Даниела Савеклиева: Вие сте събирателен образ на Нео, защото сте извън матрицата

14 декември 2013 16:04   10 коментара   8537 прочита


Вие сте събирателен образ на Нео, защото сте извън матрицата. Така се обърна областният координатор на ПП ГЕРБ за Пиринско и депутат Даниела Савеклиева към младежите от партията, които днес са в Сандански на традиционния зимен университет.

„Вие сте нашият активен коректив и генератор на идеи, чрез които не само да подсилим

Партията, но и заедно да правим добри политики“, каза още Савеклиева на откриването на петия зимен университет под надслов „Успехът в България – мисията възможна“.

 

Тя подчерта, че в ГЕРБ са доказали, че ценят креативността и творческо мислене на младите хора. „Заедно можем да намерим решение на проблемите затова съм убедена, че за вас успехът в България е мисия възможна“, подчерта Савеклиева. „Такива срещи ще ви дадат възможност да намерите отговори на много от въпросите, които ви вълнуват. Защото на тях ще ви отговорят компетентно“, каза още депутат Савеклиева. Тя използва възможността да честити на младите хора в ГЕРБ настъпващите коледни и новогодишни празници и да им пожелае успешна нова година.

 

Б. Владимирова

10 коментара
14 Декември 2013 17:05 | ДОКТОРА
Оценка:
15
 (
47
 гласа)

БОКЛУКА КАСИЕРКА И БРУТАЛНИЯ УБИЕЦ БУДА, С КЪРВАВИ ПАРИ, ПРАВЯТ ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА В САНДАНСКИ С УРОДЛИВАТА ЧАСТ НА БАНДАТА ГРОБ ОТ РЕГИОНА !!!БОКЛУК ДО БОКЛУКА, МИЛА МАЙНО ЛЕ, ЛОЧАТ КРЪВ НАРОДНА, НАЧЕЛО С БАШ УБИЕЦА И КРАДЕЦА ДУШМАНИН, МИЛА МАЙНО ЛЕ И!!!! НОВИ ЗЛИНИ ЗАМИСЛЯТ, РОД И РОДИНА ДА ИЗТЪРГУВАТ, НОВО РОБСТВО ПО ЖЕСТОКО ОТ ПРЕДИШНОТО ПОЖАРНИКАРСКО ДА НАЛОЖАТ, ВСИЧКО КАДЪРНО И УЧЕНО ДА ИЗТРЕБЯТ, МРАК И ТЕРОР НАД СТРАНАТА ДА НАЛОЖАТ, ДА НАЛОЖАТ И ПОСЛЕДНАТА КАПКА КРЪВ НАРОДНА ДА ИЗПИЯТ !!!


14 Декември 2013 17:18 | минерва
Оценка:
23
 (
45
 гласа)

това недоразумение с очилата и с празния поглед нека да обясни как така младежите избраха за будител един от най-ортодоксалните комунисти, да не говорим за останалите поразии, които отвратиха доста свестни хора от партията и напуснаха именно заради посредствеността и наглостта на тази персона.... и на наглите комсомолчета от младежкото ГЕРБ в града ни...


14 Декември 2013 17:33 | долу бсп
Оценка:
-10
 (
44
 гласа)

злобни платени червени драскачи. ходете си


14 Декември 2013 17:35 | жена
Оценка:
-18
 (
44
 гласа)

очевидно е че некои мъже не могат да преживеят факта че една жена може да е и хубава и умна и спешна. браво на двете момичета до г-н Борисов, продължавайте все така.


15 Декември 2013 07:13 | Агент 007
Оценка:
16
 (
24
 гласа)

О КАКЪВ БОГАТ НАБОР ОТ ИЗРАЗНИ СРЕДСТВА, КАКВА РИТОРИКА, БОГАТ РЕЧНИК! И КАКВО ЩЕ РЕЧЕ НЕО? ТЕРМИН ОТ КАСИЕРСТВОТО?


15 Декември 2013 08:01 | зорко око
Оценка:
10
 (
24
 гласа)

Очилата кобро, от къде на къде именно ти говориш за морал иуправление, именно ти си в НС благодарение на задника си. Интересно като изчезнете на кой ли ще се наденеш.


16 Декември 2013 08:49 | 1!!!!
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

В Сандански няма политически партии. Има само А. Тотев и икономически интереси.


16 Декември 2013 13:00 | До Доктора
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

ДОКТОРЕ, КРАЙНО ВРЕМЕ ТИ Е ДА ПОСЕТИШ ДИСПАНСЕРА В БЛАГОЕВГРАД, А ОТТАМ НАПРАВО ЗА ХЪРСОВО!!!
Тия комуняги май разчитат на слабата ни памет. А бе забравихте ли колко народ погубихте без съд и присъда, и сега ви се иска ама не можете. Спрете да наричате другите убийци и си почистете двора от такива доктори. Смешници


16 Декември 2013 20:26 | НЕОбразован бивш фен
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

"Вие сте събирателен образ на Нео"риентираните, НЕОсъзнати НЕОкомунисти, НЕОбмислящи това, на какви НЕОтоталитаристи сте НЕОклакьори!


30 Декември 2013 22:25 | 8ерно
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

До Доктора
Оценка:
-1
(
5
гласа)

ДОКТОРЕ, КРАЙНО ВРЕМЕ ТИ Е ДА ПОСЕТИШ ДИСПАНСЕРА В БЛАГОЕВГРАД, А ОТТАМ НАПРАВО ЗА ХЪРСОВО!!!
Тия комуняги май разчитат на слабата ни памет. А бе забравихте ли колко народ погубихте без съд и присъда, и сега ви се иска ама не можете. Спрете да наричате другите убийци и си почистете двора от такива доктори. Смешници. Ааа може и у студената вода по ке му е близко




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар