Човекът на Яне Янев Е. Филипов напусна РЗС и стана член на ГЕРБ, харесвал как премиерът се бори срещу престъпността

20 март 2010 00:18   16 коментара   21994 прочита
Я. Янев
Я. Янев


Я. Янев

Депутатът от Сандански коментира: Не ни е напуснал, а го изключихме, К. Хаджигаев го е примамил с обещание за шефско място в “Рибарство и аквакултури”

Областният лидер на РЗС в Пиринско и общински председател на структурата в Благоевград Емил Филипов напусна официално партията на Яне Янев и премина в ГЕРБ. Той подписа вчера демонстративно молбата си за членство при Бойко Борисов в присъствието на областния лидер на герберите Костадин Хаджигаев.

На първо място сред мотивите ми да напусна РЗС е несъгласието с искането за свикване на Велико народно събрание. Според мен РЗС като дясна партия трябва да подкрепя правителството на ГЕРБ и да се стреми България да излезе по-бързо от кризата, каза Филипов. Той добави, че в последните месеци наблюдавал усърдността на партията на Бойко Борисов в борбата с корупцията, стремежа към бързо разкриване на злоупотребите на предишното правителство, неща, които Емил Филипов виждал в поведението и на общинската структура на ГЕРБ в Благоевград.

На въпрос на “Струма” дали решението му да напусне и да премине към ГЕРБ не е част от национална стратегия за разбиване партията на Яне Янев, защото мотивите му напълно се припокриват с тези на напусналите депутати Димитър Абаджиев, Марио Тагарински и Димитър Чукарски, Филипов каза:

Нито съм се срещал с тях, нито съм повлиян от тяхното решение, това е мой личен избор и разбиране.

Г-н Филипов не е напуснал РЗС, защото ние го изключихме още преди 20 дни, тъй като бойкотира нашия национален протест в София. Филипов освен това не е плащал членски внос повече от половин година. Ясно е, че мотивите на Филипов не са политически, тъй като от ГЕРБ са го купили с обещанието да го назначат за шеф на отдел “Рибарство, аквакултури и контрол” в Благоевград, каза пред “Струма” Яне Янев. Той си позволи и още един коментар:

Голяма част от актива на ГЕРБ е категорично против кадровата политика на Костадин Хаджигаев и скоро ще оповестим как и на каква цена партията му кадрува в област Благоевград.


Още за: Е. Филипов   напускане   ГЕРБ   Още от: Политика

Принтирай статия
16 коментара
20 Март 2010 01:35 | usa
Оценка:
-54
 (
320
 гласа)

оценка 6 на това правителство, а яне да си купи кози4ка и на село по добре, 6е живее с девиз; бех маиьор , бех боксиор, сега сам пиян козар, и живота отминава,


20 Март 2010 07:36 | Сори
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

Умните хора напускат,остават само глупациете от Рибново,най-вероятно Янемв не може да се сработи с други освен с цигани и помаци. Най-вероятно Филипов ще бъде заместен от Недим Таламанов от Рибново,бъдещият шурей на......Има даже слухово,че след десетина дни цитирам "хората на Янев ще окупират Рибново" , най вероятно с такава цел.


20 Март 2010 08:23 | Читател
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

http://www.journey.bg/bulgaria/bulgaria.php?guide=2217&city=1773 "Петрички инцидент"


20 Март 2010 08:43 | диантус
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Cделката си е сделка ...


20 Март 2010 09:06 | asdas
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Якоооо партията на Янева си отиваааааа.


20 Март 2010 09:12 | ддддд
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

На Яне му останаха само Рибанските помаци, да тича там та белки се получи. Дръжте го рибанци,,,,


20 Март 2010 13:55 | неврокоп
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

и Кочан разбира се, двете сродни помашки републики! И онио е от там !


20 Март 2010 19:29 | блград
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Тоя Емо колко партии смени,за да продължи да ближе задници с "усмивка"?!?


20 Март 2010 19:43 | ФЕН
Оценка:
-54
 (
66
 гласа)

Голям специалист за ГЕРБ-няма що!Там обаче май приемат всички-няма ограничения,че са били в други партии и най-вече "ний сме с таз,която е на власт!?


20 Март 2010 19:58 | Глупоста си има име......
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Поредената тъпотия,която ГЕРБ допусна в своите редици.Може ли червилото-мазилото да бъде и активист на Б.Б.!!!!!!!!.Срамна работа,от която обаче не се срамува този , който трябва.Хаджигаев,Наебаев какво ще прави в ГЕРБ??.Този въпрос изобщо вълнува ли ви?Нужно ли е да имате такива компроментирани членове. Изобщо вие със селския бек Смиленов знаете ли какъв човек вкарвате в партията.А пък ако е вярно, че и ще го правите шеф на аквакултурите извинете ама т....а е пълен.Не знам само Б.Б. къде гледа!!!!!!!!!!!! Да ви е честита поредната политическа проститутка ..........


20 Март 2010 21:46 | партията
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Eмил е много добър специалист и си разбира от нещата. Той е много честен, интелегентен и умен човек. Заслужава тази длъжност, даже много повече. Но в крайна сметка решението е негово. Герб има нужда от Емил, а той Заслужава лидесркото място!!!


20 Март 2010 23:07 | до рибново
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Големи простаци сте в Рибново . Той и Башев затова често ви прави митинги и ви кара музика за да го чешате . В това рибново няма морал само едно си знаят . Каква скапана паплач няма ри кой да ви истреби бе помиари башеви . До кога ще мърсите красивият ни регион никаде няма такива долни помаци като в Рибново . Башев ви направи същите боклуци като него .


21 Март 2010 04:06 | НЯМА фаКти АК
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Яне Яне обграждаш се само от хора с комплекси вземи хората ти в благоевград петри4 сандански кюстендил и др или са комплексари нато теб или са обратни кокто се говори за този депутата ти 4укарски как така ги избираш все такива доктора от петри4 краде с захари и правеше и продаваше апартаменти на неверни цени на хората за да не плаща данъци на държавата и се хвалеше 4е ти плаща вси4ко в региона но ти мъл4иш зна4и е вярно защо млъкна защото си насран и те е срах да не ти извадят нещо о


21 Март 2010 09:09 | b.k.
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Eмил е много добър специалист и си разбира от нещата. Той е много честен, интелегентен и умен човек. Заслужава тази длъжност, даже много повече. Но в крайна сметка решението е негово. Герб има нужда от Емил, а той Заслужава лидесркото място!!!
Айде не разсмивай народа :))))))


21 Март 2010 13:44 | солидарна с горния комент
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Всъщност някой да знае какъв ТОЧНО специалист е Емил Филипов???


24 Март 2010 13:23 | знаещ,
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

знаем , знае, и той ползваше помещение от общината, както тасов, урдев, зашев /цяло барче до реката/ но му свърши мантата в стария ОбС и сега пак натам е тръгнал, хаджигаев защо забрави офисите на партиите..........?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар