Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище
   –егистрац舫абравена парола

÷ветан ÷ветанов в √оце ƒелчев и √ърмен: Ќе помагайте с разединение на политическите ни опоненти, само когато сме единни, сме силни да посрещнем предизвикателствата: ≈вроизбори и местни избори 2019


16 септември 2018 12:31  6 коментара   4914 прочита«ам. председател€т на ѕѕ √≈–Ѕ присъства на отчетно- изборното събрание на парти€та в √оце ƒелчев, където б€ха номинирани 4-има за лидер, вижте какво им каза в речта си ÷ветанов


«аместник -председател€т на ѕѕ √≈–Ѕ ÷ветан ÷ветанов посети област Ѕлагоевград, той се срещна със симпатизанти и активисти на парти€та и присъства на отчетно -изборното събрание на √≈–Ѕ в √оце ƒелчев, където предстоеше да бъде номиниран лидер на м€стото на ексдепутата ƒ. √амишев. Ќа срещата ÷ветан ÷ветанов се обърна към актива на √≈–Ѕ-√оце ƒелчев с думите: —амо когато сме обединени и имаме €сни цели можем да успеем.

Ќека да обединим усили€та си и да се подготвим за новите предизвикателства - европейските и местни избори през следващата година. —амо когато сме сплотени и си постав€ме €сни цели можем да ги изпълним. “ова каза председател€т на ѕ√ на √≈–Ѕ и зам. -председател на парти€та ÷ветан ÷ветанов по време на отчетно-изборното събрание на √≈–Ѕ в √оце ƒелчев.

ѕо време на речта си ÷ветанов подчерта, че структурата тр€бва дa е единна, да се загърб€т личностните противоречи€, защото те само помагат на политическите опоненти на √≈–Ѕ. „ѕрез тези години парти€та вече е изградена - има сво€ гръбнак, своите структури и е важно да работим заедно, да градим мостове помежду си”, каза още ÷ветанов. “ой благодари за добрата съвместна работа на народните представители от Ѕлагоевградска област, които обикал€т всички населени места, за да чу€т проблемите на хората.

«ам. -председател€т на парти€та бе категоричен, че добрите финансови и икономически показатели на държавата дават самочувствието и възможността за увеличение на фонд работна заплата в бюджетната сфера.

„“р€бва да съсредоточим усили€та си към предсто€щите избори – евроизборите ще са основополагащи за подготовката ни за местните избори”, за€ви ÷ветан ÷ветанов. —поред него на изборите за членове на ≈вропейски€ парламент √≈–Ѕ тр€бва да постигне резултат, който да даде самочувствието и на местните избори и парти€та да постигне по-добър резултат от 2015 г.

„—ега имаме 130 кметове на населени места, в които живе€т над 5 млн. жители, и 1727 общински съветници. Ќа следващите местни избори тр€бва да надградим тези резултати, защото само когато управл€ва √≈–Ѕ има икономическа и финансова стабилност в страната, ръст на доходите”, подчерта ÷ветан ÷ветанов.

Ќа отчетно-изборното събрание присъстваха още областни€т координатор на √≈–Ѕ-Ѕлагоевград и народен представител ƒаниела —авеклиева и народните представители јлександър ћацурев, √еорги ƒинев и д-р ≈мил “ончев.

«а председател на структурата в √оце ƒелчев б€ха номинирани четирима членове. Ќай-много гласове събраха јс€ “рендафилова, Ѕорислав ѕръков и √еорги Ќайденов. „етирима пък б€ха номинирани за организационен секретар, като най-много гласове събраха јс€ “рендафилова,  остадинка Ѕогданов и ƒимитър ѕопов. «а членове на партийното ръководство б€ха номинирани 16 души.

Ќоминациите предстои да бъдат одобрени от »зпълнителната комиси€ на √≈–Ѕ.

—табилното финансово състо€ние на държавата и добрите постъплени€ в бюджета дадоха възможност с постановление на ћинистерски съвет да се отпуснат 600 000 лв. за ќбщина √ърмен. “ака започна срещата си със симпатизанти и общинското ръководство на √≈–Ѕ-√ърмен, ÷ветанов ≈то какво още каза той:

„ѕѕ √≈–Ѕ никога не е делила общините на наши и ваши, защото с тези средства ще се подобр€т услови€та за живот на всички хора в съответната община. — отпуснатите от правителството на Ѕойко Ѕорисов средства общините реализират важни проекти”, коментира още ÷ветан ÷ветанов.

јктивистите на √≈–Ѕ в √ърмен коментираха, че средствата, получени с министерското постановление, са разпределени несправедливо от общински€ кмет и населените места с кметове, избрани от √≈–Ѕ, са лишени от средства.

„√≈–Ѕ прави всичко в името на хората и подобр€ването на жизнени€ им стандарт и среда на живот“, подчерта ÷ветан ÷ветанов. —поред него от съществено значение е общините да привличат и средства от европейската солидарност и като добър пример в тази насока даде Ѕлагоевград, където в момента се извършва основна реконструкци€ на площадното пространство, на улици, изграждат се и велоалеи.

ѕо време на срещата председател€т на ѕ√ на √≈–Ѕ подчерта, че усили€та на кабинета са насочени към подобр€ване на жизнени€ стандарт на работещите във всички сфери. „ќб€вихме, че ще има увеличение с 10% на възнаграждени€та на работещите в бюджетната сфера. –аботещите в местната власт също ще получат увеличение на заплатите и така експертите в местните администрации ще получат по-адекватно заплащане”, каза още ÷ветан ÷ветанов. —поред него е изключително важно партийните структури по места да бъдат все по-активни, защото предсто€щите европейски и местни избори през следващата година ще са от ключово значение.

ѕ. ѕопов

ќще за: ÷в. ÷ветанов  среща  активисти ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


6 коментара

16 септември 2018 12:54 | boni
ќценка:
14
 (
16
 гласа)

≈то този е дресьор от класа


16 септември 2018 15:31 | тамерланд
ќценка:
12
 (
12
 гласа)

÷¬≈“јЌќ¬ »ћ≈ЌЌќ ѕќЋ»“» ј“ј ”Ѕ»¬ј „ќ¬≈Ў ќ“ќ ” „ќ¬≈ ј —“»√ј


16 септември 2018 16:08 | Petri4
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

ƒиневото гоше даси ебе путката майчина


16 септември 2018 16:33 | старогражданин
ќценка:
12
 (
12
 гласа)

ѕќ„»—“¬јЌ≈“ќ —Ћ≈ƒ ÷¬≈“јЌќ¬ ≈ –ј¬Ќќ—»ЋЌќ Ќј –≈¬ќЋё÷»я ¬ ё√ќ«јѕјƒј!!!


16 септември 2018 18:36 | —тефан
ќценка:
13
 (
13
 гласа)

“ози е осъждан от български€ съд на две инстанции, той в мотора на герб=гроб.


16 септември 2018 22:23 | млад меинджей
ќценка:
12
 (
12
 гласа)

√≈–Ѕ - грабим ежедневно от разумните българи
16 млрд. досега
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.