Декларация на ЕКИП: Против сме бизнес съдружието Р. Тасков-Д. Урдев да приватизира ОбС

26 септември 2009 00:20   11 коментара   17780 прочита
Вл. Елезов
Вл. Елезов


Вл. Елезов

Гражданското сдружение ЕКИП вчера се обяви срещу кандидатурата на Радослав Тасков от Граждански съвет за Благоевград за член на председателския съвет на ОбС на мястото на адвокат Албина Анева. Рокадата е включена за гласуване на днешната сесия на местния парламент. От ЕКИП, чийто представител в ОбС от групата на Коалиция за България е Владимир Елезов, огласиха следната декларация:
Категорично се противопоставяме на опитите ОбС - Благоевград да бъде поставен под зависимостта на бизнес интересите на няколко общински съветници. Основание за това съмнение ни дава включеното в дневния ред предложение от Радослав Тасков. Под благовидния предлог, че се попълват комисии, той се самопредлага за член на председателския съвет, нещо, което историята на ОбС не помни. Питаме какво налага това, какви са основанията на г-н Тасков да твърди, че липсва координация. За каква координация иде реч - може би между него, съдружника му Димитър Урдев, също член на председателския съвет, и областния лидер на ГЕРБ К. Хаджигаев?
ЕКИП е единствената структура на гражданското общество, реално представена в ОбС - Благоевград, затова считаме за свое задължение да алармираме благоевградската общественост, че е в ход опит за приватизиране на местния парламент и превръщането му в орган за удовлетворяване на тесни бизнес интереси. Не е ли конфликт на интереси стремежът в органа, който определя дневния ред на ОбС, да влязат бизнес съдружници, питат от ЕКИП.


Още за: декларация   ОбС   Р. Тасков   Още от: Политика

Принтирай статия
11 коментара
26 Септември 2009 09:00 | не бе
Оценка:
4
 (
20
 гласа)

не бе ! - нали тасков беше атака , па беше сдс , па беше герб , па беше не/зависим, па ... па... па...- па що ли не беше само да е до властта и да скубе по 4000 евро наем от общинска собственост - кмете нали щеше да си прибереш магазина на главната улица ! Избрахме си мизерници да ни управляват , никой не ни е крив.


26 Септември 2009 09:09 | мила
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

Избрахме си мизерници защото сме мизерен народ.Тасков беше и при Причкапов за изборите преди две години , и при Бойко Борисов , който го изхвърли от кметска кандидатура на ГЕРБ и сега влиза чрез Хаджигаев през задния вход . Три пъти загуби кметски избори - а беше председател на общината компромисно и сега пак иска това !


26 Септември 2009 09:36 | Фулвио Коловати
Оценка:
-3
 (
25
 гласа)

Само си помислете кои бяха на втория тур на местните избори в Благоевград преди две години. Сами можете да си направите извод какви хора живеят в тази община.


26 Септември 2009 14:59 | ООД
Оценка:
20
 (
30
 гласа)

Тва за ООДто е яко. И днеска опасенията на момчето се оправдаха. Честита ни частна община на Венци Мишката и Герб.


27 Септември 2009 05:21 | БГ
Оценка:
7
 (
39
 гласа)

Съжалявам много но : Тасков да гние окован в зимник скоро !!!
Крайно време е палячовщината да спре за Бога!
Хора осъзнайте се!!!!
Ако джумалии уважават себе си да го линчуват и изхвърлат от общината!!!!
Вън подлого мръсна ти си срам за града! Проститутко колко партии смени?!!!!!
Мазен кастрат!!!
ВНИМАВАЙ !!!!


27 Септември 2009 16:25 | меси
Оценка:
-2
 (
40
 гласа)

Радослав Тасков е срам за хората,които са гласували за него.Анева и Зашев са интелигентни, няма да клъвнат и да станат слуги на мишката,като Урдев и Косьо. Сега са неудобни и затова са тази смени.Време е хората да се вдигнат и да изметът тези измекяри от общината.Бойко Борисов трябва веднага да смени Хаджигаев,защтото ГЕРБ ще бъде намразен от хората в града.


27 Септември 2009 19:49 | гласувал
Оценка:
-5
 (
23
 гласа)

последните коментари са срам за тези които ги пишат.откъде тази злоба бе хора.осъзнайте се .какво толкова е направил този човек.не знам заяо го мразите но имам чувството че зашев и анева са ги писали.не е нормално толкова злоба тя ще ви унищожи


27 Септември 2009 22:08 | advokat
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

Наистина последните коментари са срамни,но не мисля,че техни автори са Анева и Зашев.Със сигурност за Анева знам че хич не и пука и докато траеше цялото това шоу по нейната смяна тя си беше на дела в съда.


27 Септември 2009 23:20 | запознат
Оценка:
-8
 (
24
 гласа)

авторите на тези злобни и гнусни коментари са тези младежи от екип вещо напътствани от пи-арката на кмета люба спириева.тая жена е изтъкана от злоба и комплекси.з голямо съжаление успя да отрови цялата община.струма моля ви проверете кой е кмета всъщност.защото люба дерибейства и дава заповеди които въобще не са от нейната компетентност,а ние сме длъвни да изпълняваме


28 Септември 2009 11:50 | до запознатия
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

На младежите от ЕКИП по една тутурутка за здраве да им врътнеш. Некой освен тях осмели ли се да разкрие далаверата, поименно назовавайки участниците. А Спириева не може да ги гледа- що не я питаш. Запознат клоун.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар