Дистрикт гуверньорът на България Пл. Минев обсъди съвместни проекти с община Петрич и покани кмета В. Илиев за почетен член на Ротари клуб

27 януари 2010 00:18   6 коментара   56963 прочита
Николай Китанов и Пламен Минев /вляво/ се срещнаха с петричкия градоначалник Вельо Илиев /вдясно/
Николай Китанов и Пламен Минев /вляво/ се срещнаха с петричкия градоначалник Вельо Илиев /вдясно/


Николай Китанов и Пламен Минев /вляво/ се срещнаха с петричкия градоначалник Вельо Илиев /вдясно/

Петричкият градоначалник инж. Вельо Илиев получи покана да стане почетен член на Ротари клуб лично от дистрикт гуверньора България 2009-2010 Пламен Минев при официалното му посещение в южния град. Пламен Минев се срещна с градоначалника в кабинета му с цел да се разшири съвместната дейност. Петричките ротарианци имаха поредица от съвместни мероприятия и съвместно спечелени проекти заедно с община Петрич.

Доброто сътрудничество се надявам да продължи и през тази година, вие имате сериозен принос към това, което правим ние, и затова отправям поканата да станете почетен член на Ротари клуб, каза Пламен Минев. Градоначалникът Вельо Илиев благодари за поканата и обеща, че общината ще сътрудничи и през тази година по различни проекти с ротарианците, което е в полза на гражданите. Двамата оповестиха след срещата, че в сферата на образованието и здравеопазването ще кандидатстват по съвместни проекти.

Петричките ротарианци имат намерение да купят кувьоз за родилното отделение в болница “Рокфелер”. Както е известно, събраната сума на благотворителния бал от 23 000 лева ще се изразходва за даровити деца и деца в неравностойно положение от Петричка община.

Пламен Минев се срещна в ресторант “Авалон” с членовете на Ротари клуб в южния град. Председателят на Ротари клуб в Петрич Николай Китанов благодари на кмета Вельо Илиев и на Пламен Минев. Вие сте национални шампиони по набиране на средства от благотворителни балове, за което ви поздравявам, бяха думите на Пламен Минев към местния шеф Николай Китанов.

6 коментара
27 Януари 2010 04:33 | Смях
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Какви са тези наименования? Нямаме ли си български език, а използваме вносни, като - Дистрикт Гуверньор? Смешна работа.


27 Януари 2010 09:05 | янев
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

в превод: областен управител


27 Януари 2010 10:30 | гражданин
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Тия всичките са боклуци.


27 Януари 2010 11:01 | Бивш митничар
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Вместо да беше осъден за далаверите в митницете по негово време,П.Минев обикаля свободно градовете като "гуверньор".Национални шампиони с 23 х.лв.ли се става?Голяма сума,браво на петричките ротарианци.Смях,добре че СТРУМА ни уведомява за се посмеем.Това за кувиоза е похвално,но тези и др.ротарианци,както и безнесмени от Общината,могат и повече за здравето на гражданите ни.Кмете,с уважение,накарай тези хора да правят повече благотворителност,докато има време.Никой не занася богатството си в ........Живи и здрави.


28 Януари 2010 09:58 | Mustafa Ibrahim
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

В Петрич и Сандански има най-много ротарианци на глава от населението. Големи смешници, а тоя Пламен Минев си е направо за затвора...


28 Януари 2010 13:15 | миле
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

крадци канят още един крадец-голям крадец




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар