Цветан Цветанов: Нa изборите в село Хвостяне ГЕРБ ще постигне такъв резултат, който да не оставя усещане, че силите са изравнени

28 февруари 2016 10:17   6 коментара   8243 прочита


Нека на изборите на 13 март в село Хвостяне кандидатът на ГЕРБ Сейхан Ахмедов постигне такъв резултат, който да не остави усещане, че силите са изравнени. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам. -председател на партията Цветан Цветанов по време на предизборна среща в село Хвостяне, община Гърмен. Заедно с него в Хвостяне бяха народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ- Благоевград Даниела Савеклиева и народният представител от Гоце Делчев Георги Андонов.

ГЕРБ трябва да покаже и след тези частични избори, че номер едно. В Гърмен вече говорим за сериозно и устойчиво присъствие на нашата партия. Началото беше трудно, но благодарение на Вашата активна роля, промяната вече е възможна”, обърна се към присъстващите Цветан Цветанов. Зам. -председателят на ГЕРБ подчерта, че правителството начело с Бойко Борисов е стабилно.

„Ние от партия ГЕРБ искаме да правим политики, да градим, да показваме още видими резултати”, заяви Цветан Цветанов. Той посочи, че днес повече от всяко га страната ни се нуждае от стабилност, защото регионът е дестабилизиран от бежанската вълна. Цветанов подчерта, че след тези избори новоизбраният кмет на селото, който той е убеден, че ще е от ГЕРБ, съвместно с новата местна власт ще направи така, че в селото да се намали противопоставянето. „Омразата трябва да спре да бъде част от политиката”, категоричен бе Цветан Цветанов.

По време на срещата жители от селото поставиха проблема с изкупната кампания на тютюна. Зам. -председателят на партията коментира, че правителството, начело с Бойко Борисов, полага максимални усилия да се изкупи тютюна и този проблем да бъде разрешен. Народният представител от ГЕРБ Георги Андонов допълни, че парламентът е гласувал промени в Закона за тютюна, с които ще се създадат арбитражни комисии към Дирекциите по земеделие. „Тези комисии ще дават становища в седемдневен срок при спорове между фирмите и тютюнопроизводителите. Новите промени ще влязат в сила следващата година”, уточни Георги Андонов.

Даниела Савеклиева призова хората на 13 март да гласуват за най-добрия кандидат за кмет на селото - Сейхан Ахмедов. „ Сигурна съм, че ще се поздравим с победа, защото Вие поискахте преди време промяна и я постигнахте. След като Сейхан Ахмедов предишните четири години доказа, че е един добър кмет, сега трябва да му дадете възможност отново да продължи да работи за Хвостяне, за по-доброто бъдеще на вас и на децата Ви”, каза Савеклиева.


Още за: Цв. Цветанов   среща   партия   Още от: Политика

Принтирай статия
6 коментара
28 Февруари 2016 11:07 | Пепа
Оценка:
19
 (
19
 гласа)

Цветанов, молим те не се мяркай повече в Пиринско! Толкова си ни антипатичен, че с твоето появяване ни разваляш настроенията за хубав ден!


28 Февруари 2016 12:33 | роко
Оценка:
-6
 (
10
 гласа)

ОБРАЗОВАН И УМЕН ЦВЕТАНОВ .И ВИ ВЪРВИ ПО ГАЙДАТА НА ВСЕКИ. да ви докарат ципарис ама не му пука за тракторите на кулата.


28 Февруари 2016 12:38 | коро
Оценка:
-7
 (
15
 гласа)

ако не искате цветанов .изберете си радан откачалката .откъде се появи тоя радан само си мрънка на носа и никой не му обръща внимание. раданчо пък иска и президент да стане той не го бива за козар с две кози да пасе.


28 Февруари 2016 13:48 | p
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Цв. Цветко тъъъпото!


28 Февруари 2016 18:54 | места
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Хвостяне ще има нов кмет и това ще бъде Баадин. Въпреки, че е впрегната цялата мафиотска структура на гробарите за фалшификация на изборите, въпреки че без срам и свян целия държавен апарат се стече в това село да лъже и обещава обикновените и отрудени хора ще гласуват правилно за човека когото уважават. А това е Баадин


29 Февруари 2016 04:32 | Ахмедали
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Герберите са загубили изборит щом асим и манчо джуркин са там да агитират, та тях хората от техните сла не познават, дошли при нас в хвостяне.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар