Депутатът Мая Манолова прогнозира: Следващият кмет на Бобов дол ще е червен

15 юни 2010 00:02   4 коментара   10353 прочита
М. Манолова
М. Манолова


М. Манолова

Следващият кмет на Бобов дол ще бъде червен, независимо как се казва той, категорична бе депутатът от БСП от Кюстендилска област Мая Манолова. Моите съпартийци от община Бобов дол нека критикуват партийните ни опоненти в миньорската община, а не мен, каза тя по повод декларацията на 50 членове на БСП от общинската партийна организация в града.

Няма нужда да се изпращат писма до “Позитано 20” и от медийни изяви. Никъде и по никакъв повод не съм споменавала имената на Йорданка Каленичкова, екскмета на Бобов дол, и на Валери Радлев. Надявам се занапред отношенията ни с бобовдолските ми съпартийци да се изгладят и да работим заедно за столетницата, заключи Манолова.


Още за: М. Манолова   прогноза   кмет   Още от: Политика

Принтирай статия
4 коментара
15 Юни 2010 11:47 | познавач
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

тая да вземе да се скрие.такива като нея теоретици провалиха и тепърва ще ликвидират светлите идеали на комунистическата идея.


15 Юни 2010 13:15 | Леля Генка
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Мая,Мая!Стига идеализъм,мойто момиче.Прекрасна е тази партия като идея,но за нещастие е много опорочена и то от дребни играчи.Лявата идея в България е в положението на любим,но прокажен човек - всички го обичат,но никой не се решава да помисли дори да го приближи.


15 Юни 2010 21:09 | !!!
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ВРЕМЕ Е БСП ДА СИ ИЗХВЪРЛИ БОКЛУКА ЗА ДА НЕ ИЗХВЪРЛИ БОКЛУКА НЕЯ!


16 Юни 2010 18:04 | антикомунист
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

а бе тази не спира да бръщолеви простотии по медиите.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар