Даниела Савеклиева в Белица: ГЕРБ е единствената партия, която е направила толкова много за хората

06 март 2017 14:48   27 коментара   9289 прочита


ГЕРБ е единствената партия, която, след като е била в управление е направила толкова много. Затова и хората са критични към нас, защото магистрали, пътища, уютни детски градини и училища, спортни зали за децата им се полагат по право, трябва да ги имат, но никой преди нас не ги направи. Хората свикнаха след управление на ГЕРБ да има видими резултати, сега даваме реални решения за нерешените през прехода проблеми. Това заяви областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и втора в листата на партията за Първи многомандатен избирателен район Даниела Савеклиева на среща с избиратели от община Белица. Тя подчерта, че програмата на партията за нов управленски мандат надгражда постигнатото до момента и всичко, което се предлага е на базата на точни финансови разчети, без да се подлага под съмнение стабилността на държавата.

„Предвиденото увеличение на учителските заплати няма да разклати системата. Стабилната икономическа среда по време на управлението на втория кабинет на премиера Бойко Борисов дава възможности за увеличаване на средната работна заплата за страната, която в края на мандата да достигне 1500 лв. Минималната работна заплата, без да се създава напрежение на пазара на труда, също ще нарасне и ще достигне 650 лв.”, каза още Савеклиева.

На въпрос защо ГЕРБ не обещава увеличение на пенсиите втората в листата коментира, че за пенсионната система е изключително опасно да се реализират обещаваните от опонентите на ГЕРБ минимални пенсии в размер на 300 лв. или 600 лв. „В момента дефицитът в НОИ е над 4 млрд. лева и не трябва да се допуска нарушаване на пенсионния модел. Затова трябва точно да се планира какво може да бъде постигнато предвид финансовите параметри на държавата. Ние предвиждаме актуализация на пенсиите, но без да се увеличи дефицитът“, уточни Даниела Савеклиева.

По време на срещата бяха коментирани и мерките в образованието, които предвижда ГЕРБ. „Ще обвържем образованието с потребностите на бизнеса, за това какви специалисти, а и не само, са необходими, за да намалим безработицата сред младите хора. За мен и досега като народен представител в 42-то и 43-тото народно събрание е било приоритет да подкрепям исканията на университетите от Благоевград. Това ще остане мой приоритет, ако бъда избарана и ще подкрепям всички мерки в сферата на висшето образование. Благоевград е образователен център и е важно доброто функциониране на висшите учебни заведения”, уточни Савеклиева.

Хората от Белица сигнализираха, че общинският кмет продължава да използва програмите за временна заетост, за да назначава близки до ДПС и да упражнява натиск върху тях и за сериозни нарушения при управлението на общинските гори.

Общинският ръководител на ГЕРБ в Белица Иван Стойчев бе категоричен, че ГЕРБ е единствената алтернатива на ДПС в региона, а партията вече има сериозни позиции в местния парламент с трима общински съветници, които остро реагират при опити да се заобикаля законодателството. „Предстоящите избори за народни представители са изключително важни, трябва да гласуваме с разум. Най-доброто за България е ГЕРБ, затова изберете №11 в бюлетината”, призова Иван Стойчев.



*Предизборна публикация

27 коментара
06 Март 2017 15:07 | Видно
Оценка:
40
 (
46
 гласа)

Как не ви е срам само да се хвалите?! Кажете какво не направихте и #ЗАЩО? Защото окрадохте! Като всички други! Но най-много се хвалите! Няма да питаме #КОЙ! ЗНАЕМ! Защо натоварихте държавата с толкова милиарди заеми, защо не направихте нещо за по-добри заплати, по-добри пенсии... ЗАЩО? ЗАЩО? ЗАЩО? Защо чак сега гушнахте идеите на другите, чиито предложения преди не приемахте? Защо е таз жажда за власт като сами разправяте колко е трудно? ЗАЩОТО идват избори и трябва да се харесате на хората, а след това ви хваща амнезия!


06 Март 2017 15:08 | в изгнание
Оценка:
38
 (
44
 гласа)

Да много направихте, сега имам приятели и съученици по целият свят. Вече се срамувам да се нарека "ДЖУМАЛИЯ", щото не останахме, а тези които се наричат са от 10тина годи в този град. Жалко, много жалко!!!


06 Март 2017 15:19 | Опозиция
Оценка:
25
 (
31
 гласа)

Моля, моля! Горните не са прави! Прочетете внимателно! Сега ГЕРБ ще им отвори златна мина. В тоалетната на кмета! Да им е честито, а на Дани да благодарят още веднъж!


06 Март 2017 15:24 | Благоев Град,
Оценка:
33
 (
35
 гласа)

да ГЕРБ, е Единствената партия която зароби Гражданите кажи ти лично какво хубаво си направила зощото за лошото е явно набутахтени Кмет Крадлитков а сега се бутате и останалите крадлидковци в Парламента, като обикалияте села и Градове, и без срамно лъжете народа, но народа не толкова късопаметен, и щеви накаже ето им момента,


06 Март 2017 15:51 | 123
Оценка:
46
 (
48
 гласа)

НЕКА САВЕКЛИЕВА ДА КАЖЕ, КАТО ДЕПУТАТ ДВА МАНДАТА, С КАКВО Е ДОПРИНЕСЛА НЕЩО ЗА ОБЛАСТТА И ЗА БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ? ЕТО 5 НЕЩА ДА ИЗБРОИ . ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПРИНОС ЗА ИНВЕСТИЦИИ ? ЗА ЛОБИРАНЕ ПРЕД ВЪНШНИ ФИРМИ ЗА БИЗНЕС В РАЙОНА ? ЗА ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ ? ЗА ПАРИ ОТ ЕВРО ФОНДОВЕ И НАЦИОНАЛНИ ПРОГРАМИ . НЕКА ПОНЕ ЕДНО НЕЩО ДА КАЖЕ, ЧЕ ТЯ ИМА ЛИЧЕН ПРИНОС, ЧЕ АЗ НЕ СЕ СЕЩАМ ? ... НО МАЙЧЕ НЯМА ??? ИМА РАЗДАВАНЕ НА МАРТЕНИЦИ, ПОДНАСЯНЕ НА БУЛЧЕНСКИ БУКЕТИ НА ПАМЕТНИЦИ И ДРУГИ ПОКАЗНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ . ТОВА ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ ОТ РЕГИОНА, ЗА ТЕЗИ СПУСНАТИТЕ ПАРАШУТИСТИ ОТ СОФИЯ ТЯХ НЕ ГИ БРОЯ . ТЕ СА И КАТО ПРОСТИТУТКИ . ЕДИН МАНДАТ ОТ ТУКА, ДРУГИЯ ОТ ДРУГ РАЙОН . НЯМА НИЩО СВЪРШЕНО ОТ МЕСТНИТЕ ДЕПУТАТИ - КОМУНИСТИ, ГЕРБ И ДРУГАТА ПАСМИНА . САМО НАЗНАЧАВАНЕ НА НАШИТЕ ХОРА НА ДЪРЖАВНИ СЛУЖБИ И ЛАПАНИ НА ПАРИ ОТ КОМИСИОННИ НА ПРИЯТЕЛСКИ ФИРМИ. НИКОЙ НЕ МИСЛИ ЗА ХОРАТА. 25 ГОДИНИ ТОЗИ НАРОД Е ПОДЛОЖЕН НА ГЕНОЦИД. А УНГАРИЯ, ПОЛША, ЧЕХИЯ И ДРУГИ СА МНОГО НА ПРЕД ВЕЧЕ.


06 Март 2017 16:42 | оооо Я стига
Оценка:
35
 (
39
 гласа)

- ГЕРБ е единствената партия, която, след като е била в управление е направила толкова много. - Даа, той Бойко и държавата създаде и никой не е направил повече от него за България. Дори надмина и бай Тошо, но само по простотия с която ни залива ежедневно. А папагали като Савеклиева ги повтарят до втръсване.


06 Март 2017 16:52 | Кое направи ГЕРБ ?
Оценка:
30
 (
32
 гласа)

ГЕРБ е единствената партия, която е направила толкова много за хората - Даниелче - я ми посочи, Кое точно направи ГЕРБ ? Ама "нещото" да е заплатено на 100% от партия ГЕРБ - от партийната каса или от членовете на ГЕРБ. Или пък може би магистралите ги строихте само с ръчен труд на членове и симпатизанти на ГЕРБ ? Дай конкретен отговор - списък!


06 Март 2017 16:52 | Митко
Оценка:
31
 (
33
 гласа)

Гласувайте за ГРОБ и грозната Бети ще пасе козите на Белица и ще храни мечките !!!Грозната Бети обещава, Вие вярвайте, а след това се сърбете, там къде не Ви сърби !!


06 Март 2017 17:23 | учен
Оценка:
24
 (
26
 гласа)

Не са изненади обещанията на герберастите!? Те това само могат. Изненада са тези, които ги слушат със зяпнали уста, успокоителен е само фактът, че броят им намалява прогресивно, но... въпреки че коментарите над 90% са против тия решетарки, някой ги избира или резултатите са плод на покупко-продажба. А тази женица, чийто глас не чухме никога в парламента, сигурно разчита на вида си на грозната, може и тъпата, Бети.


06 Март 2017 17:50 | xyz
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

E да тези избори са заради гроб партия и не ги е срам оше да льжат простолюдието. ТА ПАЧАКОЛКО ПЬТИ СЕ ИСКАЗА ОТ ТРИБУНАТА НА НАРОДНОТО СЬБРАНИЕ


06 Март 2017 18:39 | До ГРОБЕРИТЕ
Оценка:
24
 (
26
 гласа)

Тия от ГРОБ изгониха всички млади и кадърни хора в чужбина, унищожиха, полицията, образованието и здравеопазването. Всички от ГРОБ в зотвора или в една обща дупка, която да се ползва за септична яма от целия народ.


06 Март 2017 18:42 | 001
Оценка:
27
 (
27
 гласа)

Празни обещания за пореден път, за да се уреди Даниелчето с още поне две години топло местенце. Бля-бля и прах в очите ни. Слушах я днес, и само разбрах КОЙ е грозната Бети.


06 Март 2017 19:45 | старогражданин
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Все още прожектора го насочва... Цветанов. Това е проблема на настоящите избори .А на следващите... Въпрос.


06 Март 2017 19:48 | беличанин
Оценка:
22
 (
22
 гласа)

ама какво са направили дали пенсиите са ни пенсии дали има работни места дали заплатите са достатъчни и т. н. само лъжи до като се нагласят пак. дошла е сега а до сега каде беше .тази за пръв път я виждам .закриха училищата и за какъв точно бизнес говори. бизнес е за нея 6000 лева заплата да получава а ние пак ще мизеруваме. Ако сте луди гласувайте.


06 Март 2017 19:52 | краваре
Оценка:
23
 (
25
 гласа)

тая оправи насекаде и са ке опрай и белица -ЛЪЖИ


06 Март 2017 19:57 | старогражданин
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

От Дунав до Резовската река по границата се движи Паскалев, след него Цветанов. Неволно си спомних за Хаджиплочков.


06 Март 2017 20:11 | старогражданин
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Поздрави на потомците на баба Янка и дядо Иван от Белица! Хубав край с чудесни хора. Напълних очите.


06 Март 2017 20:38 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Тинка и Николай.


06 Март 2017 22:09 | Белица
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

Тоя рошавия наркоман, който провали ГЕРБ в Белица, обяснява, че 27 години нищо не е направено. Провалил се мухльо ами ГРОБ е 9 години на власт. Какво направи? Разедини всички институции в Белица, разруши едно младо семейство и сега се правиш на депутат. Още малко наркомани и ЧАООООО.....


07 Март 2017 06:55 | гражданин
Оценка:
22
 (
22
 гласа)

Оххх, червенокоса грозницееее..... добре, че се въргаляш с Цветанов и Камбитов..... иначе нищо не излиза от теб.....


07 Март 2017 07:02 | БСП
Оценка:
27
 (
27
 гласа)

ДАНКО, ДАНКО, ЗАЩО СЕ НЕ ПРИБЕРЕШ В КЪЩИ?


07 Март 2017 07:03 | Мети Възпитателя
Оценка:
17
 (
17
 гласа)

Не забравяй да си вземаш лекарствата! Има надежда!


07 Март 2017 07:50 | герб
Оценка:
8
 (
20
 гласа)

ха ха ха 6000 лева заплата в парламента


07 Март 2017 13:26 | до герб
Оценка:
17
 (
17
 гласа)

умница хитра лисица


07 Март 2017 15:19 | Team
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

много блеещи на снимките...


07 Март 2017 16:26 | 123
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

"ГЕРБ е единствената партия, която е направила толкова много за хората - Даниелче - я ми посочи, Кое точно направи ГЕРБ ? " - 6000 лева заплата в парламента за Савеклиева, 700 лева за Лиляна Айкова- като зам. председател на Общинския съвет в Симитли и ..... "ние пак ще мизеруваме. Ако сте луди гласувайте".


10 Март 2017 14:24 | до 123
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Как кое: закопа ни с 16 мрда!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар