Цветанов: Наблюдателите в комисиите за изборите в Сатовча, дори през квотата на Демократична България, ще са хора от ДПС и ГЕРБ 

11 ноември 2021 06:11   2 коментара   8005 прочита


 

Цветан Цветанов председател на Републиканци за България и кандидат за народен представител на Национално обединение на десницата и водач на 1 МИР-Благоевград проведе срещи със симпатизанти и привърженици на територията на Благоевградска област. 
Той посети общините Сатовча, Гърмен, Хаджи Димово, Гоце Делчев, Банско и Благоевград. 
При срещите си в община Сатовча жители сигнализираха и изразиха възмущението си пред Цветанов как наблюдателите в комисиите за изборите в неделя - 14 ноември дори през квотата на Демократична България ще са хора от ДПС и ГЕРБ. 
По-рано през деня водачът на листата в Благоевград заедно с кандидата за народен представител Владимир Манолов и Горан Благоев – кандидат за президент на Национално обединение на десницата се срещнаха с благоевградчани. Те имаха възможността да говорят за приоритетите и десните политики, които предлага консервативно дясното обединение. 
Горан Благоев каза на жителите на Благоевград, че в негово лице българите имат избор. 
Национално обединение на десницата е с номер 7 за изборите на 14 ноември за президент и вицепрезидент, и за народни представители. 

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престпъление


 

2 коментара
11 Ноември 2021 17:36 | Гост
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Тоя ще гледа парламента на СНИМКА или
по НОВИНИТЕ, долен КРАДЕЦ!


14 Ноември 2021 17:43 | баи онзи
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ 4Е ПРИКЛЮ4И С ПОЛИТИКАТА БЕ 4ОВЕК




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар