Дупничани бойкотираха приемния ден на червената депутатка Мая Манолова, тя прекара времето си с кмета Ат. Янев

30 септември 2009 00:14   2 коментара   25403 прочита
М. Манолова
М. Манолова


М. Манолова

Дупничани бойкотираха приемния ден на депутатката от БСП Мая Манолова, нито един от избирателите не пожела да се срещне с червената дама в следобеда, който тя беше посветила на проблемите и въпросите, които вълнуват дупничани. Това обаче не смути Манолова, която прекара времето си в компанията на кмета на Дупница Атанас Янев. Тя прекоси площада от Червената къща до кметството към 15 часа завчера и прекара цял час в кабинета на кмета Атанас Янев. Веднага след като Атанас Янев срази в предизборната кампания червения кандидат за поста Първан Дангов с коалиция на всички десни партии, Мая Манолова беше първата, която го поздрави, а пък той и консултантите поднасяха приветствени слова за нея на всяко градско събрание.
На срещата с кмета Мая Манолова беше придружавана от съветниците на БСП - шефа на младежката организация Иван Ибришимов за Кюстендилска област, детронирания председател на местната младежка организация Станислав Павлов и Асен Башленски. И тримата са с официални договори с кмета, по силата на които изпълняват поръчки от различен характер. Седмица по-рано един от малкото необвързани финансово общински съветници от БСП Георги Пехливански обяви, че настоява всичките му съпартийци да прекратят незабавно договорите с кмета Атанас Янев и да изпълняват функциите, за които избирателите са ги пратили в парламента, като се откажат от облагите на властта.
Известно е, че всички поддръжници на депутатката Мая Манолова от общинските съветници на БСП са на хранилка при кмета Атанас Янев, между които и Йорданка Божкова.

2 коментара
30 Септември 2009 04:20 | георги57
Оценка:
6
 (
52
 гласа)

Да не би да искате да консултира консултантите.Те са по умни от нея,а народа не и вярва.Направо я сьжалявам като безработна с 5000.00лева социална заплата от парламента......ха..ха..ха.Да не би да мислите 4е и там работи,не,жестоко се льжете.


01 Октомври 2009 16:54 | МАЯ
Оценка:
0
 (
34
 гласа)

ПОГЛЕДНЕТЕ САМО ГРИМА И ЧЕРВИЛОТО




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар