Цветан Цветанов в Гоце Делчев и Гърмен: Не помагайте с разединение на политическите ни опоненти, само когато сме единни, сме силни да посрещнем предизвикателствата: Евроизбори и местни избори 2019

16 септември 2018 12:31   6 коментара   9730 прочита


Зам. председателят на ПП ГЕРБ присъства на отчетно- изборното събрание на партията в Гоце Делчев, където бяха номинирани 4-има за лидер, вижте какво им каза в речта си Цветанов

Заместник -председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов посети област Благоевград, той се срещна със симпатизанти и активисти на партията и присъства на отчетно -изборното събрание на ГЕРБ в Гоце Делчев, където предстоеше да бъде номиниран лидер на мястото на ексдепутата Д. Гамишев. На срещата Цветан Цветанов се обърна към актива на ГЕРБ-Гоце Делчев с думите: Само когато сме обединени и имаме ясни цели можем да успеем.

Нека да обединим усилията си и да се подготвим за новите предизвикателства - европейските и местни избори през следващата година. Само когато сме сплотени и си поставяме ясни цели можем да ги изпълним. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам. -председател на партията Цветан Цветанов по време на отчетно-изборното събрание на ГЕРБ в Гоце Делчев.

По време на речта си Цветанов подчерта, че структурата трябва дa е единна, да се загърбят личностните противоречия, защото те само помагат на политическите опоненти на ГЕРБ. „През тези години партията вече е изградена - има своя гръбнак, своите структури и е важно да работим заедно, да градим мостове помежду си”, каза още Цветанов. Той благодари за добрата съвместна работа на народните представители от Благоевградска област, които обикалят всички населени места, за да чуят проблемите на хората.

Зам. -председателят на партията бе категоричен, че добрите финансови и икономически показатели на държавата дават самочувствието и възможността за увеличение на фонд работна заплата в бюджетната сфера.

„Трябва да съсредоточим усилията си към предстоящите избори – евроизборите ще са основополагащи за подготовката ни за местните избори”, заяви Цветан Цветанов. Според него на изборите за членове на Европейския парламент ГЕРБ трябва да постигне резултат, който да даде самочувствието и на местните избори и партията да постигне по-добър резултат от 2015 г.

„Сега имаме 130 кметове на населени места, в които живеят над 5 млн. жители, и 1727 общински съветници. На следващите местни избори трябва да надградим тези резултати, защото само когато управлява ГЕРБ има икономическа и финансова стабилност в страната, ръст на доходите”, подчерта Цветан Цветанов.

На отчетно-изборното събрание присъстваха още областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева и народните представители Александър Мацурев, Георги Динев и д-р Емил Тончев.

За председател на структурата в Гоце Делчев бяха номинирани четирима членове. Най-много гласове събраха Ася Трендафилова, Борислав Пръков и Георги Найденов. Четирима пък бяха номинирани за организационен секретар, като най-много гласове събраха Ася Трендафилова, Костадинка Богданов и Димитър Попов. За членове на партийното ръководство бяха номинирани 16 души.

Номинациите предстои да бъдат одобрени от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Стабилното финансово състояние на държавата и добрите постъпления в бюджета дадоха възможност с постановление на Министерски съвет да се отпуснат 600 000 лв. за Община Гърмен. Така започна срещата си със симпатизанти и общинското ръководство на ГЕРБ-Гърмен, Цветанов Ето какво още каза той:

„ПП ГЕРБ никога не е делила общините на наши и ваши, защото с тези средства ще се подобрят условията за живот на всички хора в съответната община. С отпуснатите от правителството на Бойко Борисов средства общините реализират важни проекти”, коментира още Цветан Цветанов.

Активистите на ГЕРБ в Гърмен коментираха, че средствата, получени с министерското постановление, са разпределени несправедливо от общинския кмет и населените места с кметове, избрани от ГЕРБ, са лишени от средства.

„ГЕРБ прави всичко в името на хората и подобряването на жизнения им стандарт и среда на живот“, подчерта Цветан Цветанов. Според него от съществено значение е общините да привличат и средства от европейската солидарност и като добър пример в тази насока даде Благоевград, където в момента се извършва основна реконструкция на площадното пространство, на улици, изграждат се и велоалеи.

По време на срещата председателят на ПГ на ГЕРБ подчерта, че усилията на кабинета са насочени към подобряване на жизнения стандарт на работещите във всички сфери. „Обявихме, че ще има увеличение с 10% на възнагражденията на работещите в бюджетната сфера. Работещите в местната власт също ще получат увеличение на заплатите и така експертите в местните администрации ще получат по-адекватно заплащане”, каза още Цветан Цветанов. Според него е изключително важно партийните структури по места да бъдат все по-активни, защото предстоящите европейски и местни избори през следващата година ще са от ключово значение.

П. Попов

6 коментара
16 Септември 2018 12:54 | boni
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Ето този е дресьор от класа


16 Септември 2018 15:31 | тамерланд
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

ЦВЕТАНОВ ИМЕННО ПОЛИТИКАТА УБИВА ЧОВЕШКОТО У ЧОВЕКА СТИГА


16 Септември 2018 16:08 | Petri4
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Диневото гоше даси ебе путката майчина


16 Септември 2018 16:33 | старогражданин
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

ПОЧИСТВАНЕТО СЛЕД ЦВЕТАНОВ Е РАВНОСИЛНО НА РЕВОЛЮЦИЯ В ЮГОЗАПАДА!!!


16 Септември 2018 18:36 | Стефан
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Този е осъждан от българския съд на две инстанции, той в мотора на герб=гроб.


16 Септември 2018 22:23 | млад меинджей
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

ГЕРБ - грабим ежедневно от разумните българи
16 млрд. досега




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар