Цветан Цветанов: Ще работим за развитието и просперитета на Благоевградска област

26 февруари 2017 18:42   12 коментара   13885 прочита


Заедно с колегите ми кандидати за народни представители от ГЕРБ ще направим всичко по силите си Благоевградски регион да се развива с още по-високи темпове. Това каза водачът на листата на ГЕРБ в Благоевград и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на представянето на 22-членната листа.
„Довършването на автомагистрала „Струма”, която ще гарантира безопасно и бързо пътуване, повече инвестиции и развитие на туризма в целия регион е един от приоритетите ни. Важно за развитието на областта е и изграждането на втори кабинков лифт край Банско, това ще донесе повече работни места и просперитет не само на Банско, Разлог и Добринище, но и на съседните общини”, обясни Цветанов. Той подчерта, че реализирането на тези проекти е възможно, но само ако продължи политиката на ГЕРБ.

„Опонентите ни не могат да бъдат алтернатива на доброто управление на ГЕРБ. Твърденията за разпад на Европа са безотговорни, защото в следващия програмен период страната ни ще получи 17,5 млрд. лв. по европейските програми”, коментира Цветан Цветанов.

Той заяви, че ГЕРБ е партия, която отчита грешките. Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че партията има нови приоритети. „ГЕРБ ще инвестира в образованието, в програмата си за управление залагаме редица мерки за повишаване на жизнения стандарт на българските граждани и за повече сигурност – във вътрешността на страната и на границите ни”, каза Цветан Цветанов. Той обясни, че управленската програма на ГЕРБ е отворена за предложения от хората. „Вече допълнихме акцентите в нея с предолжение за подпомагане на хората с репродуктивни проблеми. 145 хиляди български семейства имат такива проблеми и ние поемаме ангажимент за финансово подпомагане на ин витро процедурите до 100 %”, съобщи Цветан Цветанов.

Цветанов подчерта, че добрият синхрон между държавната и местната власт винаги дава добри резултати и като пример посочи свършеното от кметовете на Благоевград, Разлог, Банско, Петрич, Симитли и Сандански. „За нас от ГЕРБ винаги е било важно да се състезаваме на полето на идеите и да търсим съмишленици сред своите опоненти по основните политики и приоритети. Такава важна задача е предстоящото председателство на страната ни”, подчерта Цветан Цветанов. Той призова присъстващите да гласуват с номер 11 в бюлетината за единадесетата поредна победа на ГЕРБ. „Целта ни е да постигнем поне 11% преднина пред БСП”, коментира зам.-председателят на ГЕРБ.

Областният координатор на ГЕРБ в Благоевград и втора в листата Даниела Савеклиева заяви, че изборът на ГЕРБ е единственият правилен избор за бъдещето на страната ни. „ГЕРБ е доказала, че може да управлява. Управлението на ГЕРБ съвпадна с една от най-тежките световни икономически кризи и с тежкото наследство от управлението на Тройната коалиция – спрени еврофондове, аферите „батко и братко”, Хохегер и Моника Йосифова, „Белене”. Тогава ГЕРБ обеща, че Благоевградска област ще има автомагистрала „Струма” и тя вече е факт – от Благоевград до София и от Сандански до Кулата. В момента се строи участъкът, който свързва Кресна и Сандански”, припомни Савеклиева.

М. Иванов

*Предизборна публикация

12 коментара
26 Февруари 2017 19:24 | Камбитков
Оценка:
24
 (
28
 гласа)

Такива олигофрени не е имало и през времето на Олигофрен Олигофренски !!


26 Февруари 2017 19:30 | ЗА Г-Н МИХАЙЛОВ !!!
Оценка:
22
 (
24
 гласа)

ЗА ГЕРБ !!!
Скоро ГЕРБ ще пие по една студена радиоактивна кръстилска вода
ЧЕТИ..... за тая история
260 000 лева общински пари погребани в радиоактивния водопровод за с. Кръстилци и ГЕРБ мълчи що ...??? на г- н Михайлов трябва да му се повдигне обвинение за безстопанственост, а не да се реди у листата на ГЕРБ .


26 Февруари 2017 19:43 | БКП
Оценка:
25
 (
27
 гласа)

Досущ като едновремешните конференции на БКП. Нек'ва жалка женица примижала, почти изпаднала в транс. Други се чудят защо са там, но си знаят че без ГЕРБ нема заплатка и трохички и си трайкат..... жалка картинка. Един само е тартора, той говори, той нарежда, той казва какво, как и кога а мишоците, те горките кимат одобрително. И те така! Ааа и накрая, обща снимка за внуците! Мъкааааа


26 Февруари 2017 19:57 | Отпадък
Оценка:
29
 (
31
 гласа)

Ей Цецо, нагъл .....! Какъв "батко" и "братко" бе? Къде си тръгнал другите да критикуваш, като ти самия си заънал дълбоко в л.. а. 6 апартамента - от
'работната" ти тъща- нали! Скрий се, бе! В нормална държава до сега да си зад решетките. Ти и Тиквата с вашите креатури по места като "Др. " НеДялко Камбитов (Зарята), оглозгахте и кокалите на този изтрадал народ. Един след друг пладнежки грабежи. За какви магистрали ми говориш - за тези дето година след откриването са с 5 бала вълнение и всички ние ще плащаме прескъпо за ремонти, щото с Пеевски си поделихте комисионните а изработката е куче. Санирането същата работа - златно!


26 Февруари 2017 20:02 | Благоевград
Оценка:
26
 (
30
 гласа)

Както досега ли ще работите? Крадци сте! ТА ВИЯ ОТКРАДНАТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТИЯ 6 години отколкото комунистите за 45 или СДС за 15, бе физкултурник.
ЧИСТАЧКАТА ДИРЕКТОР - На ВиК, ОПИ, Болницата, РИО, СТ, Басейнова, Инспекцията по труда, Интерната... Изпуснахли някой некадърник, който заповядва феотдално в Областните дирекции??? Но нищо нестава без благовлението на Крадлитов!!!
ПРОСТ НАРОД И СЛАБА ДЪРЖАВА!!!


26 Февруари 2017 20:08 | Благоевград
Оценка:
23
 (
25
 гласа)

Забравих детската учителка Кунев на ОПУ, който сложи ламаринките скоро под мантинелите за 400 000 лв. за 12 км., присвои парцела на предприятието до Марикостиново, лампите от Антените, стр. м-ли от склада или игрите му Агросмях за да се прави на строител в частният сектор!!!


26 Февруари 2017 22:08 | Граждани
Оценка:
28
 (
32
 гласа)

"ЧУДЕСНА ЛИСТА" на ГЕРБ ! Бравооо...!!! Едни и същи абонати. Начело Савеклиева-естествено, тя е вечна като катедрала. Позапълнила е листата с нейната секретарка, с нейния шофьор, с нейната чистачка... и т. н. Все нови и " качествени" кадри. Б. Михайлов и него го е придърпала за патерица. Да не говорим за Цецо - той пък какво общо има с Благоевград??? Да си води листа в София, например!


26 Февруари 2017 22:14 | инж. Благой Симеонов
Оценка:
-16
 (
22
 гласа)

ЕЙ,ПРЕСТАНИ ДА МЪРСИШ ПРОСТРАНСТВОТО!!!!
ТИ НЕ СИ ДОКТОР, А ПАЦИЕНТ!!!
И ДА НЕ СЪМ ТЕ ВИДЯЛ ПОВЕЧЕ ДА ПИШЕШ СРЕЩУ ГРАЖДАНИТЕ, КУМАШ?


26 Февруари 2017 23:28 | Благоевград
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

инж. Благой Симеонов написа:инж. Благой Симеонов

По какво си индженер? По шлосерство, селско стопанство или мърляне в стр-вото? Как не те е срам тъпунгер от глупостите дето пишеш? Къде работиш за да ти счупя ръчичките? Да не си боклука - холендър на овцата Димитрова?
Ще проверя и ще ти направя дупката в задника голяма колкото РШ по Наредба 4/26. 09. 2004 год.!!!


27 Февруари 2017 00:09 | !!!
Оценка:
20
 (
24
 гласа)

Герб са пътници на тия избори. Да се махат по скоро от власта, защото народа не ги понася вече.


27 Февруари 2017 09:50 | боко тиквенов
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

перхидролни струмаджиики като триете по-ясно показвате колко сте РУСИ КАЛИНКИ


27 Февруари 2017 12:38 | 111
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Господин Цветанов, хвалите кмета на Сандански. Защо не му направите проверка как е избрал сградите за саниране по програмата за енергийна ефективност на многофамилни жилища? Проверете, ако изобщо Ви интересува и ще видите. Заради това стотици хора, които са били с ГЕРБ сега са против ГЕРБ. Харесват Вашата политика, но на местно ниво се работи по друг начин. Жалко!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар