Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

÷ветан ÷ветанов се срещна с общинското ръководство на √≈–Ѕ -  ресна


20 юни 2018 08:47  2 коментара   7480 прочита«аместник-председател€т на √≈–Ѕ и председател на ѕ√ на парти€та ÷ветан ÷ветанов се срещна с общинското ръководство на √≈–Ѕ- ресна. Ќа срещата присъстваха областни€т координатор на √≈–Ѕ-Ѕлагоевград и народен представител ƒаниела —авеклиева и депутатите от √≈–Ѕ јлександър ћацурев, —тефан јпостолов и д-р ≈мил “ончев. Ќа събитието бе обсъдена актуалната политическа обстановка в страната и предсто€щите догодина местни и европейски избори.

ѕо време на разговора ÷ветан ÷ветанов изтъкна, че държавата е икономически стабилна, икономиката бележи ръст и доходите се повишават. „”чителите са удовлетворени от увеличението на заплатите им и признават, че младите вече про€в€ват по-гол€м интерес към учителската професи€”, сподели ÷ветан ÷ветанов. “ой отбел€за, че доверието към √≈–Ѕ нараства, защото парти€та изпълн€ва предизборните си обещани€. «аместник-председател€т на √≈–Ѕ призова представителите на общинското ръководство на парти€та в  ресна да бъдат посредници на успехите на правителството на Ѕойко Ѕорисов и управл€ващото мнозинство в парламента. „ѕопулизмът на нашите опоненти се преодол€ва само с факти“, об€сни ÷ветанов.

ќбластни€т координатор на √≈–Ѕ-Ѕлагоевград ƒаниела —авеклиева представи новото общинско ръководство. «а общински ръководител е избрана ¬алентина “аскова, а за организационен секретар √еорги √еоргиев.

ќще за: ÷в. ÷ветанов  среща  ръководство   ресна ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

20 юни 2018 10:14 | √ербер
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

 о€ е тази ¬алентина “аскова ? ƒо къде € докараха герберите в  ресна ако въобще са останали такива :D ! “ази жена не можа да влезе даже и в общински€ им съвет а те € слагат за общински ръководител на структурата си !


20 юни 2018 12:57 | старогражданин
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

јбе н€ма ли н€кой млад, честен, не свързан с лошо минало за общински ръководител?  акво прав€т разни тъпи бизнесмени, сменили н€колко партии и (бивши) мутри на тази среща с √≈–Ѕ. √≈–Ѕ ще си останат зле май само в  ресна... затова и и прокетите ще продължът да боксуват... и така желаното добро м€сто за живеене никога н€ма да се случи...
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.