Докарват под строй 18-те страдащи съветници

09 юни 2010 00:08   5 коментара   15330 прочита
Ил. Димова
Ил. Димова


Ил. Димова

Начело с председателя Я. Тодоров за думите на Пл. Миланов за частния парламент

Всички общински съветници в Дупница да се явят на 13 юли от 10.30 часа пред състав на местния Районен съд, постанови съдия Илияна Димова на вчерашното поредно заседание по делото срещу главния свидетел срещу братя Галеви - таксиметровия бос Пламен Миланов, срещу когото 18 местни депутати заведоха дело, обидени, че нарече Общинския съвет частен.

Няма да дойдат съветниците в залата, госпожо съдия, нека да не правиме сеир на медиите, сопнаха се адвокатите на председателя на Общинския съвет Явор Тодоров и колегите му, но и Димова беше категорична - да се явят лично, за да чуе всеки поотделно склонен ли е да сключи спогодба и в какво точно се изразява “страданието” на всеки поотделно.

Доверениците ми не искат спогодба, отметнаха се адвокатите на Явор Тодоров, които в миналото заседание поискаха сключване на спогодба с Пламен Миланов.

Дръзнах да говоря истината, каза Пламен Миланов, и това не е въпрос на кураж пред братя Галеви, които управляват града като частна собственост. Аз казах истината и не се страхувам. Готов съм и на споразумение, каквато беше волята на съветниците в миналото заседание. Имам само едно условие - да заплатят хонорара на моя адвокат. 18-те съветници ще трябва да заделят по 100 лева, тъй като цената на моя адвокат е 1800 лева, каза Пламен Миланов, който е трън в очите на местните управляващи.

Председателят на ОбС Явор Тодоров и останалите съветници заведоха дела вкупом и срещу бившия кмет Първан Дангов за думите му, че част от общинските съветници са се облагодетелствали и че Общинският съвет е частна собственост.

Целта на местните управляващи е да смажат гласа на истината, да стреснат хората и да им затворят устата, като демонстративно взеха на прицел със съдебен тормоз Пламен Миланов, Първан Дангов и още неколцина неудобни, дръзнали да се опълчат. Когато сме двама е страшно, защото сме сами, но когато към нас се присъединят всички, които знаят истината и я говорят, тогава победата е на страната на доброто, коментира Първан Дангов.


Още за: ОбС   съд   Дупница   Още от: Политика

Принтирай статия
5 коментара
09 Юни 2010 07:57 | бай Васил
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

давайте, с вас сме момчета! Долу Галевци!!!


09 Юни 2010 08:44 | анонимен
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Да, всички искаме да чуем какви са "страданията" на съветниците!!!!!!!!!!!!!!!!


09 Юни 2010 19:12 | 55
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Те доказаха,че са вярна и преданна група.....Разбира се тяхното подчинение е предопределено за вярната им кърмачка - майка Галева и как така някой ще потъпква скъпо купеното им достойнство,карайки ги да се подчиняват на млада и красива дама.Млада и красива - добре,но тя демонстрира неуважение към техния бос,разпореждайки се на тях,а те всички са "първите"след него........Пощадете ги,госпожо Димова!Та те са само верни слуги на дупнишкото гражданство....Пък и този Миланов малко е объркал думичките,защото те гледат на общината като на "своя",а не като на "частна",защото частна предполага и разходи,а техният шеф е забранил това.


09 Юни 2010 19:19 | Къци
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Под строй,под строй,разбира се.И ако е възможно да им сложат Тоци за пастир - така всички ще сме сигурни,че никой няма да се загуби.........Е,ако не слушат,може да има някой поосакатен,но това не би бил най-голямия резил....Хубаво е да предупредат Лефтеров за резервния приют - нали си спомняте как Леонардо се укри там веднъж,та да не вземе пак да му хрумне.


09 Юни 2010 19:51 | Йосиф
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Най-голямото страдание на съветниците е,че не остана нищо за крадене,защото всичко е откраднато.....Та нима не виждате,че Кацов се насочва към София,Ибришимов също........И какво ли да правят в тази обрулена вече?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар