Цветан Цветанов ще посети област Благоевград

04 октомври 2015 09:52   10 коментара   5345 прочита


Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Благоевград днес . Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ в Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, кандидати за кметове и общински съветници.

В 11:05 часа Цветанов ще се разходи по централната улица на Благоевград /от офиса на ПП ГЕРБ, пл. „Христо Ботев“№2 по ул. „Димитър Талев“/ и ще разговаря с граждани. Ще бъде придружаван от кандидата на ГЕРБ за кмет на Благоевград Атанас Камбитов.

В 12:00 часа Цветан Цветанов ще се срещне с представители на бизнеса от община Разлог. Срещата ще се проведе в залата в община Разлог.

В 13:00 часа Цветан Цветанов ще посети село Дебрен, община Гърмен. На площада на селото Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Гърмен Сергей Младенов ще се срещнат с жителите на Дебрен.

В 14:05 часа Цветанов ще проведе среща с представители на дърводобивни и дървопреработвателни фирми от село Кочан, община Сатовча в кафе „Европа“. Ще присъства и Пламен Поюков – кандидат за кмет на Сатовча.

В 15:15 часа зам.-председателят на ГЕРБ, заедно с кандидата на ГЕРБ за кмет на Гоце Делчев Георги Андонов ще разговарят с граждани в малката зала на Културен дом-Гоце Делчев.

В 17:00 часа Цветан Цветанов ще присъства на официалното откриване на кампанията в Белица, което ще се състои на площада на града. Ще го придружава Иван Богданов – кандидат на ГЕРБ за кмет на Белица.

В 19:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в село Баня, община Разлог. На площада на селото председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи кандидата на ГЕРБ за кмет на община Разлог Красимир Герчев, кандидати за кметове на кметства и за общински съветници.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

10 коментара
04 Октомври 2015 10:26 | ГЕРБ-КРЕСНА
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

До полицията в Кресна КРАСИМИР ДОНЕВ известен като ДАСКАЛО зарежда цяла Кресна и околията с македонски цигари ЙОРК И ЛД 100мм. Носят му ги македонски камиони и той с колело ги разнася по града, по този начин удря държавата с хиляди левове, а и нас честните търговци, които си плащат данъците и работят честно и почтено. В момента върви кампания за контрабандата по тв. и радио за това ние група търговци решихме да обединим усилия и да разкрием истинските престъпници, които се правят на ни лук ял ни лук мирисал. НЕ МОЖЕ когато другите магазини фалират или едвам кретат ДАСКАЛО и неговата фамилия да отварят нови и да купуват на килограм имоти. НЕ МОЖЕ когато цялата държава се бори с контрабандата ти да го правиш пред очите на всички..... НАСТОЯВАМЕ И НЯМА ДА СПИРАМЕ ДА СЕЗИРАМЕ ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ да се направи пълна проверка на фирмите на КРАСИМИР ДОНЕВ И ФАМИЛИЯ от всички възможни инситуции, да се провери какви ДАНЪЦИ са платили и дали отговаря на имотното им състояние. Ще сезираме всички ор


04 Октомври 2015 12:32 | Глупости
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Този форум не не е мястото за решаване на такива проблеми. Има специални институции към които да се обърнете за решаване на наболелия ви въпрос.


04 Октомври 2015 12:37 | гражданка
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Не ти ли омръзна вече да обикаляш областта ни! Скрий се и повече не се показвай наоколо, че никой не Ви иска !!!!! Толкова сте жалки, че с тези обиколки мислите, че ще примамите симпатизанти за Вас. Горчиво се лъжите, дано хората се осъзнаят и никога повече да не гласуват за Вас.


04 Октомври 2015 13:21 | гражданин
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Този престъпник осъден от българския съд на две инстанции ефективно на 4 години затвор и спасил се само поради продажността и корупцията в българската съдебна система, нагло и цинично обикаля страната вместо да е в ЦСЗ, в южното крило, при бай Ставри - строг, но справедлив надзирател. НО И ТОВА ВРЕМЕ ЩЕ ДОЙДЕ! АМИН!


04 Октомври 2015 13:50 | ???
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Този до кога ще разхожда грозната си физиономия?


04 Октомври 2015 13:52 | гражданин еее
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Днес 04. 10. 2015 год в центъра на Благовград се разхождаха цялото ръководство начело с ЦВ и Савек и Кандидт кмето срамно беше да минават по масите и да се "РЪКУВАТ" с хора седнали на по кафе ИЗЛАГАТЕ СЕ!


04 Октомври 2015 14:17 | ОЛИГОФРЕН
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Този на снимката е завършил училището за бавноразвиващи се деца във Вършец, а посре задочно ВИФ. Баща му е работил в мракобесната Държавна сигурност като личен шофьор на най-големия главорез в новата българска история - зам. шефа на ДС Григор Шопов. По тая причина и въпросния попада в ДС, но понеже е умствено недоразвит, е само сержант, а по късно е секретарка на пожарникара ББ и му носи папките по коридорите. Тези двамата прости и умствено недоразвити люде в момента управляват територията наречена България с благословията от Брюксел и чифутите от ЦРУ. КОГА ЩЕ СЕ СЪБУДИШ, БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ?


04 Октомври 2015 14:55 | гражданин от Разлог
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Герчо, нещо те е страх май от баненето и затова си извикал охрана? И има защо? Ти ги предаде по най-долния и подъл начин. Началнико ти Любен Татарски и той ли ще дойде да те крепи? "Не" на бюлетина № 3, "Да" на бюлетина № 8, за истината и справедливостта!!!


04 Октомври 2015 20:27 | Годлево
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Гласувам за реформаторския блок с бюлетина № 9. Давайте, разбийте Герчевия предател.


05 Октомври 2015 00:31 | олигофрене,
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

това са т нар хамелеони, които ще продадат и майка и баща, род и родина, стига да имат лична изгода! Това е грешката на комунистите- много гадове са оставили, много, та изпълзяха от затвори и дупки затворниците и хамелеоните след 89 г и ги видяхме на какво са способни- грабежи, разсипия и разруха!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар