Димитър Бръчков: Ще продължим да защитаваме инвестиции за пътната инфраструктура на община Петрич

21 октомври 2019 20:55   8 коментара   6983 прочита


В този мандат на управление на община Петрич се работи по нова методика за благоустрояването на пътната инфраструктура.

„Предвид амортизацията на водопроводната мрежа приоритетно започваме с подмяна на остарелите тръби, за да стигнем до полагането на новата асфалтова настилка и най-важното да има дългосрочност в експлоатацията“, каза кандидатът за кмет Димитър Бръчков. Той припомни, че за град Петрич са реализирани два защитени проекта пред МРРБ за подмяна на водопроводи и цялостно асфалтиране на девет улици в град Петрич - ул.“Пейо Яворов“, ул. „Яне Сандански“, ул. „Васил Кънчев“, ул. „Демир Хисар“, ул. „Кочо Мавродиев“, ул. „Тетово“, ул. „Капитан Джингаров“, ул. „Стоян Търнаджиев“ и ул. „Екзарх Йосиф“. Освен тях има положена нова асфалтова настилка върху още четири критични улици.

С финансирането от МРРБ и със собствени бюджетни средства са подменени над 6 000 линейни метра стари етернитови водопроводи. Новият асфалт в град Петрич за мандата е 3, 4 км. „Обективната действителност е, че подобно цялостно полагане на нов асфалт по улици в града не е правено поне за последните 10 години“, посочи кандидатът за втори мандат кмет Димитър Бръчков.

През този мандат с общински средства са бетонирани също улици и в 16 села, което отчита над 6 300 метра подобрена улична мрежа в селата. В шест села е положена нова асфалтова настилка, общо - 4 470 метра. „Ще работим с ясна визия и целенасоченост в тази посока в града и селата на община Петрич“, обобщи Димитър Бръчков.

Политическа публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление

8 коментара
21 Октомври 2019 21:20 | Roki
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Сега ще те нагласи бойко ама то ти си направи кинтите може да ходиш да почиваш


21 Октомври 2019 21:59 | Бръчков
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Не ми вярвайте, не съм на себе си, аз съм зависим.


21 Октомври 2019 22:02 | Търнарова
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Гласувайте за мен, ама моля да си платите, парите са за герб не за мен лично.


21 Октомври 2019 23:03 | Вити
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Върти се запис у фейсбук на БРЪЧКОВ КЪДЕТО КАЗВА ЧЕ БОЙКО ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНИ! и още един куп изцепки! НеЗнам какви пари и от кого ще търси Бръчков. Явно няма да е от БОЙКО!


22 Октомври 2019 08:24 | Данчо
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

преди малко и аз го чух. тоо бръчков ного си е повервал:))) май май бойко него ще смени скоро време или ще му задейства ДАНС както направи с михайлов.


22 Октомври 2019 10:02 | избирател
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

А тротоарите кога ще ги поправиш? Знаеш ли колко нещастни случая има по тези изпотрошени тротоари, но на теб и на депутата ни измислен не ви интересува ?Улиците както са добре така и пак ще зейнат дупки до зимата


22 Октомври 2019 11:49 | пътник
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ПЕТРИЧ ИМА ГОЛЯМА НУЖДА ОТ АВТОГАРА, НЕ ДА ВИСИМ НА БЕЛА СТИЛ, В ПОНЕДЕЛНИК ИДВА СТУД, ОТИВАМЕ НА ЗИМА, ДА МРЪЗНЕМ ЛИ,


22 Октомври 2019 12:47 | Кьовеши
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Почвам март месец от гр. Петрич, много ми харесва едно момченце май е кандидат за кмет от герб. Ще му обърна специално внимание.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар