Депутатът от Петрич Стоян Божинов положи клетва като народен представител

15 ноември 2019 12:21   6 коментара   11750 прочита


Депутатът от Петрич Стоян Божинов положи клетва като народен представител от ПГ на „Обединени патриоти“. Той заема мястото на Атанас Стоянов, който бе избран за кмет на община Сандански. Интересите на Петрич и региона, в Народното събрание ще представляват Георги Динев от ГЕРБ и Божинов, който бе и съветник в местния парламент.

К. Тодоров


Още от: Политика

Принтирай статия
6 коментара
15 Ноември 2019 13:04 | ЙЙЙ
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

БРАВО ДА МУ Е ЧЕСТИТО..... НО СЕГА ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ ДОПРИНЕСЕ ЗА НАШИЯ ГРАД. ДИНЕВ ДО ТОЗИ МОМЕНТ НЕ НАПРАВИ НИЩО..... ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМЕ.


15 Ноември 2019 13:22 | Истината
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Божинов се е доказал и ще допринесе много за региона.


15 Ноември 2019 21:32 | Стефанов
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Въпроса не е че е станал, а защо е станал депутат? Защото друг депутат стана кмет и се отказа да е депутат. Само от този факт съдете кое е по-престижно - кмет на треторазрадня община или депутат в най-важния/уж/ орган на държавата - Парлламента. Истината е следната - всеки се стреми не към законодателство, а там където се въртят реални пари - министерства, агенции, общини. Там са обществените поръчки, там са комисионните, там са далаверите, там са печалбите/лични разбира се/. И не случайно маса депутати се опитаха, а много и станаха кметове, отказвайки се от жълтите павета, безпллатни коли и шофьори и ред други благинки. Само и само да станат кметове, управляващи бюджет, давайки поръчки за милиони и печелейки също милиони. Така че, мисля си доколко сме наистина парламентарна република, доколко сме демокрация и как я разбираме. Може би някой талантлив драматург е време да напише "Криворазбраната демокрация"?


15 Ноември 2019 23:39 | Dimitar Ivanov
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Стоян Божинов, много неграмотен ми идваш за депутат.


16 Ноември 2019 11:15 | Илия
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Да се учи и да му е честито


16 Ноември 2019 13:28 | До г-н Стефанов:
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Напълно си прав, за което имаш моята подкрепа. За пример Банско: Икономовият господин едно време неговият кум, г-н Краваров /Бог да му прости/, го направи депутат. На половината на мандата си, Икономов се сети, че по-добре ще е да стане кмет на Банско отколкото да си "губи времето" в Парламента. Взе че напрегна мишци и не без подкрепата на "великата" партия ГЕРБ, седна в кметския стол. Та цели два мандата, защото се осра в златните бидета и не можа да потрети. Обикновена история-не помага на самозабравилите се. Разбира се, че това не беше му единствено прегрешение...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар