Цветан Цветанов участва в тържественото честване на 139-тата годишнина от Освобождението на България в Благоевград

03 март 2017 14:00   9 коментара   8201 прочита


Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов участва в тържественото честване на 139-тата годишнина от Освобождението на България в Благоевград. С областния координатор на ГЕРБ и втора в листата на партията за Първи многомандатен избирателен район Даниела Савеклиева и кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов положиха венци пред паметния знак на майор Орлински – освободителят на Горна Джумая, който на 12.02.1878 г. влиза в града като командир на авангарда на руските войски.

Цветанов, кандидатите за народни представители на ГЕРБ от Благоевград, Атанас Камбитов, представители на МГЕРБ, общински съветници на партията и десетки граждани се включиха и в почетното шествие, предвождано от Представителен духов оркестър на Сухопътни войски. Шествието премина по улица „Трети март“ до площад „Македония“. Шествието се провежда традиционно по повод Националния празник на България – 3-ти март.

На централния площад „Македония” в Благоевград тържествено бе издигнат националният флаг на Република България по повод Деня на Освобождението. Негово Високопреосвещенство Неврокопският митрополит Серафим отслужи панихида за загиналите по време на Освободителната война. Цветан Цветанов положи цветя пред паметника на Гоце Делчев в памет на загиналите за нашата свобода. Цветя в знак на признателност положиха и кандидатите за народни представители на партията от Благоевград. В тържествата по повод Националния празник се включи с уникални изпълнения и емблемата на Благоевград – ансамбъл „Пирин”.

И. Калинков

*Предизборна публикация

9 коментара
03 Март 2017 14:11 | !!
Оценка:
15
 (
23
 гласа)

ЗА ГЕРБ !!!
Скоро ГЕРБ ще пие по една студена радиоактивна кръстилска вода
ЧЕТИ..... за тая история
260 000 лева общински пари погребани в радиоактивния водопровод за с. Кръстилци и ГЕРБ мълчи що ...??? на г- н Михайлов трябва да му се повдигне обвинение за безстопанственост, а не да се реди у листата на ГЕРБ


03 Март 2017 15:31 | старогражданин
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

За чугунените глави няма национален празник!


03 Март 2017 16:09 | ДОКТОРА
Оценка:
17
 (
27
 гласа)

ЧЕРНА ЧУМА СЕ ЗАДАДЕ, ДНЕС НАД БЛАГОЕВГРАД, ЧУМА ПО СТРАШНА ОТ ВСИЧКИ БЕДИ СПОХОЖДАЛИ ХУБАВИЯ НИ ГРАД!!! НЕГРАМОТЕН ИЗВЕРГ И ДО НЕГО ГРОЗНАТА БЕТИ И АЙДУЦИ ЖАДНИ ЗА КРЪВ И ПОГРОМИ, МАЙНО, ЛЕ, ИДВАТ ДА КРАДАТ, БЕЗЧИНСТВАТ И ВСИЧКО ПО ПЪТЯ СИ ДА РУШАТ, МАЙНО, ЛЕ !!!НАРОДЕ, ДА ДАДЕМ ЮМРУЧЕН ОТПОР НА ТАЗИ НАПАСТ, МАЙНО, ЛЕ, ОТПОР И ДА ЛИКВИДИРАМЕ, ТАЗИ НАПАСТ, УЖАСНА !!! НАРОДЕ, НИТО ЕДИН ГЛАС НА НАРОДНИТЕ УБИЙЦИ -ИЗПИЛИ КРЪВТА НИ И ПРИЛОЖИЛИ НАД НАРОДА НАЙ СТРАШНИЯ ГЕНОЦИД, НЯМАШ АНАЛОГ В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ !!!


03 Март 2017 16:43 | Lubo
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Прав си, майно ле... Какво общо има 3-ти март с Гоце?


03 Март 2017 16:46 | бЕЛО ПОЛЕ
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

Докторе ти още ли си тук? Много си станал грамотен.


03 Март 2017 17:03 | с.КРЪСТИЛЦИ
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

за старогражданин
в с. КРЪСТИЛЦИ ХОРАТА ТИХО, КРОТКО, БАВНО, МЪЧИТЕЛНО УМИРАТ.. ЩО МЪЛЧИШ, ЩО МЪЛЧИШ


03 Март 2017 17:41 | старогражданин
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Моля десните да се изтеглим от форума. Да си спомним за 3-ти март след изборите. Има защо, но не му е сега времето. Приятни празници на всички!


03 Март 2017 19:09 | плажа
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

какво сасе спуснапи тези тъпи хора след тези кръвопици и мъчители на собственият си народ даим правият увеселителен парк та не ги оставият чисто самички да обикалия хубавият ни град и дасеусетият че нестават за нищо, та дасеотеглият от сцената да не мъчат повече народа разни, цецовци дановци и камби, ззащото те и за кучкари не стават,


03 Март 2017 22:24 | 001
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

Вън политиците от националния празник! Срам ме е от вас. Не ви стигна, че окрадохте родината ни, а и на загрижени за българската история се правите. Все едни и същи празноглавци се редите по площадите години наред.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар