Депутатът Ил. Тодоров: Случи се най-хубавото за България нещо в последните 25 години, парламентът прие мораториума върху продажбата на земя на чужденци

22 октомври 2013 19:27   16 коментара   13724 прочита


Днес българският парламент показа, че може да работи в интерес на народа и родината си, това заяви преди минути депутатът от Атака Илиян Тодоров. "Бе приет с мнозинство мораториум върху продажбата на българска земя на чужденци, предложението, което бе изцяло на партия Атака бе подкрепено от ГЕРБ и БСП, за което ние от Атака благодарим на колегите депутати. Единствената партия, която се обяви категорично против мораториума бе ДПС, с това етническата партия показа, че не мисли за България и нейните хора, а защитава интересите на турски фирми и физически лица с намерения да изкупуват земите ни от 1 януари 2014 г. Наричам днешната работа на парламента повече от успешна, защото това, което се случи днес е най-хубавото нещо, което се е случвало на България в последните 25 години, каза депутатът

С. Петрова

16 коментара
22 Октомври 2013 20:57 | за земята
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

поздравления -това е най-важното


22 Октомври 2013 23:16 | 1234567890
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

до струма. сом
защо не триете този със случея петрич. писна ни под всяка статия, ни вклин ни в ръкав, да виждаме този идиотски проблем. поставете изискване под всяка статия да се пишат коментари само за статията и такива идиоти като този ги махаите веднага както и хората които не уважават българския език и пишат с някакви латински буламачи


23 Октомври 2013 00:24 | Митко
Оценка:
-4
 (
18
 гласа)

Браво г-н Тодоров, гордеем се с Атака и това, че отново печелите доверие, след като всичката помия беше излята върху АТАКА. Браво на АТАКА. Показахте, че не сте коалиция ДПС ( както много болни мозъци говорят и мислят дори и вярват). Продължавайте така и по на дистанция от партиите, дори и от ГЕРБ. :)


23 Октомври 2013 05:21 | за МИТКО !!
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

КАКВО НАПРАВИ АТАКА ЗА ТАЗИ ЯВНА КРАЖБА В ПЕТРИЧ ! НИЩО САМО МОАБЕТИ !ЗА ИЗМАМИШ ДЪРЖАВАТА В ЧАСТНОСТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОСЪДИЕТО И НИЩО ДА НЕ ПОСЛЕДВА ...ЕБГТИ ДЪРЖАВАТА ! САМО ЛАЕНЕ ....И ЛАПАНЕ И КРАЖБИ -КЪДЕ Е АТАКА ДА НАПРАВИ ЕДИН МИТИНГ В ПЕТРИЧ ПРЕД РАЙОННА ПРОКУРАТУРА - ЗАЩО ОЩЕ НЯМА ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ ПО ТОЗИ СЛУЧАЙ ! ТОВА ОСВЕН КРАЖБА Е И ПОДИГРАВКА С ДЪРЖАВАТА .....КЪДЕ Е РОЛАТА НА АТАКА ....ПОНЕ ДА ПОСТАВИ В ДНЕВНИЯ РЕД НА КОМИСИЯТА ПО КОРУПЦИЯ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ТОЗИ СЛУЧАЙ - НО НЕ ГО ПРАВИ .....ЗАЩО ????? ОТГОВОРИ СИ САМ ....СИТЕ САЯ О КЮПА - ТИ НА МЕН, АЗ НА ТЕБ !


23 Октомври 2013 05:38 | за 1234567890
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

това са нашите пари - моите и твоите - до сега само се говори нищо не се прави ! защо се възмущаваш ?? вместо да се дигнем - това не е държава ! само кражби - безнаказани ! а и това е подигравка с държавага и защо до сега няма повдигнати обвинения .....


23 Октомври 2013 09:15 | 1
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

този индианец го показват вече на всеки 2 часа. по колко ли плаща?


23 Октомври 2013 17:55 | Иля Репин
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Господин Тодоров това не е победа, това е услуга на за г-жа Бориславова и сие, които ще изкупуват с мутрите си земята на безценица, след като няма реален пазар и конкуренция. А какъв е проблемът и пречката да купя на мое име земя с парите на Моше, Соломон, Асан или ДънТцян?


23 Октомври 2013 21:11 | Анти -герберас
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Абе, нали според герберасите имаше коалиция между Атака и ДПС? А също, че Сидеров е взел от ДПС 10 милиона?! Нещо не ми се връзва. Ако беше вярно- Сидеров трябваше да гласува за продажба на земята на турците?!


25 Октомври 2013 01:09 | херата
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Ей Болна тикво!..... Не взимай отношение от неща, който не те засягат!... боли те оная работа за Земята, Точно вие Лекета долни, колко Народ излъгахте! Предатели, заедно сте в момента с ДПС!!!!!


25 Октомври 2013 01:33 | !!!!!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Защо Комисията по конфликт на интереси не провери дейността на главния архитект на Община Сандански и свързаните с нея фирми.
Да се провери какви проекти минават през общината, кои фирми са ги изготвили - тези фирми какви данъци са платили. Прублична тайна, че на ІV етаж кипи трескава неправомерна проектанска дейност под ръководството на гл. архитект-тия хора просто не си гледат служебните задължения. Неправомерно се използват чужди печати и представители на частни фирми работят в службата . От там идва и това кьораво подписване на явно завишени сметки. Явно тия хора се използват само за подписване и от там при евентуален пробив в системата за грабеж и разпределяне на откраднатото-тия хора да отидат първо в следствието, после в прокуратурата, а от там в съда и може и в затвора, а кукловодите ще се отидат да си управляват заграбеното и да раздават акъли!!! Докога община Сандански ще е зона свободна за прилагането на всякакви корупционни практики !!! Докога


25 Октомври 2013 01:34 | !
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Конфликт на интереси на работното място се поражда тогава, когато даден служител има конкурентни интереси или обвързаности, които са в конфликт или потенциално биха могли да бъдат в конфликт с интересите на настоящия му работодател. Пример за такъв конфликт е, ако служителят има частна фирма със същия предмет на дейност, като тази на официалния му работодател.


25 Октомври 2013 02:39 | Гоце
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Абе тоя таман го забравиче че е депута и вземе та се обади с некоя простотия. Гласуваха нещо, което сега бързичко и срамежливо ще им се наложи да прегласуват. Тогявя ще го питам тоя пуяк какви ще ги дъвче. И да спре да си плаща това политическо недоразумение за да ни занимава с тъпата си активност- на никой не му дреме нито за него, нито за тъпата му партия--До шията са в боклуци. Да се скрие Илиянчо в катуна, откъдето е изпълзял


26 Октомври 2013 14:22 | !!!!!
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

"Само на 500 метра по въздушна линия от "Интерхотел Сандански", и 200 - от новия пазар, нечистотиите плуват по нашата улица, деца се разболяват от хепатит и чревни инфекции. Така е от години, пускали сме жалби - никаква реакция от властите. Невъзможно е да отворим прозорците, особено през лятото е ад. Ще пламне епидемия в училищата, деца от нашия квартал има във всяко от тях", така може да се обобщи казаното от хората, които живеят в горната част на улица "Ильо Войвода", Сандански. По цялото протежение на широката пътека, която носи името на гордия хайдутин, се носи непоносима смрад от гнусотиите, които се стичат от къщите, построени на близкия отсрещен скат. Той е постлан на няколко места и от дебели пелени отпадъци. И роми, и българи, а всички те живеят в мир и разбирателство в кварталчето, са страшно гневни от бездействието на властит


29 Октомври 2013 13:29 | !!!!!!!!!!
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Този дори не знае какво е гласувал! Пази боже... Няма гласуван мораториум, тъпчо, а предложение до министерски съвет да вземе мерки ... относно продажбата на земя на чужденци... Само заблуждавате народеца... дано не се хванат много хора като преди изборите-минимална заплата-1000 лв., а пенсиите-500лв! Безобразници!!!!!


31 Октомври 2013 10:57 | Васко
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Този другар не само гласува, но и говори глупости! Ето ви решението на НС:
РЕШЕНИЕ

за налагане на мораториум върху придобиването на право на собственост върху земя на територията на Република България от страна на чужденци и чуждестранни юридически лица до 1 януари 2020 г.

Народното събрание на основание чл. 86, ал. 1 от Конституцията на Република България

РЕШИ:

Възлага на Министерския съвет да приеме всички необходими действия и актове по обявяване на мораториум върху придобиването на право на собственост върху земя на територията на Република България от страна на чужденци и чуждестранни юридически лица до 1 януари 2020 г.

Решението е прието от 42-то Народно събрание на 22 октомври 2013 г. и е подпечатано с официалния печат на Народното събрание.

Председател на Народното събрание: Михаил Миков
Някъде да видяхте да пише, че мораториума е удължен до 2020 година? НС просто възложи на МС да приеме всички необходими стъпки и актове по обявяване ра мораториума.


31 Октомври 2013 10:59 | Васко
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Самото обявяване на мораториум предстои, според текста на решението в бъдеще, след като бъдат придприети необходимите стъпки.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар