Димитър Бръчков: Подобряваме и ще продължим да подобряваме условията в пенсионерските клубове

11 октомври 2019 10:03   3 коментара   6234 прочита


Подобряваме и ще продължим да подобряваме условията в пенсионерските клубове. Това отчете след откриването на новия пенсионерски клуб в ж.к. „Самуил“ кандидатът за кмет Димитър Бръчков. Той добави, че през изминалите четири години неговият екип е работил целенасочено за по-добрите условия в клубовете на пенсионера. Извървяна е цялата процедура за помещение в кв. „Виздол“, което да бъде клуб на пенсионера. Вече има дадено разрешение от страна на Министерство на образованието и до два месеца клубът на пенсионера в този квартал ще бъде готов.

Димитър Бръчков поднесе извинение на хората от квартала за забавянето, заради по-дългите процедури и благодари за подкрепата на депутата Георги Динев и директора на ПГИТ „Проф.д-р Асен Златаров“ инж. Светла Данаилова. „Локацията на самия клуб и неговата функционалност като база, както в града, така и по селата са особено важни. През този мандат се радвам да отчета, че изцяло със собствени средства като Община сме извършили ремонти в съществуващите клубове на пенсионера и сме създали такива, където няма.

Въведохме в експлоатация пенсионерския клуб в село Старчево, направихме нов в село Кърналово, защото досегашният беше в частна сграда и имаше реална опасност възрастните хора от четвъртото по големина село в общината ни да останат без клуб на пенсионера, открихме клуб на пенсионера и в село Кавракирово, където нямаше. Ремонтирахме основно пенсионерските клубове в кварталите на града, имаме напълно завършен нов клуб на пенсионера сега и в квартал „Самуил““, посочи Димитър Бръчков. Допълни, че хората в пенсионна възраст могат да разчитат на подкрепа и в бъдеще.

Кандидатът за втори мандат кмет Димитър Бръчков припомни, че нови помещения са осигурени през този мандат също за клуба на слепите, клуба на глухите и организацията на инвалидите в община Петрич, които преди това са били в компрометирана сграда. „Израстването в нравствено отношение на нашето общество се оценява до голяма степен от отношението към хората в неравностойно положение и към хората в пенсионна възраст. Ще продължим в тази посока“, обобщи Димитър Бръчков.

П. Попов

Политическа публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление

3 коментара
11 Октомври 2019 12:03 | bobi
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

хаххахах гнусно нещо е това политиката, ама гнусотиите нямат достоинство и най безочливо продължават да лъжат хората, най интерестното е че още им се връзват на лъжливите обещания ;0)))) 00)))


11 Октомври 2019 23:54 | Стефанов
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Защо не направят публичен регистър на обещанията, които правят политиците - например, обещано на дата х, да се направи до дата игрек. Надлежно да се запише и постави на видно място/може и в интернет/. И така със всички обещания. И когато изтече срока, а обещанието не е изпълнено поне хората да знаят кой е лъжльото. Идеята е на лъжци да не се вярва па дори и да са "елита на нацията".


13 Октомври 2019 17:49 | Комита
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Оставка апаш




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар