Димитър Кондев е общинският координатор на „Републиканци за България“ в Разлог

10 февруари 2021 21:05   9 коментара   14536 прочита


Димитър Кондев бе избран единодушно за общински координатор на ПП „Републиканци за България“ в Разлог. На провелото се учредително събрание присъстваха председателят и зам.-председателят на партията Цветан Цветанов и Павел Вълнев, както и  областният координатор Атанас Камбитов.

Кондев е млад човек с активна гражданска позиция, завършил висшето си образование в Германия, женен с две деца. Според него Разлог е град, който заслужава да има избор, а не да бъде управляван години наред само с един подход и по една политическа матрица.

„Винаги съм заявявал, че в управлението на общината, чрез мнения, консултации и конкретна помощ, трябва да се ангажират всички подготвени и образовани хора от града – по проблеми на културата, образованието и цялостното развитие на общината.

Кметският екип не е в състояние сам да обхване всички проблеми и да очертае перспективите на общината. За съжаление обаче, тези мои мнения, споделяни и от много уважавани граждани на Разлог, на практика винаги са били пренебрегвани.

Нещо повече в последните години дори се правеха опити изцяло да бъдат заглушавани. Затова и се стигна до това мое решение. Чувствам се подготвен и уверен. И нещо много важно – убеден съм, че ПП „Републиканци за България“ – Разлог ще удовлетвори очакванията на всички, които искат и имат какво да кажат по проблемите на общината.

Ще се борим активно за електронното управление и необходими законодателни промени, които дават възможност за електронно гласуване. Благодаря за огромното доверие , което ми се оказва и уверявам, че ще работя активно за реализирането на приоритетите на ПП „Републиканци за България“ , за бъдем незаобиколим фактор на местно и национално ниво“, коментира Димитър Кондев.

9 коментара
10 Февруари 2021 21:52 | аз
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

стига бе... много неочаквано... :)))


10 Февруари 2021 22:37 | Безпартиен
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Браво, успех на Републиканци!


11 Февруари 2021 07:55 | Хросто
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Браво. Изключително отговорен, мотивиран и целеустремен човек. Успех.


11 Февруари 2021 10:55 | съвет
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Успех Кондев, намали само влиянието на статуквото вече 15 години в Разлог на триото Татарски, Гюров и Герчев и може да бъдеш сигурен, че ще имаш огромен успех в Разлог. До момента в Разлог ОПОЗИЦИЯ НЯМА!


11 Февруари 2021 18:07 | Разлог
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Браво, трябва промяна.


11 Февруари 2021 20:41 | Мехомиец
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Митко, не можа ли да си избереш друга партия, свестно, умно момче си, но не можа да надскочиш сянката на тъста си и неговите приятелства!!! С Цветанов нямаш бъдеще! Не се поучи от грешките на баща си. Имаше шанс и той 2007, и ти сега, ако си бяхте останали в партията майка!!!


12 Февруари 2021 00:15 | съвет
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Всички в БСП знаят, че Колевичин е пионката на Татарски. Защо никой не издигна кандидат за кмет в Разлог? Само БСП издигна и то човек посочен от статуквото, за да са сигурни, че ще спечелят.


12 Февруари 2021 00:20 | баненска буна
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Евала Кондев, покажи им на тези дерибеи, че далаверите няма да продължават вечно и видов ден ще дойде скоро. Аз гласувам за личности не за партии и послушковци на местните дерибеи.


12 Февруари 2021 00:21 | баненска буна
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Евала Кондев, покажи им на тези дерибеи, че далаверите няма да продължават вечно и видов ден ще дойде скоро. Аз гласувам за личности не за партии и послушковци на местните дерибеи.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар