Димитър Бръчков: ТЕЛК вече и в Петрич. Край на пътуванията до Благоевград

23 октомври 2019 15:22   24 коментара   12821 прочита


„Откриването на кабинет на ТЕЛК в сграда на болницата в Петрич е придобивка, за която работихме последователно дълго време. Знаехме, че представлява изключително затруднение за хората, които имат сериозни здравословни проблеми, да пътуват до Благоевград, за да отидат до ТЕЛК. Заради това, предприехме всички необходими действия и кабинетът на ТЕЛК в Петрич е факт“, посочи кандидатът за кмет Димитър Бръчков.

Структурата на ТЕЛК в Петрич ще спести разходи по пътуване до областния център – Благоевград от една страна, а от друга ще намали притеснението на пациентите. „Сега жителите на община Петрич трябва да знаят, че на място в града ни има звено на ТЕЛК. Осигурихме нужното помещение, договорихме експертното присъствие и това звено на ТЕЛК вече работи“, допълни Димитър Бръчков.

Пациентите от общината, които не могат да посетят кабинета на ТЕЛК в Петрич ще бъдат посещавани по домовете. Димитър Бръчков припомни също, че за четири години е инвестирано и в подобряване състоянието на сградата на болницата, чрез изпълнението на проекта за енергийна ефективност на стойност 600 хил лв.

„Освен ремонта на отделенията, успяхме да закупим нов, модерен рентгенов апарат, както и да поставим началото на иновативните методи в клетъчна терапия в отделение тук в сградата на болницата в Петрич“, каза Димитър Бръчков.

Ще се продължи с търсенето на възможности, както за поддържане на сградния фонд, така и за закупуването на необходимата модерна апаратура за работа. Ще се работи за привличането на нови специалисти, има подписани договори с млади лекари и студенти по медицина, които ще останат да работят в болницата.

Освен това, до няколко месеца чрез реализирането на проекта „Remote care“ ще се подобри превенцията и ранната диагностика на хората от отдалечените от административния център населени места. Ще бъде закупен напълно оборудван медицински мобилен кабинет, обслужван от мултидисциплинарен екип - общ лекар, медицинска сестра и социален работник.

„Няма да спираме! Ще работим за по-доброто здравеопазване, за по-добрите възнаграждения на медицинския персонал, за по-доброто обслужване!“, обобщи кандидатът за втори мандат кмет на община Петрич Димитър Бръчков.

Политическа публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още за: Д. Бръчков   ТЕЛК   Петрич   Още от: Политика

Принтирай статия
24 коментара
23 Октомври 2019 15:39 | нема смисъл
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

картотеката е в Благоевград, открай време окръжните болници държат тоя бизнес, и няма да пуснат кокъла, хората пак ще се разкарват, така че не може във всяка болница телкове да се правят


23 Октомври 2019 17:43 | Данчо
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

След изказването ти мистър Бръчков, че Бойко трябва да се смени какъв кмет ще си? По-голям и от премиера се правиш. В близкото бъдеще ще те заключат и гж знаеш, без значение дали ще си кмет.


23 Октомври 2019 19:15 | Мачката
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Хахахаааа


23 Октомври 2019 19:15 | .......
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

сБръчков... и.. габровският академик държат свещи.. набожни честни.. и... Абе.. ако имаше уред умомер- щеше да залепи стрелката на нула при тия свещари..
Герберасти


23 Октомври 2019 22:56 | Костадин Ацев
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Леле-леле какви телкове какви глупости поредните предизборни схеми на управляващи, болницата е в пълен хаос не функционира хората бягат кадрите бягат от общината заради бездействие те ТЕЛК-ове отварят и се бият в гърдите все едно космодрум са построили . Хора не се хващайте на предизборните им номера всичко е за замазване на очите болницата освен, че не работи се и разпада тоя ТЕЛК предизборен шантаж


23 Октомври 2019 23:01 | Петре - Благоевград
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Аве тебе след тия глупости къде наговори за Борисов мисля, че требва да те е срам да се покажеш .Изгубил си доверието на партията си псува Борисов в оня разговор пред всички, разбрахме те какъв си долен и подмолен изгубил доверието в партията, какво доверие какъв кандидат кмет си какво доверие чакаш от хората. Искал да сваля Борисов тцтцтц жалко Бръчков жалко! Не замазвай очите на гражданите в Петрич с тия измислени телкове а вземи се оттегли, това е най-достойното нещо след скандала който забърка с искането ти да свалиш Борисов.


23 Октомври 2019 23:05 | Радослав Игнатов
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

ахахахахахи 4 години мандат не си мръдна пръста за болницата ни остави я да се разпадне пред очите ти. Пред очите ти ни избягяхя от града кадрите няма при кой да се прегледаме от това некадърно отношение към болницата. Най-голямата болница на югозапада фалира и се разпадна пред погледа ти, моля те не ни замазвай очите предизборно с тея ТЕЛКОВЕ знаем, че ти пука на тебе и хайката ти как само да изполвате общината за личен порфейл и облаги


23 Октомври 2019 23:50 | Исмет Андонов
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Я тва не е ли курвата къде бачкаше в Албания Тони Янчева тцтцтц до дек стигнахме


24 Октомври 2019 00:31 | Отвратен
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Много прост и завистлив народ пише тука. Това е добре за болните хора


24 Октомври 2019 08:38 | вмро
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Колега, човек сам какво си направи, цяло село не може да му направи. Браво, че най сетне ни разясни как стоят нещата във вашата партия и кой трябва да слезе от влака. Не мога да разбера Ил. Попова май не е зам. кмет по повода който сте се събрали, а е там, Рилка Филипова е една, юристка, а открива учебни години в училище което учат цялата рода, в младежки дом където също са децата й. Всеки прави това което не му е работа. Дали ние знаехме коя е юристката на Илиев, Чопаков, Д-р Илиев. Кмете, как ще застанеш срещу бащицата Бойко... както го наричаш, как ще го погледнеш в очите, как ще му искаш пари????


24 Октомври 2019 08:43 | З.Костова
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Мили съграждани, чух записа на нашия кмет и видях, какъв страх изпитват хората. Две, три харесвания, а всички говорите срещу него. Браво страхливци, всеки си пази хляба.


24 Октомври 2019 08:49 | Рупанов
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Аз не съм страхлив и заставам с името. Какво ви пречи Рилка нека момичката да се издига на другите избори ки гласуваме за нея ако се кандидатира за кмет. Красива умна коя може да се мери с нея. татко и правил заря ми ки прав това му е работата. Ех колко сте злобни само.


24 Октомври 2019 08:52 | Симо
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ай бегай се скрии ве тва ако е красива преставам си женати каква е а за умна да не говорим. ако е умна нема да е жена на то.


24 Октомври 2019 08:56 | Запро
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

кмето много умно гледа нещо Киро от Сандански нема ли да му се обиди за това що говоре за него, Томислав Дончев, Бойко борисов. леле мале като знам какво е Борисов що ли ки спретне.


24 Октомври 2019 08:57 | Симо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

нека минат изборите и ки вииме


24 Октомври 2019 09:01 | Малина
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

От всичко което разбрах като слушах записа е че кмета е предаден от вътрешен човек, човек на който има доверие. Кмете по умните са казали пази се от приятелите от враговете сам ще се пазя.


24 Октомври 2019 09:05 | Корчев
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ей стига пишейте ки ве изгонят от работа като директорката на гимназията. Само убави неща може. Той критикува премиера което нямам нищо против, а прави това което прави и той.


24 Октомври 2019 09:08 | bobi
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Рилка красива хахахахах абе рупанов ти кьорав ли си бе, то вук на нищо не прилича


24 Октомври 2019 10:04 | Ванчо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Някой може ли да ми каже какво е говорил Бръчков срещу Бойко.


24 Октомври 2019 10:26 | Петрич
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Браво за това добро дело което никой до сега не направи поздравления на кмета имаш нашата подкрепа


24 Октомври 2019 13:11 | пътник
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

искаме европейска АВТОГАРА. а не автогара още от комунистическо време разруха. ама една дупка не оправена в атогара ПЕТРИЧ срам и позор за огнян нч. АВТОГАРА. ТОЯ ЧОВЕК НЯМАЛИ ОЧИ ДА ПОГЛЕДНЕ. СРАМ СРАМ СРАМ.


24 Октомври 2019 13:58 | ОЧЕВИДЕЦ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Не станахте ли достатъчно смешни с тези ваши снимки? Какви са тези фотографии напоследък не мога да разбера въобще? Какво искате да покажете с тях не става ясно, но вие изпитвате сигурно огромно удодвлетворение, че сте се снимали.


14 Юли 2020 19:23 | Иванка
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Иванка Галева
[email protected] com


14 Юли 2020 19:23 | Иванка
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

96Q4+XW Петрич
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар