Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

÷»  потвърди решение на ќ»  - Ѕлагоевград: јл. —тамболийски н€ма да бъде кандидат за кмет на Ѕлагоевград


30 септември 2019 11:23  1 коментар   4785 прочита÷ентралната избирателна комиси€ отхвърли жалбата на кандидата за кмет на Ѕлагоевград јлександър —тамболийски срещу решението на ќ»  - Ѕлагоевград да не го регистрира. ∆албата е била подадена от »ли€ “рунгов в качеството му на упълномощен представител на »нициативни€ комитет за издигането на независим кандидат за кмет на община Ѕлагоевград.

¬ жалбата се твърди, че „ќ»  - Ѕлагоевград при извършена проверка не е дала указани€ за отстран€ването на непълноти и несъответстви€, а е предприела действи€ по автоматично заличаване на част от избирателите по представени€ списък на подкреп€щи независими€ кандидат“. —поред жалбоподател€, това го лишило от възможност да коригира непълнотите преди изтичане на крайни€ срок за регистраци€.

—лед като ÷»  е разгледала жалбата и решението на ќ»  - Ѕлагоевград, об€ви, че решението на ќ»  – Ѕлагоевград е правилно, тъй като при приемането му не са нарушени изисквани€та на разпоредбите на »зборни€ кодекс и отхвърли жалбата на »ли€ “рунгов, с което се потвърди, че за кмет на Ѕлагоевград остават да се бор€т 12 кандидати.

 . “одоров

ќще за: ÷»   решение  жалба ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

30 септември 2019 14:02 | «рител
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

∆алко!
“ози беше много подход€щ!!!
ѕоне си е доказан крадец!
≈дна благоевградска фирма го осъди, защото открадна от не€ доста парички.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.