Д-р Атанас Камбитов, кандидат за народен представител от ПП „Републиканци за България“: Благоевград и Благоевградска област заслужават повече

15 март 2021 17:26   9 коментара   11323 прочита


 Кандидатът за народен представител и областен координатор на ПП „Републиканци за България“ – Благоевград д-р Атанас Камбитов призова за разумен и отговорен избор на 4 април. Той подчерта, че България се нуждае от спешни реформи и представи своите приоритети за развитието на страната и Благоевградска област. 

„Точно след 21 дни предстои да направим своя избор за бъдещето на България! Точно след 21 дни ще трябва да решим как да продължи животът ни. Този на нашите деца  и нашите родители! Всички ние заслужаваме повече! България заслужава повече! “, коментира д-р Атанас Камбитов. 

Сред приоритетите, за които ще работи д-р Камбитов са директно и прозрачно подпомагане на малкия и средния бизнес; достъпно и качествено здравеопазване; прилагане на адекватна социална политика, спрямо всеки отделен човек; подобряване на условията за отглеждане на всяко българско дете; съдебна реформа за справедливо правосъдие и равни права за всички българи, с възможност всеки да има право на избор и да може да бъде избиран. 

Ще работя за изваждане на Благоевградска област от Югозападния район за планиране и развитие. Целта е да се повиши конкурентоспособността на малкия бизнес и да бъдат гарантирани възможностите за достъп до европейско финансиране. 

Мой приоритет ще бъде и търсене на възможности за финансиране на проектите във ВиК сектора, с оглед на невъзможността да се кандидатства по Оперативни програми, заради липсата на консолидация на общините в Асоциацията по ВиК. 
Сред основните ми цели е и подпомагане на туризма, който в момента търпи огромни загуби, при ясни правила и равнопоставеност на икономическите субекти. Особено важно за целия регион е и изграждането на втори кабинков лифт“, коментира още кандидатът за народен представител. 

Д-р Камбитов подчерта, че ще работи за завършване на започнатото. Сред приоритетите конкретно за община Благоевград д-р Камбитов поставя реализиране на проект за изграждане на Индустриална зона, осигуряващ нови работни места и по-висок стандарт на живот на хората. Освен това ще работи и в посока връщане на фестивалите и развитие на фестивалния туризъм, като източник на средства за местната икономика и продължаване на програмата за саниране и разширяване на обхвата й. 

„Точно след 21 дни можем да променим всичко това, което не ни харесва в сегашния модел на управление, а гласуването е единственият начин да го направим. Намираме се на кръстопът, накъде ще поемем зависи от нас! 
Нека направим своя отговорен и информиран избор, защото утре започва от днес! Доказал съм, че мога да работя! Доверете се на силата на опита! Гласувайте за Държава с правила, номер № 21 в бюлетината, преференция № 102“, заяви още д-р Камбитов. 

Политическа публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление 
 
 

9 коментара
15 Март 2021 18:16 | Успех
Оценка:
-11
 (
23
 гласа)

Успех, Камбитов. Благоевград осъзна грешката си от последните местни избори.


15 Март 2021 18:17 | Депутат
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

Малееее, само завистници с чевръсти пръстенца. Плюеш по хор, които работят, доказано е. Явно се страхувате, толкова си можете. Успех на Републиканци, в частност - Камбитов!


15 Март 2021 18:19 | ФАКТ
Оценка:
-5
 (
19
 гласа)

ГЕРБ ги е хванало яко шубето. Знаят, че Насо е силен играч


15 Март 2021 18:19 | Андонов
Оценка:
-6
 (
16
 гласа)

Подкрепям Камбитов, доказан и можещ управник. Трябваше да се регистрирам в Републиканци за България, а не в старата партия, където гъмжи от завистници и предатели. Ще подкрепя Наско!


15 Март 2021 18:27 | Елея
Оценка:
-6
 (
18
 гласа)

Успех с Вас сме!


15 Март 2021 18:30 | Красимир Георгиев
Оценка:
-6
 (
16
 гласа)

Вярвам във Вас г-н Камбитов. Ще ви изберем за депутат, дай Боже и за кмет


15 Март 2021 18:41 | Иоан
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Кой нареди да триете? Вълневите тролове налазиха!


15 Март 2021 18:42 | Методи Христов възпитател
Оценка:
-7
 (
15
 гласа)

С вас съм.


15 Март 2021 18:46 | Оооо
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

МА и ние сме с теб троли ..няма да хванеш надника днеска