Даниела Савеклиева: Само ГЕРБ може да направим най-доброто за държавата, за всеки от нас

08 май 2013 18:13   45 коментара   19590 прочита


Над 700 жители на община Белица препълниха снощи салона на читалището в Белица на срещата с кандидатите за депутати на ПП ГЕРБ. Лошото време промени програмата и предвидения на площада митинг-концерт се проведе в читалищния салон. И проливният дъжд не успя да охлади ентусиазма на хората, които повече от половин час трябваше да изчакат, за да видят и чуят кандидатите за народни представители на най-голямата политическа сила.

”И времето е с нас, ще ни върви като по вода, ще отнесем опонентите ни като порой”, каза втората в листата на ГЕРБ Даниела Савеклиева, а думите и бяха посрещнати с бурни аплодисменти и викове „Победа”.

”Управлението на ГЕРБ успя да върне доверието на европейските институции в България, затова бяха размразени всички еврофондове. С тези средства се направи много – магистрали, улици, детски и спортни площадки, паркове. И ще продължим да строим, защото ГЕРБ успя да договори за страната ни още 32 млрд. лв. за новия програмен период. Убедена съм, че в новия мандат има какво още да покажем и да направим. Само ГЕРБ може да направим най-доброто за държавата, за всеки от нас”, каза още Савеклиева.

Пред жителите в Гърмен се представиха и кандидат-депутатите Любен Татарски, Асим Адемов, Калин Каменов, Ваня Гатдерова, Венцислав Хросинков, Радослав Стойнев и д-р Огнян Чилев.

„ГЕРБ обединява различията, ГЕРБ дава равен шанс на всички независимо от етнос и религията му. Тя е единствената политическа сила, която отиде при хората, затова без страх от кметовете-феодали в нашите населени места в общините Белица, Гърмен, Сатовча, Якоруда на 12 май да гласуваме с номер 15 в бюлетината”, обърна се към хората Асим Адемов.

”Камъни се хвърлят по дърво, което ражда – затова срещу нас се води такава ожесточена компроматна война. Нашите опоненти няма с какво да се похвалят”, каза Калин Каменов. Той припомни, че благодарение на усилията на ГЕРБ европейски средства се вляха в земеделието, спасено бе тютюнопроизводството, което е основен поминък в този регион.


Още за: новини   ГЕРБ   Савеклиева   Още от: Политика

Принтирай статия
45 коментара
08 Май 2013 18:16 | кибриит!, купете си
Оценка:
26
 (
42
 гласа)

Каймакът в пиарската стратегия на герберите обаче са кибритите с различни размери. На тях е отпечатано логото на партията, номерът на бюлетината им, а фосфорът на клечките е оцветен в синьо. Изисква се много
простотия, наглост и бездушност, съчетани в едно, за да използваш в годината на самоубийствените палежи кибрита като средство за политическа реклама. Този знак от ГЕРБ може да бъде разчетен единствено като мутренска подигравка към паметта на Пламен от Варна и още десетки други българи, които през последните месеци избраха самоубийството, като форма на протест и изход срещу проваленото диктаторско управление на Борисов и ГЕРБ. Да подаряваш кибрит на българите, които изживяха трагедията на самозапалващите се, е просто гавра с избирателите. Борисов, Цветанов и компания са толкова заслепени от самите себе си, че даже не могат да видят, че вместо да ги рекламират, пиарите им ги правят за смях.


08 Май 2013 18:21 | избори ли?!
Оценка:
19
 (
29
 гласа)

От целия разговор става ясно как всички са подслушвани и след това са рекетирани най-вече съответни бизнесмени да субсидират ГЕРБ, за да нямат проблеми. Пояснява се как се назначават партийно "правилни" хора в обществени бордове и структори. Говори се за технологията на организирането на всякакъв тип избори от ГЕРБ и още много други интересни неща" - твърди се в бележката.
Освен това са дадени неизвестни до момента подробности за начина на осъществяване на незаконното подслушване чрез СДОТО и паралелни структури.


08 Май 2013 18:23 | от тук
Оценка:
16
 (
26
 гласа)

Твърди се, че изпратеният звуков фрагмент е част от унищожени СРС-та след разпореждането за прокурорска проверка в МВР. Посочен е и точен час на унищожаването на оригинала: 29. 03 в 04:45 ч. сутринта по разпореждане на Цветан Цветанов, който "изнудил" служителите на СДОТО. За изпратения файл се твърди, че е направен преди унищожаването на пълния запис с подръчни средства и това обяснява лошото качество.


08 Май 2013 18:24 | Зверо
Оценка:
25
 (
37
 гласа)

Само ГЕРБ може да направим най-доброто за всеки от нас. как ви звучи?? за всеки от Вас или Нас?? Едно нещо ще ви кажа. Най добре се краде от строителни проекти и програми. То затова е това дърпане Строители да стават Депутати както са: Камбитов, Хаджигаев, Захов и още много други само от Благоевградско. Не сте ли си задали въпроса защо строители искат да са политици.?? И преди имаше батко и братко ама в Герб се оляха.


08 Май 2013 18:28 | смяна
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

изолациите на жилищата сменят магистралите
-


08 Май 2013 18:38 | 27
Оценка:
11
 (
17
 гласа)




Едно лично мнение: "След 4 години управление на ОДС, нито „сините“ бяха замеряни с яйца, нито те отвръщаха с чупене на чаши. А днес коалиция ДСБ-БДФ е една от малкото останали крепости срещу оскотяването – и на избиратели, и на политици. "


08 Май 2013 18:45 | Кресна
Оценка:
19
 (
37
 гласа)


Нагли, крадливи, некомпетентни, комплексирани, некадърни, лъжливи, нелоялни, двулични, прости,.... това е ГЕРБ Кресна! Огледален образ на лидера, Гошо-Белята!


08 Май 2013 19:01 | Кресна
Оценка:
12
 (
20
 гласа)



Как да съществува на политическата карта Кресна, след като ина хора като Белята им дойде мерак да управляват! Няма и никога не е имало (по поречието на Струма) по-долен, корумпиран, лъжлив, двуличен, мазно-хлъзгав, псевдо-пишман -политик от ГОШО-БЕЛЯТА!!!! Не може през целия си живот да правиш БЕЛИ, БЕЛЯ, НЕ МОЖЕ!
Заради такива като БЕЛЯТА, в чужбина ни сочат с пръст, заради такива алчни политици, бяхме обявени за най-корумпираната страна в Европа! Жалко, че заради такива клиентелисти, комунистите възкръстват и имат повод да говорят! БЕЛЯ, МАХАЙ СЕ! Ти и подлогите ти, отвърщават хората от ПП ГЕРБ! БЕЛЯ-НЕ!


08 Май 2013 19:12 | необразовани
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Днес представител на ЕС, който се занимава с Източна Европа, изказва съмнението си, че България е способна да наложи върховенството на закона и да живее съгласно демократичните норми.
"На практика си имаме работа с държава от Дивия запад", казва той.
Друга пречка е недостигът на опитен персонал за тези дипломатически усилия. Като най-новите в ЕС, на тях им трябва време да натрупат критична маса от експерти и да постигнат влияние на срещите - не само на масата на посланиците, но и във всички нива на бюрокрацията и безбройните политически въпроси, с които дипломатите се занимават.


08 Май 2013 19:44 | не на страха
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

"Докато в МВР са "и тоягата, и микрофонът", все ще е така", коментира "Сега". Обикновените хора изобщо не се притесняват от скандала с подслушванията. Те няма от какво да се страхуват. Напротив - разправията около изтеклите записи е един от малкото начини нормалният българин да научи с какво всъщност се занимават министрите, депутатите, магистратите, партийните лидери, полицаите, специалните служби в България и т. н. Да разбере за ужасяващите размери на политическата и партийната корупция, на търговията с влияние, на ненаказаната престъпност, на това как се управлява изобщо у нас. Забавно, но и жалко е да се гледа как единствените, които се страхуват от скандалите със СРС-та, са т. нар. политически, полицейски, магистратски елити. "Тежкият ефект от скандалите предстои", коментира "Труд". Краткосрочните загуби за ГЕРБ от скандалите може и да са умерени, но дългосрочните са по-сериозни. ГЕРБ с Цветан Цветанов и Бойко Борисов изпада във все по-тежка изолация и изглежда все по-неприемлив.


08 Май 2013 20:54 | Симпатизант
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Как да гласуваме за Герб-Кресна, като се оприличават с Гошо- Белята, В. Донев-Доневио. Ванчо-Тъпото, Гъзалено.... и. т. н само подлогари, нищо позитивно в тези мерзавци, КАК ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ?????


08 Май 2013 20:59 | !
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

Герб начело с Татарски продадоха местните избори в Белица, а сега дошли подкрепа да искат. ще получите такава, каквато сте дали, знаете го, нали? Хубаво говорите, но никoй не ви вярва.


08 Май 2013 21:02 | Симпатизант
Оценка:
16
 (
24
 гласа)

Ще получите, кибрит ГЕРБ!


08 Май 2013 21:07 | 178
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

NAI GOLQMITE KINEFI SA GERB


08 Май 2013 21:08 | 178
Оценка:
10
 (
22
 гласа)

GERB SA PALEN PROVAL SAMO MOJE DA KRADE NI6TO DRUGO


08 Май 2013 21:12 | Александър
Оценка:
14
 (
20
 гласа)


Един човек влиза в ресторант, където робот стои зад плота вместо барман. Отива човекът на бара, а роботът го пита:
-Колко е Вашето IQ?
-150 казал човека.
Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за глобалното затопляне, интерференцията на заобикалящата среда, квантовата механика, нанотехнологийте и т. н.
Човекът остава много впечатлен от вечерта и затова и на другата вечер решава да тества робота. Когато роботът го пита за неговото IQ той казва 80.
Веднага роботът му сервира бира и му говори за футбол, карти, любими ястия, жени и пр.
Все така заинтригуван, човекът се връща на следващата вечер отново. На третия ден същият влиза и казва IQ=0
Роботът, без да го пита, му налива една карнобатска и казва:
-И кво прайме ся? Пак ще гласуваме за ГЕРБ, нали?


08 Май 2013 21:19 | Александър
Оценка:
13
 (
21
 гласа)


Ц. Цветанов се кле в децата си, Б. Борисов му вярваше, а сега какво правим? Боже, имай милост над Българския изстрадал, от политици, НАРОД! Дай му разум, да не ни "онождат", разни псевдо-спасители. (ЦАря, Доган, Станишев... Бойко...) ДОКОГА...



08 Май 2013 21:38 | за мунчовците от ГЕРБ
Оценка:
13
 (
23
 гласа)

Е ПА ОНО МЪЖА И ГО СПРЕГАЯ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ЗАЕДНО С МИРО ПИСОВ. ЦЕЛИО БОП РАБОТИ ЗА ГЕРБ. АМА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЧЕ ЯДАТ БОБ И ЛЕЩА....


08 Май 2013 21:47 | bmv
Оценка:
22
 (
32
 гласа)

И СЕВЕКЛИЕВА ТРЯБВА ДА СИ СМЕНИ ХАПЧЕТАТА ПРОТИВ ТЪПОТА. КАКВИ ГИ ПЛЕСКА УМ ДА ТИ ЗАЙДЕ


08 Май 2013 22:03 | 123
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Не всички са в ГЕРБ, но предимно са там. Там всеки тъпигьоз се чувства уютно, като равен сред равни, там това е мода, даже предимство, доказано условие за взаимно разбирателство, условие за изграждане на взаимно доверие, съпроводено с мнителност към всеки с доказано поне средно ниво на интелигентност, към всеки, който не владее уличния, мутренски език. Самия лидер на ПРОСТАЦИТЕ го е казвал неведнъж – “аз знам, че умните не ме харесват, но това не ме интересува, защото в България те са много малко”


08 Май 2013 22:14 | до bmv
Оценка:
0
 (
24
 гласа)

ТОЧНО КАЗАНО, "Само ГЕРБ може да направим най-доброто за държавата, за всеки от тях, за нея особено я интересува как да си оправи положението, тя си постига своето, къде с това, с онова, въпреки простотията тя вече е подкрепена и то от хора мръсни като нея, но ще дойде ден когато .....


08 Май 2013 22:29 | лени
Оценка:
-12
 (
18
 гласа)

Към червените лаптопи се присъединиха и тези на ДСБ, Горчиво! Илко, никога не е късно да станеш за смях. Тъпо и глупаво!
'



08 Май 2013 23:11 | прокурора
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

Италиански съд потвърди присъдата на Берлускони за 4 година затвор!

- да се готвят боко и цвъко


08 Май 2013 23:17 | ***
Оценка:
14
 (
22
 гласа)

Това са най-важните избори от 23 г. насам. Дьржавата ни никога не е била управлявана от такова неграмотно и безхаберно правителство, не е имало такова беззаконие. Бойко Борисов си го каза иска да ни управлява 30 години. И на вьпроса "Защо? " той казва "Ми така бе". Човека така иска, разбирате ли за какво става дума? За него живот извьн властта не сьществува! Как може за всички други да сьществува живот извьн политиката, само за него да няма такьв? Може би го е страх да не го елиминират или е твьрде горд за да приеме такава загуба. "Вижте колко красиви магистрали сьм направил"... само, че зa тирове. И булеварди прави... там кьдето може да бьде направен булевард, вместо кьдето ТРЯБВА да бьде направен! Благодарим за магистралите, вече ги направи не ни трябваш, че управлението ти много куца и за нищо не става! И асфалта след няколко години ще бьде разбит! Кажи на хората да разберат колко пари открадна от тея прословути магистрали... В тази дьржава живеят хора, не тирове! За тези хора нищо


09 Май 2013 03:36 | за ГЕРБ
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

за Санданчани !!
тоя човек Кмета поквари с своето безочие администрацията - хората в тоя град поквари ! уби мечтите на хората за едно по- човешко, по- справедливо управление !, Кмете ти требва да си одиш, ти и тия разбойници около теб сити също ! ДЕТО СЕ ЗАНИМАВАТ СО КРАЖБИ И ФАЛШИФИКАЦИИ ! ОКОЛО ТИЯ НЕЗАКОННИ ОЗАКОНЯВАНИЯ НА НЕЗАКОННИТЕ ГАРАЖИ ТВОиТЕ СЛУЖИТЕЛИ СМЪКНАЯ СУМАТИ бая ПАРИ, А ТИ СЕ ПРАВИШ НА ГОСПОД и на чул и ни видял ! ЩО ? ТА И ТЕ, ТА И ТИ СТЕ ЗА ПАТДЕЛАТА ! НЕМА ДА СЕ РАЗМИНЕ ! РАЗБОЙНИЦИ НЕДНИ ! ИЗНУДВАЧИ, ДОЛНИ ! ТЕБВА С ТОЯГИТЕ ДА ВЕ ПОДФАНЕМ ! НЕМА ПРОКУРОР ЗА ВАС ! нема държава нема и ГОСПОД !?!?!?
и господ и той гледа на това що става тих и невъзмутим ....господи и теб ли купиха ! тия уроди човешки !
Кмете направете и едно събиране на измамените от кметската администрация ! бая народ ке се събере ! да Ви се порадва

ГЕРБ - Вие крепите ТОТЕВ


09 Май 2013 09:50 | Xай лайф
Оценка:
10
 (
20
 гласа)

Корумпирани изроди не се ли наядохте вече, та продължавате да лапате парички от нас народа, който гладува с тези мизерни заплати и огромни разходи само думи кажете какво направихте за нас с какво ни помогнахте. ДОЛУ ГЕРБ


09 Май 2013 10:08 | До Асим Адемов
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Асиме, винаги съм вярвал, че си истински демократ, безкрайно толерантен към всички хора и добронамерен. Това което говориш е истина и хората трябва да ти повярват. Искрено ти желая успех. Не е лесно, но ти си упорит и смел човек. Хората във въшата община са лъгани многократно. Хора като теб са мостовете на обединението на живеещите заедно различно по някакъв признак хора да се обединят и да се спасим заедно от мизерията. ПОЗДРАВИ!!!!! /ПРИЯТЕЛ/


09 Май 2013 10:31 | ,,,,,,,,,,,,,,.
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

ЕТО ЛИЦЕТО НА ГЕРБ БЕЛИЦА- ЛЮСА-ПРОПАДНАЛАТА, ЯЛДЪЗ УЛАВАТА И ПАЛАВАТА, АЛЕКСИ..... ВИЕ СИ ГО ЗНАЕТЕ .....ХА ХА А И ОТ КРАИЩЕ БИСЕРИТЕ-ДАЙ БОЖЕ ИШАЛЛАХ-ХАХАХ....., НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ ИМАХТЕ 600 ГЛАСА СЕГА ИНА 60 НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ..... ХАХАХА


09 Май 2013 11:17 | Гражданка
Оценка:
-7
 (
15
 гласа)

Когато гледаш, че някой върши нещо, което в последните 20 години не се е случвало, най-лесно е оплюваш. Но, уважаеми платени коментатори, на черното бяло да казваш, е невежество ! Да, ГЕРБ е работеща партия, с млади, амбициозни, образовани хора, който работят за благото на гражданите, а не за собствена изгода! Седите пред компютрите и бълвате безсмислени коментари, защото това е единственото, което можете ! ГЕРБ има воля въпреки всичката злоба, насочена към партията, да направи най-доброто за нас ! Засрамете се ! Жалки хора, с жалки ръководители !!


09 Май 2013 11:44 | рит
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

А ТИ ГРАЖДАНКО ЗАЩО СИ ТОЛКОВА НАБЛЮДАТЕЛНА КОЙ КАКВО ПИШЕ, ИЛИ СИ ОТ АДМИНИСТРАЦИЙТЕ НА ЗМИЙТЕ, НАЛИ И ТИ СИ ПРЕД КОМПЮТЪРА ЗАЩОТО ТЕ Е СТРАХ ДА НИЕ ЗАГУБИШ УРЕДЕНОТО ОТ ТЯХ


09 Май 2013 11:53 | симо
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

във Белица нема други плакати разлепени посевместно, освен тия на герберастите. а на центъро звучи един високоговорител, от който бибито призовава народо да гласува за тех. абе с една дума - смех - снимки от старите ленти, ама да се смееш ли, да плачеш ли..... с високоговоритело че отпушат чувствителните УШИ на народо!


09 Май 2013 12:57 | 27
Оценка:
9
 (
11
 гласа)



ГЕРБ не може да бъде десница, защото всичко, което извършиха, не си го позволиха и социалистите - те са произведение на едно и също нещо, те са наследници на една и съща партия, те имат един кумир - Тодор Живков и целта беше да бъде реабилитиран.



09 Май 2013 13:07 | ванчоко
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Да наистина ГЕРБ може да направи най-доброто за държавата, като се махне въобще от живота ни. Тия бездария на всички нива дето са си въобразили че командват някакъв си измислен техен парад, съсипаха всичко здраво останало в тази държава. Тази на снимката дето се петели толкова много не знае конец в игла да вдене, камо ли да чакаме от нея нещо сериозно. Та двамата им ангели-хранители, обвиняемите Цветанов и Борисов, сами заявяваха нееднокротно, че без тех ГЕРБ няма и другите са нищо в тази партия. А кажете на кого да вярваме!!!! А иначе Савеклиева става за други неща, които не е удобно да пишем по форумите, предвид непълнолетната публика, която също чете.


09 Май 2013 13:12 | 11111111111111222222222
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ДДДДД.....


09 Май 2013 13:15 | 27
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Много често в тази кампания бях питан защо съм в ДСБ. Ето един от отговорите: Иван Костов отказа на САЩ да пусне четвърт милион косовски албанци в България. Пак той, два дни по-късно, отказа на Руските военни самолети да летят над България. Никой преди него и никой след него не е имал смелост да каже НЕ на САЩ и Русия в името на българския интерес.


09 Май 2013 13:20 | Desi
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Бургазлия сложи край на живота си заради дългове, мъж скочи пред влака в с. Ръждавица и почина на място. Дали хората се самоубиват, заради хубавия живот и най-доброто направено за тях, както ни заблуждават? Коментарите оставям на вас.


09 Май 2013 13:29 | Йълдъз Мехмед
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

Относно всички коментари ще кажа- живеем в 21-ви век и само неграмотни хора, пишете поне грамотно, да сте живи и здрави всички, които ни хулите! Нали знаете, че на чужд гръб и 100 тояги са много, но всичко се връща! Коментирайте себе си, но ние българите винаги говорим за другите от злоба, а самите себе си не поглеждаме! Успех на ГЕРБ на изборите, бюлетина 15! Йълдъз Мехмед- технически сътрудник на ПП ГЕРБ Белица! И при следващи такива коментари ще намеря IP адреса и в съда! Аз не се срамувам от себе си и не си крия името!


09 Май 2013 13:32 | а, сега
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Бойко Борисов
Премиерът Бойко Борисов призовава за благодарност към кучето, открило трупа на 17-годишната Мирослава Николова от Перник, което потресе страната:
Не спах цяла нощ заедно с вътрешния министър Цветан Цветанов. Използвахме тежка техника и най-накрая куче на Червения кръст изрови трупа на момичето. Затова казах на Цветанов, когато вземе заплата да купи на кучето три-четири телешки пържолки. Три-четири телешки пържолки да прати на кучето освен да награди водача. Кучето свърши много работа. Заслужава и то, както разбира се и всички, награда! "


09 Май 2013 14:31 | Черен Петър
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Много мангали в тоя Салон БЕ ?, а навсякъде ли ги водите за "цвят на БГ нацията", защото ги виждам вече на поне 10 митинга ??? Е ЯВНО ВЕЧЕ СЪДБАТА НИ Е РЕШЕНА !!! След Изборите-Война !!! Няма друг ИЗХОД !!


09 Май 2013 15:06 | а, сега
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

На практика ние си имаме работа със страна от Дивия запад", каза занимаващ се с Източна Европа служител от ЕС, който изрази съмнение в способността на България да прилага закона и да живее съгласно демократичните норми.


09 Май 2013 15:35 | бар-бар
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Бареков обяви официално, че от свои източници научил, че автор на пасквила срещу него и телевизията е бившият вътрешен министър Цветан Цветанов. Журналистът обяви, че от 2 дена Цветанов и Борисов се крият като мишки и не смеят да дадат никакъв отговор. Той сравни двамата лидери на ГЕРБ с „мутри”, а партията им обяви за „пробита каца”.


09 Май 2013 15:38 | ужас!
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

ГЕРБ е не-работеща партия, с млади, амбициозни, не- образовани хора, който не- работят за благото на гражданите, а за собствена изгода
-виж листата


09 Май 2013 16:31 | Xай лайф
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Само така народът няма повече да спи и да вярва на глупостите който говорите стига вече корупция писна ни от вас само лъжи докато се доберете до властта и после пак забравяте за нас хората който гладуваме но този път ще ви покажем, че не сме овце и не можете да ни накарате да мълчим и да си затваряме очите пред корупцията хората се запалват защото нямат пари, други си режат пръстите заради несправедливост, а вие какво правите за държавата само" лапате "парички.


09 Май 2013 17:14 | да бе да-имате къса памет
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

27 написа:Много често в тази кампания бях питан защо съм в ДСБ. Ето един от отговорите: Иван Костов отказа на САЩ да пусне четвърт милион косовски албанци в България. Пак той, два дни по-късно, отказа на Руските военни самолети да летят над България. Никой преди него и никой след него не е имал смелост да каже НЕ на САЩ и Русия в името на българския интерес.

След избухването на демокрацията правителството на Андрей Луканов кани екип от 22-ма специалисти от Фондацията на националната камара на САЩ, начело с Ричард Ран и Роналд Ът, за да разработят "Проект за прехода към пазарна икономика и демократичен капитализъм". Към тях се присъединява и екип от 29 български специалисти. От българските икономисти, участвали в изработването на плана, днес можем да различим познати имена. Сред тях са хора като: ръководителят на екипа проф. Иван Ангелов - икономически съветник на Луканов, сега на Станишев; д-р Венцислав Димитров - бъдещ депутат от СДС; д-р Иван Костов-бъдещ премиер на Българи


10 Май 2013 23:48 | az
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Абе махни се ма. Омръзна ми да гледам само как си развяваш хубавите тоалети.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар