ДПС в Пиринския край даде още един мандат на лидера си

21 октомври 2012 14:21   20 коментара   13752 прочита


Без изненади премина областното заседание на ДПС в Пиринския край при избора на лидер на партията за следващия мандат. Новият шеф на хората на Ахмед Доган в региона е старият.

Ведат Хюсеин ще продължи да командва партията. На партийната сбирка в събота присъстваха 229 делегати, всички до един гласуваха за неговата кандидатура. Други кандидати за поста на областен лидер просто липсваха. „Ведат Хюсеин бе подкрепен от всички общински структури. Те са доволни от неговата дейност и от умението му да работи в екип.

Той е един от създателите на партия ДПС. Затова и получи доверието на всички делегати, без никакво изключение”, сподели депутатът Муса Палев.

източник: standartnews.com


Още за: В. Хюсеин   партия   сбирка   Още от: Политика

Принтирай статия
20 коментара
21 Октомври 2012 17:41 | таип реджеп
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

ведат хюсеин е слаб и некадърен водач но е угоден на общинските кметове и на депутата палев щото имаха общи далавери.
ведат винаги е бил нагаждач, а това се харесва на хората окупирали в момента дпс от тук до софия - агенти на ДС и новозабогатели местни велможи и кметове.


21 Октомври 2012 17:47 | ДеПеСе
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КАСИМ ДАЛ ИЛИ МИГЛЕНА КУНЕВА.
ТЕЗИ МАЗНИ МУТРИ 20 ГОД САМО ЛАПАТ И НИЩО ЗА НАРОДА.

РОДНИТА-МИЛИЦИОНЕР-РОДНИНА-МИЛИЦИОНЕР
ВЕДАТ-АНДРЕЙ БАШЕВ - ШИКИР АЯН -ТОРБЕВ -РЕФАТ ХОДЖА


21 Октомври 2012 20:10 | Магдалена
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

А и тоя мазньок Муса Палев дали свърши работа за пет стотинки през тия мандати а се обогати поне с пет милиона. Скъпия му братовчед кметчето успя да съсипе китното градче Белица и да се прочуе с простотиите си. Време е Ага Догань да вземе метлата и да измете всичкия този боклук иначе никой вече няма да гласува за ДПСто. Народа поумня и не толкова, че се образова, а защото го видя дебел.....


21 Октомври 2012 23:04 | Стефан Юлианов
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

В Белица има един брадат козел Хасан И. който е забравил да пише, но кара жена му "бивша" труженичка на Жорж и не само, да изказва мнения по партийни дела> Хасанчо Станкин да знаеш, че нямате това морално право с твоята "правоверна" женичка. Още стоят спомените за нея и среднощните и пребирания в евино облекло от Баня за Белица. За ДПС не се притеснявайте, защото Вие Магдалена Таснин Барабунова не знаете от кои сте. Мъжа ви купи на една куртизанка магазин в Банско а вие, направо грехота. Жалки създания. Безгранично прости души.


22 Октомври 2012 08:57 | Аз
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

ГОЛЯМА ГРЕШКА с избора на този човек! Има толкова млади с висше образование, но не им дават поле за изява нищо, че са по кадърни! Следва ПРОВАЛ за партията!


22 Октомври 2012 09:06 | 003
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

пълен провал, загубата на месните избори с 14 000 гласа и те наричат това победа, а на следващете ще са двойно повече това е дебелоочие трябва тази измет да си отиде


22 Октомври 2012 09:53 | tova e
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Този буковски черешар ведат е удобният подмазвач на доган бей, който има нужда точно от такива лизачи, а не от умни и принципни хора като касим и корморан. догодина дпс няма да вкара и един депутат от благоевградска област заради това тъпо парче ведат


22 Октомври 2012 10:39 | пепси
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

братя на изборите догодина трябва да ги накажем тия говеда вече. с тия нагласени събрания вече са станали като бкп-то едно време.
на изборите мощно за касим дал за да им светне лампичката на тия отгоре


22 Октомври 2012 11:38 | доктора
Оценка:
-7
 (
7
 гласа)

ДПС, отново доказа, че е желязна партия! Познавам Ведат от времето когато се навърташе около Къдрията и Гетата -ГЕНЕРАЛА от с .Корница -истински борци за демокрация и човешки права !!!Ведат е добър избор, всичко друго е завист и злоба !!! ДПС и сто избора да има, ще си вземе своето !!!Ведат, един съвет от мен -дръж ДПС далеч от чумата на 21 век и проклятието за народа от цяла България -пожарникарските боклуци от измета на старата БКП -сегашната ГЕРБ !!!УСПЕХ !!!


22 Октомври 2012 11:56 | Student
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Доносниците в тази партия ще я довършат. Ако искате касим дал да не ви пробие, отървете се от доносниците в партията. Това ще бъде най-силното оръжие на касим дал. Хората в района са силно чувствителни към тази тема. Ако ведат продължава да играе с тези доносници, това ще е края на политическата му кариера. Има много свестни хора в дпс. Младите хора добре ги познават. Отворете фейсбук и там ще ги намерите.


22 Октомври 2012 13:18 | браво
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

ВЕДАТ ХЮСЕЙН - АНДРЕЙ БАШЕВ /АХМЕД БАШЕВ/- ПЛАМЕН АЯНОВ /ШЕКИР АЯН/ - СИМЕОН ЧОЛАКОВ /САЙДИ ЧОЛАК/ - БРАВО ЕТО ЗАРАДИ ТАКИВА СЕ ОТЛИВАТ ГЛАСОВЕТЕ НА ДПС ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ТЕ ПРИТИСКАТ И ДЪРЖАТ МЛАДИТЕ В СТРАНИ ОТ ДПС. ТЕ НАТРУПАХА НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА - ГАТЕРИ, БАНЗИЦИ А ШИКИР АЯН /БАЙ ГАНЬО/ - СТРОИТЕЛНА ФИРМА СЪС ЗЕТ СИ - "РИФА"- ООД И Е НА ВСЕКИ ОБЩИНСКИ ОБЕКТ И В ГЪРМЕН И В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ
БРАТЯ ДА ГИ ИЗМЕТЕМ НА ИЗБОРИТЕ. ТОТАЛНА ЧИСТКА - ВЪН НА ВЪЗРОДИТЕЛИТЕ ОТ ДПС


22 Октомври 2012 14:20 | до доктора
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

ведатчо е първия който ще прегърне герберастите ако му подхвърлят кокала бе глупако.


22 Октомври 2012 21:32 | 112
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

БУКОВСКИ ВЪШКАР!! Наврвмето беше един прост кондуктор в автобуса на Сухат, а сега областен лидер на ДПС. Доста мръсотии направи на беднито и трудолюбивото помашко население, което те подкрепеше през изминалите години. Но и твоя час ще удари все някога да си идеш! Свалям шапка на едно с. Господинци, което никога не се подаде на манипулацията и корупцията от страна на ДПС! Поучете се хора от това малко село, което недопусна ДПС в селото си нокога след 1989!


23 Октомври 2012 12:24 | Onzi
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Всички са свързани като свински черва"?"


23 Октомври 2012 14:09 | 005
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

попитайте го как продаде цяло село на герб -филипово уважаеми братя наказателният вот е никои да не глясува за никоя партия за да не ве преследват после просто не отивайте да гласувате


23 Октомври 2012 20:58 | Т25
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Продадоха филипово на герб с тъста му. Те избраха икономов за кмет на банско. Но защо мълчите за всичко това? Тези жалки отрепки мислят само за пари!!! Но заща наистина мълчите за това???


24 Октомври 2012 09:27 | 005
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

хората се страхуват от преследване и репресии защото в малките населени места е така ние искаме да съществува дпс но не с тезе отрепки и корумпирани личности


24 Октомври 2012 11:29 | 222
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

тази партия дпс вече официално трябва да си признае че истинското и име е дс а не дпс а ведат нагази в собствените си ф-----и


27 Октомври 2012 20:14 | Турхан бей
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Как може да бъде избран такъв тъпанар за водач? Това селско говедо от Буково дере, назовало се "лидер", така се е ояло и освинило, така е загубило човешки образ, че противно на нормалния човек да го срещне на улицата! Била партия за права и свободи, но не за вашите свободи и права, а само за тях! Накичили са се с вратовръзки ако им я развържеш, не могат повторно да си я вържат! Накиприли са се в автомбилите си, купени от вас, и не знаят със сено или с вода се движат. Защото подмазвачи и псевдобизнесмени им ги зареждат да ги яхат като магарета в полза ...."роду"! На следващите избори не гласувайте за тях, свалете ги от луксозните коли и им покажете родните места-Палево дере и Буково дере, нека си живуркат с крадените пари, но да не им виждаме мутрите повече!


27 Октомври 2012 23:05 | koko
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

обращам се кам всихки които са писали глупости кам Ведат него познавате затова и немате право даго критикувате, ако нее тои някои друк ша баде лидер но нито един от вас нема дае на негово място защото всихки които изливате омраза кам партята дори и кам хората в нея несте достоини за такива места мойеби сте невейи хора, заблудени или зависливи хе в партята има успели и напреднали хора ако погледнем лидери на др. партии щесе худим дали са лидери или сопственитси на банки но не ще плуем само за хората от дпс защото те неса одобни на никого защото са от дпс и от мусулмански проишод .Но трябва да знаете хе тези хора и тази партя ще сащесвуват и без зависнитсите и мошенитсите които плует по нея искат или не без нея и без тези хора немойе трабва да приемете тази партя защото е има а що се отнася за касим и неговата партя ако се запознаете ще видите тои от каде е трагнал и ще разберете хе хора като него са подмазвахи защото доиде в софя с едно яке




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар