Цветан Цветанов и Павел Вълнев са на работна обиколка в област Благоевград

10 февруари 2021 20:43   29 коментара   13552 прочита


Председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов, заедно със заместник-председателя на партията Павел Вълнев, областния координатор Атанас Камбитов, членове и симпатизанти, посетиха общините в Благоевградска област - Кресна, Струмяни, Петрич, Сандански и Разлог.

Пред привърженици на ПП „Републиканци за България“ Цветанов заяви, че партията трябва да бъде незаобиколим фактор на политическата сцена и водеща политическа сила, включително на територията на област Благоевград. 

„За мен е предизвикателство това, което правим всички заедно, защото знаем какви са последствията от сегашното управление. Особено последната година и половина - раздаване на пари, никаква помощ за малкия и средния бизнес. Удовлетворяват се само желанията, които са най-близки до управляващите. Създадоха се държавни предприятия, които започнаха да харчат парите на българския данъкоплатец, заобикаляйки обществените поръчки, това повече не може да продължава.

Не трябва да продължава и безотчетното раздаване на пари, което в момента наблюдаваме. Всички ние виждаме негатива в управлението. Знаем, че  процентите, които се дават за ГЕРБ са нереални. По време на срещите,  хора, с които съм работил през годините казват, че никой няма да гласува за тях“, каза Цветан Цветанов. 

Той допълни, че въпреки това страхът от репресии е голям.

„Републиканци за България може да бъде алтернатива на сегашното управление. Предстоят ни тежки избори. Важно е всеки един от нас да отиде да гласува“, каза още Цветанов. 

Председателят на партията благодари на бившите кметове на Благоевград, Сандански и Банско – Атанас Камбитов, Кирил Котев и Георги Икономов, и настоящи координатори на партията, за постигнатите резултати през годините. 

„Атанас Камбитов даде много силен импулс за промяната на Благоевград. Вие знаете, че администрацията, с която работеше, беше обърната към хората. Едно от доказателствата за това са санираните блокове в областния център. Искам да благодаря за подкрепата, която получаваше през годините и Кирил Котев, защото доверие се дава на хора, които могат да изпълнят поетите ангажименти“,  заяви Цветан Цветанов.  

Той допълни, че до няколко дни партията ще започне с представянето на секторните политики, които ще бъдат достъпни за хората. 

По време на визитата в Благоевградска област, заместник-председателят на партията Павел Вълнев подчерта, че България е изправена пред много сериозен избор и че е време т.нар. „преход“ да бъде преминат. 

„Като човек, представител на българите в чужбина, направих няколко срещи с хора зад граница. В тях участваха представители на бизнеса, общественици и творци. Всички те споделят разочарованието си от властта, от това, че нищо не е направено, за да бъдат гарантирани конституционните им права. 2 млн. българи бяха умножени по 0. За тези хора, ще е много трудно да гласуват на изборите“, коментира Павел Вълнев.

Той подчерта, че към днешна дата не се прави нищо и за туристическия бранш, а ресторантьорите и хотелиерите не получават необходимата подкрепа.  

„Туризмът е един от най-засегнатите сектори в момента. Сред нещата, които ще направим, когато влезем в парламента, е да защитим бранша, няма да позволим той да бъде унищожен“, заяви още Вълнев.

Областният координатор на ПП „Републиканци за България“ - Благоевград д-р Атанас Камбитов подчерта, че не се съмнява в успеха на партията на предстоящите парламентарни избори.

„Нашата амбиция е да имаме парламентарно представителство, но това не е самоцел. Истината е, че имаме ясни, дефинирани идеи и визия как те да бъдат постигнати. В момента, при сегашното управление, всичко това липсва. 

Г-н Цветанов е човек, който, когато поеме конкретен ангажимент го изпълнява. Казвам го от личен опит. Затова заставам зад него. Нещата, които се направиха в градове като Благоевград, Сандански и Банско, в голямата си част се осъществиха именно благодарение на подкрепата му. Думата при него е закон. Този факт е изключително важен, защото ако погледнем отлива на хора от политиката в този момент, можем да си дадем ясна представа, че същият се дължи именно на това, че не се изпълняват поети ангажименти. Много е лесно да обещаеш нещо, важно е след това го изпълниш. 

Ние знаем как да работим и смятам, че сме го доказали. Имаме амбицията ПП „Републиканци за България“ да бъде една от водещите политически сили в нашата област. Защо да нямаме и първия кмет от партията в Благоевград? Знаете, че очакваме ВАС да се произнесе по казуса с настоящия кмет. Нашият ангажимент към избирателите е с един по-широк хоризонт“, коментира д-р Камбитов. 

Днес беше открит и партийният офис в град Сандански.

Кирил Котев също изрази увереност в успеха на партията на предстоящите избори. „Всеки от нас желае да работи, да се развива. Когато се действа по правилата, нещата се получават“, коментира Котев, който е координатор на Републиканци за България за община Сандански.

По време на обиколката в Благоевградска област беше проведено и учредително събрание в община Разлог, по време на което единодушно беше избран за общински координатор Димитър Кондев. 

Работното посещение продължава и в утрешния ден в останалите общини от областта. 

 

29 коментара
10 Февруари 2021 21:06 | Пешо
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Активността е важна, но най-вече в изборния ден, трябва веднъж завинаги да се надигнем и да изметем мафията от властта


10 Февруари 2021 21:07 | Пешо
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Най-накрая партия която да не е лидерска и да дава възможност на всеки да бъде активен на младите най-вече!


10 Февруари 2021 21:08 | Сандо
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Чудесно е че всеки ден откривате нови офиси в цяла България хората имат нужда да бъдат изслушани и да получат подкрепа


10 Февруари 2021 21:09 | Сандо
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

Браво и адмирации за г-н Вълнев и г-н Цветанов единствените политици който излизат по телевизора и сред хората за да коментират проблемите и техните решения


10 Февруари 2021 21:19 | Kromidar
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Цветанов даде пари за лекоатлетическата писта и спортната зала. Ходеше и по селата. Обича Сандански.


10 Февруари 2021 21:21 | ...
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

5 коментара от дежурния в сайта. Закривай.


10 Февруари 2021 21:21 | ЯНЕ
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

Определено нямам колебания и ще подкрепя партията, в нея участват кадърни хора


10 Февруари 2021 21:22 | Иванов
Оценка:
-8
 (
12
 гласа)

Цветанов е добър организатор, а хората под него са се доказали във времето. Браво


10 Февруари 2021 21:23 | Благоевград
Оценка:
-8
 (
12
 гласа)

Успех, момчета и момичета


10 Февруари 2021 21:23 | Илия
Оценка:
-8
 (
12
 гласа)

Най-после има алтернатива на настоящето управление. Напред


10 Февруари 2021 21:29 | SS
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

АБЕ ЕЙ ХОРА, ТОВА Е ТОЯ ЦВ. ЦВ. ДЕТО ДО ВЧЕРА БЕШЕ ЗАЕДНО С Б. Б.


10 Февруари 2021 21:44 | Георги
Оценка:
-8
 (
12
 гласа)

Успех на партията. Вярвам, че ще успеете


10 Февруари 2021 21:45 | Наблюдател
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Фалшиви коментари за фалшива партия.


10 Февруари 2021 21:57 | Красимир Траянов
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Герб са бита карта


10 Февруари 2021 22:28 | гражданин
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

истински хора! Успех!


10 Февруари 2021 22:40 | Безпартиен
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

Подкрепям ги всичките, успех


10 Февруари 2021 22:44 | Женя
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

Аз вече съм член на партията, промяната е възможна


10 Февруари 2021 23:13 | Бойко
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Като чета коментарите, умирам от смях.


11 Февруари 2021 07:39 | старогражданин
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

И аз се смея. На светло с Борисов, по тъмно с Цветанов. Така ще си карат и след изборите. Някой да се съмнява?


11 Февруари 2021 08:46 | Лъжа
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Администрацията изобщо не беше обърната към хората, камбитов също.


11 Февруари 2021 09:00 | САНДАНСКИ
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

"Републиканци за апартаменти"
Тези са пълен ТАШАК. Цвъки е мошенник а Кирето - най голямото НЕДОРАЗУМЕНИЕ.


11 Февруари 2021 09:31 | Благоевградчанин
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Всички блокове около нас бяха санирани, наистина се свърши много работа. Очевидно то не може да се отрече


11 Февруари 2021 09:43 | Меси
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Значи живееш в панелка в кварталите, защото в центъра има само няколко санирани.


11 Февруари 2021 09:45 | Джумаята
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Те такива като по горния уж благоевградчанин докараха селския манталитет в Джумаята. Докарани от села и паланки, уредени на държавна хранилка, дадоха им панелки в кварталите и вече всичко е розово.


11 Февруари 2021 17:06 | помак от д
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

камбитов върна ли откраднатите милиони с иво кучката от горските стопанства в сатовча и гърмен, цвъки ташака е най свирепия българси мафиот, помака дебел от доспат проучил ли е със кого се е захванал, щял да излъже хората зад граница, дебил със дебилите, там са прости като теб.


14 Февруари 2021 21:22 | !!!
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

В друго време такива тарикати с 6 апартамента, фалирали бизнесмени, кичещи се кухи титли са озаптявани в зандани и лудници за безплатни и то лечение и очовечаване, че са били благосклонни комунистите, за съжаление.... и беше спокойно, толкова, че и домовете си не заключвахме ни денем, ни нощем...., а не се разхождаха свободно


14 Февруари 2021 21:26 | Журналя,
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

защо не разследвате от къде тия пари сее тоя тарикат уродлив за офиси, реклама във вашия парцал, да не би да е продал апартаментите, а?


14 Февруари 2021 21:30 | До благоевградчанина,
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Да потекло селяшко: лумпеняго, ако не ти подариха апартамента комунистите, тоя менте доктор, по известен като фалирал бизнесмен какво щеше да санира прескъпо и некачествено, нещастник тъп?


23 Февруари 2021 14:22 | земеделецът
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Бях шофьор в American Freight Services, Inc, братята Вълневи/Румен и Павел/бяха диспечери във фирмата. Собственик беше един помак Рич, му казваха. За два-три месеца братята станаха милионери и собственици. Парите пристигнаха от България, така казваше Данка счетоводителката, сръбкиня. В България на власт беше тройната коалиция. А сега Цецо е на заплата при Вълневи ти да видиш?!?!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар