Цветан Цветанов се срещна с общинското ръководство на ГЕРБ - Кресна

20 юни 2018 08:47   2 коментара   10490 прочита


Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов се срещна с общинското ръководство на ГЕРБ-Кресна. На срещата присъстваха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева и депутатите от ГЕРБ Александър Мацурев, Стефан Апостолов и д-р Емил Тончев. На събитието бе обсъдена актуалната политическа обстановка в страната и предстоящите догодина местни и европейски избори.

По време на разговора Цветан Цветанов изтъкна, че държавата е икономически стабилна, икономиката бележи ръст и доходите се повишават. „Учителите са удовлетворени от увеличението на заплатите им и признават, че младите вече проявяват по-голям интерес към учителската професия”, сподели Цветан Цветанов. Той отбеляза, че доверието към ГЕРБ нараства, защото партията изпълнява предизборните си обещания. Заместник-председателят на ГЕРБ призова представителите на общинското ръководство на партията в Кресна да бъдат посредници на успехите на правителството на Бойко Борисов и управляващото мнозинство в парламента. „Популизмът на нашите опоненти се преодолява само с факти“, обясни Цветанов.

Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева представи новото общинско ръководство. За общински ръководител е избрана Валентина Таскова, а за организационен секретар Георги Георгиев.

2 коментара
20 Юни 2018 10:14 | Гербер
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Коя е тази Валентина Таскова ? До къде я докараха герберите в Кресна ако въобще са останали такива :D ! Тази жена не можа да влезе даже и в общинския им съвет а те я слагат за общински ръководител на структурата си !


20 Юни 2018 12:57 | старогражданин
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Абе няма ли някой млад, честен, не свързан с лошо минало за общински ръководител? Какво правят разни тъпи бизнесмени, сменили няколко партии и (бивши) мутри на тази среща с ГЕРБ. ГЕРБ ще си останат зле май само в Кресна... затова и и прокетите ще продължът да боксуват... и така желаното добро място за живеене никога няма да се случи...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар