в БСП и други подобни радикални образования в нея, един от най-ревностните радетели за нейното социалдемократизиране от 1989 година. От есента на 2004 година след изключването му от БСП заради участието му като алтернативен ляв кандидат за кмет на община Дупница, става член на партия Българска социалдемокрация, бившата Евролевица, където измина пътя от областен координатор и председател, член на изпълнителния съвет до зам. председател на партията. Радославов е първият дупничанин, ръководител на национална партия. Има висше образование, специалност “Публична администрация”.

2 коментара
23 Септември 2010 09:55 | 11
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Бог да пази България с такива политици. Ужас, ужас, ужас. Този е толкова тъп, че чак е вдлъбнат...


26 Септември 2010 09:01 | Emil Georgiev
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Честен и всеотдаен е в работата си. Казваше истината в очите на старите номенклатурчици от БСП и го изключиха от партията. Пожелавам му успех в новите начинания!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар