Д-р Цв. Балабанов оглави листата на "Партия на Зелените" в Благоевградско

15 февруари 2017 11:50   3 коментара   9835 прочита
Д-р Балабанов
Д-р Балабанов


Д-р Балабанов

„Партия на Зелените“ утвърди водачите на листите в различните области в България, председателят на партията Владимир Николов е водач в 23 МИР София

Станаха известни част от водачите на листи на „Партия на Зелените“. В различните областни центрове бяха проведени конференции, на които бяха избрани водачите на листи за предстоящите парламентарни избори.

Председателят на партията Владимир Николов е водач в 23 МИР София. Д-р Цветозар Балабанов- зам. председател на Общински съвет Благоевград е водач на листата в област Благоевград.

Враца си избра листа от юристи, Във Велико Търново е айти специалист в компютърните технологии, в Добрич е бивш летец о. з. полковник Борислав Даскалов. Листата в област Кюстендил е оглавена от адвокат Йонко Гергов бивш футболен съдия, в област Пазарджик известният артист Пенко Русев озвучавал на времето едноименния герой от филма „Алф“, в област Русе Диан Пенчев известен маратонец от близкото минало. До края на седмицата се очаква да бъдат известни водачите на листи от всички области в България.

Прави впечатление, че водачите на листи са млади и нови амбициозни хора, доказали се и в професията и обществения живот. Линията на „Партия на Зелените“ е да привлича точно такива млади хора, които ще доведат новото и промяната в политическия живот на страната.

М. Иванов

3 коментара
15 Февруари 2017 22:22 | Фори
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Тия така се компрометираха напоследък, че когото и да привлекат ще попадне под критиката на медии и общественици.


16 Февруари 2017 08:10 | аман от аматьори
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

През годините на "демокрация" се убедих, че видиш ли доктор да се занимава с политика, просто го отпиши, той не е никакъв доктор, а кариерист. Тоя ако беше добър зъболекар щеше да си работи добре печелившата професия, а не да политиканства!


16 Февруари 2017 11:49 | МААЛАТА
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Браво Цецане ке черпиш




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар