Цв. Цветанов в Гоце Делчев: Сега е важно да се обединим и да върнем доверието в ПП ГЕРБ в града, можем да очакваме силни резултати на президентските избори

30 август 2016 08:30   7 коментара   8075 прочита


Можем да очакваме силни резултати на президентските избори. Това заяви пред актива на ГЕРБ в Гоце Делчев заместник – председателят на ПП ГЕРБ и председател на Парламентарната група на партията Цветан Цветанов. Той подчерта, че след местните избори партията е отчела много добри резултати в област Благоевград.

„Затвърдихме позициите си в местната власт в Благоевград, Разлог и Банско и постигнахме много добри резултати. Спечелихме в Сандански и Петрич. Това бяха общини, в които спечелихме много убедително и действително хората вярват в това, което правим”, коментира Цветан Цветанов. Той коментира, че резултатите на местния вот не са били задоволителни в Гоце Делчев и това е наложило смяна на ръководството. „Сега е важно да се обединим и да върнем доверието към ГЕРБ в Гоце Делчев”, коментира Цветанов, по време на първата си визита в Гоце Делчев след смяната на лидерите на партията в града, която сега се управлява от Димитър Гамишев, заел с избор мястото на Георги Андонов.

Цветан Цветанов, че днешната обиколка в Благоевградска област е рутинна. „Убеден съм, че когато една партия функционира по този начин може да отчетем, че работи в интерес на гражданите. Това е най –важното, което трябва да правят политиците, а не да се срещат за своите избиратели само когато идва предизборния период”, заяви зам. -председателят на ГЕРБ.

По време на срещата с новото общинско ръководство в Гоце Делчев и част от актива на партията беше коментирана актуалната ситуация в страната, проблемите във външнополитически план, както и бежанската криза.

Иво Иванов

7 коментара
30 Август 2016 19:25 | ДЕДО
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

КАКВО ДОВЕРИЕ ЩЕ ВРЪЩАШ БЕ, КУПУВАТЕ СИ ВСЕКИ ПЪТ ИЗБОРИТЕ С ПАРИТЕ ОТ ЕС И КОНТРАБАНДАТА, ЗАТОВА ТОВА КОЕТО СТРОИТЕ СЛЕД МЕСЕЦ ГО РЕМОНТИРАТЕ, ЗАЩОТО СЕ ВЛАГАТ ЕВТИНИ НЕКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ И ТО ПОЛОВИНАТА ОТ ТОВА КОЕТО ТРЯБВА----- ДОВЕРИЕ, ДОВЕРИЕ САМО В БОЛНИТЕ МОЗЪЦИ КОИТО ОЩЕ ВИ ВЯРВАТ, АМА ДА ВИДИМ ДО КОГА!


30 Август 2016 20:10 | ДОНЧО
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

В НЕВРОКОП СТЕ ФАЙТОН ПАРТИЯ, БЕ ЗАГУБЕНЯК-КРАДЕЦ !!!!В ГОЦЕТО, НИКОГА НЯМА ДАВЛАСТ НА ЧОБАНИТЕ, КРАДЦИТЕ И УБИЙЦИТЕ, МАКАР ЧЕ БАНДАТА ГРОБ СЕ ВОДИ ОТ УБИЕЦ !!! НИКОГО ГРОБАРИТЕ, НЯМА ДА СА НА ВЛАС В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ !!!!


31 Август 2016 10:11 | ДОНЧО ДОНЕВ
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

ГЕРБ НЯМА ДА БЪДЕ НА ВЛАСТ НИКОГА В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВСКИЯ КРАЙ. НИЕ СИ ИМАМЕ БСП И ДПС, СТИГА НИ ТОЛКОЗ. ВСИЧКИ В ГЕРБ В ГОЦЕТО И ОКОЛИЯТА СТЕ БИВШИ АГЕНТИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА СИГУРНОСТ.


31 Август 2016 20:52 | ЧОЧО ДЕНЕВ
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

ГЕРБЕРИ ГРОБАРИ, РЕАЛНИ И МНИМИ, ВИЕ СТЕ БАНДА РАЗБОЙНИЦИ.


01 Септември 2016 10:25 | ani
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Смяяяяях - в залата няма нито един достоен човек


03 Септември 2016 09:26 | зоолог
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

ЦВ. ЦВ. во главе с всички там- до вчера бяхте глутница, а от днес вече ще се колектив!


23 Октомври 2016 17:54 | Джеки
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Комунисти и гербери са от едно и също вълче котило, които съдраха и кожите на българския народ. Те станаха богати капиталисти, а народа рови в кофите за боклук, но... в кофите няма нищо. Какъв ужас, какъв срам, но..., те“ нямат срам, сега се увъртат, като хиени, докато докопат плячката и после, Елате ни вижте вий, мъдри велможи от нази гоени... “ ЗАБРАВЯТ за всичко, а народа..., ДИЙЙЙ, ДИЙЙ ВОЛЕ ДИЙЙ. ТАКА СИ МРЕШ, ТАКА СМЕ НИЙ...!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар