Цв. Цветанов за Гамишев: Той няма да ръководи структурата на ГЕРБ в Гоце Делчев

28 март 2018 12:32   4 коментара   10353 прочита


„Димитър Гамишев няма да бъде ръководител на общинската структура в Гоце Делчев“. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, след като стана ясно, че депутатът Димитър Гамишев е подал оставка, която лично е поискал главния прокурор Стотир Цацаров.. Попитан дали Гамишев ще бъде сменен като координатор на ГЕРБ – Гоце Делчев, Цветанов заяви, че в момента тече процес на отчетно-изборни събрания.

„Мога да ви дам пълна гаранция, че Гамишев няма да бъде ръководител на общинската структура“, заяви той. Цветанов обясни, че днес Димитър Гамишев е депозирал оставката си като народен представител. „Подадена е оставката, тя е в деловодството. Оттук нататък е технология, за да мине за гледане през пленарна зала и да бъде приета“, коментира председателят на ПГ на ГЕРБ. Той поясни, че още вчера е имал възможност на разговаря с депутата след заседанието на парламентарна група.

„Днес той също искаше да разговаря с мен и каза, че иска да си подаде оставка“, каза Цветанов. Той обясни, че Гамишев е поискал да си подаде оставката, тъй като не е предполагал какво може да се разрази като отзвук. Според него Гамишев е показал достойна постъпка от гледна точка на морала.

Цветанов каза, че депутатът го е информирал, че при влизането си в политиката е решил да се освободи от бизнеса си. „Тогава е прехвърлил фирмата си“, посочи Цветанов. По думите му Гамишев е познавал човека, на когото е прехвърлил фирмата си, но не като малоимотен и не е предполагал, че по този начин ще се изтълкува и спекулира в публичното пространство. Цветанов и допълни, че от разговора му с Гамишев е станало ясно, че когато е прехвърляна фирмата не е имала задължения. блиц.

П. Иванов

4 коментара
28 Март 2018 12:50 | брей...
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Какъв хубав човек няма да е депутат. Мъка та се не знае...


28 Март 2018 14:24 | Гербер
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Другарю, разносвач на папки, дай едно апартаментче от твойте на този хубавец и продължете да крадете заедно, дорде свят светува ..... Да пребъде във вековете, бандата ГРОБ, проклятието на България -напаст по страшна от чума и СПИН, взети заедно .... Бог, да прости България, вече и БОГ не е в състояние да я вдигне на крака


28 Март 2018 20:18 | Соня
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

На КОЙ ни оставяш, Мите!


29 Март 2018 07:07 | тамерланд
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

КАКТО ВИНАГИ СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар